首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Dietary studies have suggested that people who consume large amounts of vitamin A in foods, multi vitamins, or both are more lik
Dietary studies have suggested that people who consume large amounts of vitamin A in foods, multi vitamins, or both are more lik
admin
2011-10-20
54
问题
Dietary studies have suggested that people who consume large amounts of vitamin A in foods, multi vitamins, or both are more likely to suffer hip fractures than are people who ingest modest amounts.
New evidence bolsters these findings. Researchers have now correlated men’s blood concentrations of vitamin A with a later incidence of broken bones: a comparison that avoids the vagaries that plague diet-recall studies.
Taken together, the new work and the diet studies raise knotty questions about the maximum amount of vitamin A that a person can safely ingest each day, says study coauthor Karl Michasson, an orthopedic surgeon at University Hospital in Uppsala, Sweden. He and his colleagues report the new findings in Jan. 23 New England Journal of Medicine.
In the United States, the average daily intake of vitamin A through food, specially fish, eggs, and meat, is roughly 2,600 IU (international units) for men, and many multi-vitamins contain 5,000 IU. The US Institute of Medicine recommends that people get 2,300 to 3,000 IU of vitamin A each day and sets the safe upper limit around 10,000 IU.
"I believe tiffs upper level should be lowered," Michasson says. When he and his colleagues gave the men dietary questionnaires, they learned that men ingesting as little as 5,000 IU of vitamin A per day were more prone to fractures than were men getting less. Manufacturers should lower the amount of vitamin A in multi-vitamin tablets and fortified foods, such as cereals, says Michasson.
The new study began in the early 1970s when researchers stored blood samples from 2,047 men about 50 years old. Since then, 266 of the men have had at least one bone fracture. After dividing the men into five equal groups according to their blood vitamin A concentrations, the researchers found that men in the top group were nearly twice as likely as those in the middle group to have broken a bone. The correlation was particularly strong with fractures of the hip.
"I think it’s pretty conclusive now that there’s a bad effect of vitamin A supplementation," says Margo A. Denke, an endocrinologist at the University of Texas Southwestern Medical Center in Dallas. Elderly people may be at special risk because they’re slow to clear the vitamin from their bodies. Studies of animals have established that excess vitamin A stimulates the formation of cells that dissolve bone.
However, since some vitamin A is necessary to maintain good eyesight and general health, Denke and Michasson agree that fully fortified foods and supplements should remain available in countries where poor nutrition puts people at risk of a vitamin A deficiency.
选项
A、a man taking large amounts of vitamin A will suffer hip fractures.
B、the maximum of vitamin A a man takes every day should be within 3,000 IU.
C、the more a man consumes vitamin A every day, the higher chance he suffers hip fracture.
D、the less a man consumes vitamin A every day, the higher chance he stands of good health.
答案
C
解析
推理题。文章开头提出从饮食中大量摄入维生素A更容易导致骨折,从而得出结论:摄入维生素A的量越大,得骨折的可能性越高,所以答案选项符合文意;但不能推出"大量摄取维生素A的人会骨折";文章第四段提到建议每人每天摄人维生素A的量在2,300—2,000 IU之间,最高限量不超过10,000 IU,所以"最高限量低于3,000 IU"的说法是错误的;"每天摄人维生素A的量越少,身体越健康",文章末尾处提到维生素A对维持视力和全身健康是必不可少的,所以该项也不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Yxp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Itcanbeinferredfromthepara.1that______.WhichstatementisNOTtrueaccordingtopara.2?______.
Usingmoneyasamediumofexchangemeansthat______Ifonehadtosaveproductsinsteadofmoney,______
Economistsbelievethatjobearningsinfluencechoiceofoccupation.Theyacknowledgethatpeopleplacevaryingemphasis【C1】____
EducationhasbeencalledAmerican’sreligion.Todaymorethan56millionAmericansareattendingschool.Thewidelydifferent
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
WhichofthefollowingisNOToneoftheadvantagesofmini-computers?Sometimescoolingsystemshavetobeinstalled______.
WhichofthefollowingisNOToneoftheadvantagesofmini-computers?Ifalllineardimensionsofacomputerisscaleddownto
随机试题
从资源管理的角度看,操作系统的主要功能包括处理器管理、存储管理、设备管理、联网与通信管理以及()。
猩红热样皮疹多见于频咳,喘憋重多见于
对于急性胰腺炎患者,以下哪项是护士
控制阀校准和试验要求包括()。
为了分清会计事项处理的先后顺序,便于记账凭证与会计账簿之间的核对,确保记账凭证的完好无缺,填制记账凭证时,应当( )。
宁夏旅游资源中的“两山一河”指的是()。
实施培训是指在企业培训组织管理部门或岗位人员的组织下,由培训教师实施培训,其主要内容不包括()。
下列作品中属于编年体历史著作的是()。
一个人的拥有,不是取决于机遇,而是取决于人的眼光。眼光______的人,只看到一时,而看不到一世;眼光______的人,只看到好的一面,而看不到坏的一面;只有那些眼光长远、______的人,才能拥有很多很多。填入横线部分最恰当的一项是()。
WhatistheMangoingtobuy?
最新回复
(
0
)