首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly because of threats to affirmative action, changes in admiss
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly because of threats to affirmative action, changes in admiss
admin
2014-09-18
70
问题
The Scholastic Aptitude Test is under intense scrutiny today, partly because of threats to affirmative action, changes in admission procedures, and a growing preoccupation with test scores from elementary school through high school. People wonder what SAT scores mean, how they affect admission decisions, how well they predict college grades, why there are racial and gender differences in scores, if expensive coaching raises scores, and whether the test supports an unfair academic elite. We hope the following information will shed some light on these issues.
We believe diversity can enrich the intellectual and social experiences of students, encourage their personal growth, prepare them to become good citizens in a pluralistic society, and contribute to the nation’s economic health. These benefits are essential for a nation that is undergoing massive demographic change.
In keeping with this belief, we support the commitment of colleges and universities to racially and ethnically diverse student populations, and hope they will be given the flexibility they need to meet this goal. After admission officials have identified applicants who can succeed at their institutions, they must be able to consider relevant factors that support diversity. However, they should meet their goal without instituting quotas or lowering academic standards to admit unqualified students. Colleges and universities determine how best to use test scores and other information to meet their goals. Our guidelines on test score use recommend that they consider all relevant factors in the admission process.
Colleges use the scores to predict freshman performance in college. The SAT is a three-hour test that measures two skills related to freshman performance in college — verbal and mathematical reasoning. It does not pretend to measure all factors related to freshman success, but its scores have a statistically significant relationship to that success. SAT scores are also better than the high school record in predicting college grades in science and other math-based courses. Colleges use the scores to make part of their admission decisions, counsel students about courses and majors, place students in appropriate courses, and identify applicants to recruit. Students use SAT scores to select colleges at which they have a reasonable chance for success. The scores also add an element of fairness to the admission process because applicants’ classroom grades and courses vary from student to student, teacher to teacher, and school to school. Colleges use SAT scores to predict first-year — not four-year — grades because freshmen tend to take similar introductory courses. Grades in the later years of college are more likely to reflect different grading patterns, courses and rigor across majors. At four-year colleges, final grade averages resemble first-year averages, however, because most dropouts do not leave for academic reasons.
Which of the following is considered to be most important, according to the second and third paragraphs?.
选项
A、Diversity.
B、Flexibility.
C、Encouragement.
D、Benefits.
答案
A
解析
本题是细节题。文章的第二段开头就说明了diversity的重要性。第三段里又继续阐明这一个观点:we support the commitment of colleges and universities to racially and ethnically diverse student populations。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZSTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
JazzisAmerica’scontributiontopopularmusic.(1)______classicalmusic,whichfollowsformalEuropeantraditions,jazzis(2)_
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthathavingademanding,unstableandthanklessjobmaymakeyoueve
Maybeunemploymentisn’tsobadafterall.Anewstudysaysthathavingademanding,unstableandthanklessjobmaymakeyoueve
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.Theonemost(1)______acceptedtodayisbasedontheass
Ithinkyoucantakea(n)______languagecoursetoimproveyourEnglish.[2003]
Ordinarilywepaylittleattentiontothewordswespeak.Weconcentrateinsteadonthemeaningweintendtoexpressandaresel
AmericanhopesthatpressurefromtheUSwillforceJapantosuddenlydismantleitstradebarriersarealmostcertaintoevapora
Thegeneralmanagertoldhissecretarythathesufferedfromheartdisease,buthewouldnotadmititin______.
Evenifhisletter______tomorrow,it______toolatetodoanything.
Thenewsagencyknowsthepossiblecauseoftheemergencylandingfrom______.
随机试题
IBM从计算机终端供应商转变为网络咨询、服务商,体现了()
可存于唾液、初乳、呼吸道及肠道等外分泌液中的是
A.肾血管痉挛而致急性肾衰竭B.前列腺素合成障碍C.肾问质纤维化D.阻塞肾小管、肾小球E.肾小管坏死去甲肾上腺素会导致
在财务管理实务中,通常以()作为无风险报酬率。
通常情况下,企业经过努力可以达到的成本标准,这一标准考虑了生产过程中不可避免的损失、故障和偏差。则该标准成本为()。
李老师在教《落花生》一课时,让学生各抒己见,谈谈该做什么样的人。李老师运用的教学方法是()。
强调古典自由教育,注重经典名著的学习,对美国高等教育和成人教育产生了广泛的影响的教育思潮是
(2016年真题)下列选项中,可以认定为建筑物区分所有权的业主的有()。
一江南园林拟建松、竹、梅、兰、菊5个园子。该园林拟设东、南、北3个门,分别位于其中3个园子。这5个园子的布局满足如下条件:(1)如果东门位于松园或菊园,那么南门不位于竹园;(2)如果南门不位于竹园,那么北门不位于兰园;(3)如果菊园在园林的中心,那么
Weliveandlearn.
最新回复
(
0
)