首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
British scientists have been given £ 1 million by the European Commission to find out if a robot (机器人) can safely be employed to
British scientists have been given £ 1 million by the European Commission to find out if a robot (机器人) can safely be employed to
admin
2018-05-03
40
问题
British scientists have been given £ 1 million by the European Commission to find out if a robot (机器人) can safely be employed to stir (搅拌) soup.
The research, based at the Bristol Robotics Lab (BRL) , will look at the problems of a human and a robot working together in the same space; for example, in a kitchen where the service robot is performing a task such as stirring soup while you add cream.
Professor Chris Melhuish explained, " When we work with other humans, we are trying to understand facial expression, body movements, quality of voice, as well as sharing a goal and under-standing and following spoken instructions. "
" For example, in the soup situation, not only does the robot need to know what the goal is (making the soup) but he also needs to know how hard to stir the soup, what it means when you hold up your hand to say enough, to understand the look of pain on your face if you accidentally get wet with hot soup, and to stop stirring when told. The research aims to develop the rules we need to introduce this level of cleverness into service robots who are working closely with people. "
Professor Melhuish, of the BRL, said robots working in factories at present are kept behind gates for safety reasons—a measure that is not practical in the kitchen.
The research is a joint effort between robotic engineers and scientists from West of England and Bristol universities.
The author seems to believe that______.
选项
A、tasks like soup-stirring are rather difficult for robots
B、one million pounds is quite enough for the study
C、robots should be tested first in the kitchen
D、robots will soon be working in factories
答案
A
解析
推理题。题干意为“作者可能相信…”机器人研究费用问题,作者没有提及,故排除B。C、D作者也没有提到。从文章第四段中,可以得出“stirring soup”要求机器人能理解人类痛苦的表情、举手等指令,这是很困难的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Zgrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Atfirst,Ithoughtitwasjustuselesse-mails.ItwastheendoftheweekendandIhadn’tcheckedmye-mailssincelateFriday
MyfriendPaultoldmeaoldjokeaboutatravelingsalesmanthe76.______otherday.Theman’snamewasPhilandheusedto
TheyfirstarrivedonBritishshipsalmost200yearsago,withtheaimofcuttingbackarapidgrowthofrat(鼠)population.Then
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
Helenalwayscomeshomeatweekends,______thecountrytothetown.
Businessesputlotsoftimeandmoneyintonewplans,programsandexcellentemployeeswiththehopethingswillchange.Yet,at
ThereispubliclibraryineverytowninBritain.41.______Therearebranchlibraryinmanyvillages.
ThePetronasTwinTowersinKualaLumpurinMalaysiawerecompletedin1998.Eachtoweris452metershighandhas88floors.De
随机试题
2010年5月,云南省向阳酒厂生产销售标有“向阳”二字的白酒,仅在云南省销售,在当地具有一定的市场影响,但并未将“向阳”二字注册成商标。2017年3月,山东省泰山酒厂在不知道向阳酒厂已经使用“向阳”标志销售白酒,也没有与向阳酒厂接触的情况下,向我国商标局提
公司的流动负债与总资金的比例即流动比率降低则说明()
相杀是指____________。
在地势比较复杂而建筑物密集分布的工业广场,常采用的平面控制网形式是建筑()。
下列税种中,属于进出口贸易活动中的税收的是()。
甲上市公司于2012年3月在深圳证券交易所成功上市,后甲上市公司因股东以及高级管理人员违规转让股份,公司予以隐瞒,被证券监管部门立案侦查。根据证券法律制度规定,下列选项中,构成违规转让股权的是()。
简述实验教育学。
SpaceShuttleProjectisoneofthefirsthuge-typedspaceflightinstrumentsusedformanytimesintheworld,organizedbyAmer
Everywhereintheworld,plantsandanimalslivetogether.Someanimalseatplantstheylivewith.Someplantsstayalivebecaus
Youwillhearapartofaconversationbetweentwomanagersfromdifferentcompanies,awomancalledElizabethandamancalled
最新回复
(
0
)