首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What might driving on an automated highway be like? The answer depends on what kind of system is ultimately adopted. Two distinc
What might driving on an automated highway be like? The answer depends on what kind of system is ultimately adopted. Two distinc
admin
2015-09-30
43
问题
What might driving on an automated highway be like? The answer depends on what kind of system is ultimately adopted. Two distinct types are on the drawing board. The first is a special-purpose lane system, in which certain lanes are reserved for automated vehicles. The second is a mixed traffic system; fully automated vehicles would share the road with partially automated or manual driven cars. A special-purpose lane system would require more extensive physical modifications to existing highways, but it promises the greatest gains in freeway (高速公路) capacity.
Under either scheme, the driver would specify the desired destination, furnishing this information to a computer in the car at the beginning of the trip or perhaps just before reaching the automated highway. If a mixed traffic system way was in place, automated driving could begin whenever the driver was on suitably equipped roads. If special-purpose lanes were available, the car could enter them and join existing traffic in two different ways. One method would use a special onramp (入口引道). As the driver approached the point of entry for the highway, devices installed on the roadside would electronically check the vehicle to determine its destination and to ascertain that it had the proper automation equipment in good working order. Assuming it passed such tests, the driver would then be guided through a gate and toward an automated lane. In this case, the transition from manual to automated control would take place on the entrance ramp. An alternative technique could employ conventional lanes, which would be shared by automated and regular vehicles. The driver would steer onto the highway and move in normal fashion to a "transition" lane. The vehicle would then shift under computer control onto a lane reserved for automated traffic. [The limitation of these lanes to automated traffic would, presumably, be well respected, because all trespassers (非法进入者) could be swiftly identified by authorities. ]
Either approach to joining a lane of automated traffic would harmonize the movement of newly entering vehicles with those already traveling. Automatic control here should allow for smooth merging without the usual uncertainties and potential for accidents. And once a vehicle had settled into automated travel, the driver would be free to release the wheel, open the morning paper or just relax.
Which of the following is true about driving on an automated highway?
选项
A、Vehicles traveling on it are assigned different lanes according to their destinations.
B、A car can join existing traffic any time in a mixed lane system.
C、The driver should inform his car computer of his destination before driving onto it.
D、The driver should share the automated lane with those of regular vehicles.
答案
C
解析
是非题。根据第二段第一句:Under either scheme,the driver would specify the desired destination,furnishing this information to a computer in the car at the beginning of the trip or perhaps just before reaching the automated highway.不论采用哪种设计,司机都需要在其开始行驶时或在到达自动化高速公路前确定要去的目的地,把这个信息输入车上的计算机。故C是正确答案。选项B与文章内容相悖,因为原文第二段第二句是on suitably equipped roads而不是existing traffic。选项D提到的情况只适用于第二种设计方案,即混合式交通系统。故A、B、D均不是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZvWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Whenaskedtodisclosefinancialtiestodrugcompanies,manydoctorswill______suchinformation.
A、TobrushupherEnglishathome.B、Tobepraisedbyherpeers.C、Tobecomeherteacher’sfavoritestudent.D、Tocaremorefor
ThingsarefinallybeingmadeintheU.S.A.again!Betteryet,awholenewcropofnewerbusinessesaregrowingbasedonthefac
MoststudentsingradesK-12attendschoolfor6to7hoursaday,180daysperyear.Someschoolsofferextendedlearningbyad
A、Banks.B、Creditunions.C、Financialinstitutions.D、Moneymarketfunds.D文中说:存钱的另一种方式是购买货币基金,这是一种共同基金。共同基金拿许多人的钱去投资。这些钱有时投资于短期
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreemenwillbeginbalding【C1】______they’re60.Mostdon
TheopeningceremonyoftheOlympicGamesisusuallytelecast________tothewholeworld.
Foranyonewhoisreallyconcernedaboutkeepingtheirthoughtsprivatethereisonlyonereliabletechnology:writewithapen
Notuntilrecentyears______apopularmeansofcommunication.
Fingerprintsformanunchangeable______despitechangesintheindividual’sappearanceorage.
随机试题
()的说法是错误的。
患者,女,26岁。素食多年,近半年头晕、乏力,检查:贫血貌,肝脾肋下未及。检验:血红蛋白中度降低,红细胞大小不均,以小红细胞为主,中央浅染区扩大,血清铁蛋白1μg/L,转铁蛋白饱和度0.13,肝功能正常。最可能的诊断是
对改善早期肺气肿症状具有重要意义的措施是()。
天王补心丹与朱砂安神丸组成中均含有的药物是
施工项目竞争性成本计划是()的估算成本计划。
下列关于证券公司从事上市公司并购重组财务顾问业务应当具备条件的说法中,错误的是()。
在我国港口卸货时,当发现所卸货物的数量与载货清单上记载的数量不相符的情况下,等船舶卸货完毕并清理数字后,由理货长汇总编制的书面凭证称为()。
正是因为畏惧和仇视舆论监督,少数无良官吏要绞尽脑汁甚至是______地扼杀舆论监督。个别无良官员为了封杀记者之口,可以采用重金贿赂,可以滥用权力进行阻挠,甚至于不惜采取暴力手段。填入横线部分最恰当的一项是()。
“学校课程中相关的真正中心,不是科学,不是文学,不是历史,不是地理,而是儿童本身的社会活动。”这一观点反映的课程理论是()
网络成瘾(华南理工2013年研)
最新回复
(
0
)