首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Thanks to the introduction of new drugs, many of the early problems in organ transplants, such as tissue rejection, have, to a g
Thanks to the introduction of new drugs, many of the early problems in organ transplants, such as tissue rejection, have, to a g
admin
2012-09-26
62
问题
Thanks to the introduction of new drugs, many of the early problems in organ transplants, such as tissue rejection, have, to a great extent, now been solved. However, there remains a major problem. The people in need of transplant surgery far outnumber the available organs.
Many countries, such as Britain, have huge waiting lists of people whose lives could be saved by being given a kidney, lung, heart, or liver transplant. Sadly, many of them die before they reach the top of those lists.
Under the present British policy, people are asked to carry donor (捐赠人) cards, and/or put their names on the national donor register. Thus, if they lose their lives suddenly, for example, in a traffic accident, they have given permission in advance of their deaths for their organs to be used. If they have not done so, surgeons are faced with the task of asking the grieved relatives for permission to use the organs of the dead. Of course, often the relatives are too upset even to think of such a thing until it is too late. Organ transplants have to take place quite soon after the death of the donor.
Dying and donating organs is not something most of us like to think about, and only about 14% of people have registered. Now it has been suggested that, instead of the present register, there should be a register of potential donors who haven’t made up their minds.
The low percentage of people who have registered to donate organs indicates that______.
选项
A、the present register system doesn’t work
B、dying and donating organs is an unpleasant issue
C、very few people know how to donate their organs
D、permission from relatives is hard to obtain
答案
B
解析
推理题。从最后一段的首句可知:死亡和捐赠器官是大家不太愿意去想到的话题,即这是一个不愉快的话题。B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Znii777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
A:How’severythinggoing?B:______
Thepassageismainlyconcernedwiththe______.Accordingtothepassage,thesensitiveplant’sleavesmovequicklywhenparts
Schoolsecretary:Goodmorning.CanIhelpyou?Student:Yes,I’dliketoenrollformecourse.Schoolsecretary:______
A、homelessandsickchildrenB、lessfortunatemembersofoursocietyC、hungrypeoplewhohavenobedstosleepinD、friendlymem
ThispassagemostlikelycamefromalongerworkaboutearlyAmerican______.Inthelastsentence,theword"bust"mostprobab
Thispassagediscussesthe______approachtohumanemotions.Accordingtotheevolutionaryperspective,women’sjealousyultimat
TheproblemwiththereadingcourseasmentionedinthefirstParagraphisthat______.Theteachingofreadingwillbesuccessf
Wife:Whereismyboxofchocolates?Husband:______
Afewcommonmisconceptions.Beautyisonlyskin-deep.One’sphysicalassetsandliabilitiesdon’tcountallthatmuchinamana
Hewas______admissionoftherestaurantfornotwearingatie.
随机试题
泻白散的功用是
高档原料的质量要从多方面进行检验,包括_______。
某市国有资产管理部门决定将甲、乙两个国有资产公司撤销,合并成立甲股份有限公司,合并后的甲股份有限公司仍然使用原甲公司的字号,该合并事项经有关部门批准。该事例中发生的现象是()
人体内不能合成的脂肪酸是:()
潜伏期平均约需:
下列关于采用稳健型的流动资产筹资策略的叙述不正确的是()。
国家助学贷款实行借款人()的方式。
2
关于配置管理的描述中,错误的是()。
It’sthefirstquestionparentsaskwhentheirchildisdiagnosedwithautism(自闭症).Willhisfuturebrothersorsistershavea
最新回复
(
0
)