首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are no black rats in Europe today because
There are no black rats in Europe today because
admin
2013-09-28
32
问题
There are no black rats in Europe today because
Men are the cleverest and most dangerous animals on earth. Rats come second. Men kill their enemies. They have killed millions of men since ancient times--but rats have killed hundreds of millions of men. Rats carry diseases. Black rats carry fleas, and these fleas give men bubonic plague. Bubonic plague still kills thousands of Asians and Africans today--as it killed millions of Europeans in the past, until brown rats came to Europe and pushed the black rats out. There is no plague in Europe today, but brown rats carry thirty-five other diseases. One of them has killed 200 million people in the last 400 years. Rats are dangerous. They not only carry diseases into men’s homes, they also take men’s food. They eat 33 million tons of grain every year. That is enough to feed 200 million people--so men die of hunger because rats eat their food. Rats are clever, too. They have good leaders. Men try to poison them, but if their leaders tell them that food is dangerous, they do not eat it, so our cities and villages are full of rats. We can go to the moon, but we cannot kill this dangerous enemy. Why? Is it because we are not clean?
选项
A、Rat the Cleverest.
B、The Largest Grain Eater.
C、Our Most Dangerous Enemy--the Rat.
D、The Dangerous Diseases Carrier.
答案
C
解析
根据题干可知,本文的中心词是rat,因此将答案锁定在A 和C 之间。由 Rats are dangerous...take men’s food. 可知答案为C 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZyLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheFBIsoundedawarningagainstapossibleattackintheUnitedStatesbecause______
MackTwiller,myfriend’shusband,______broughtupandeducatedinEurope,livedatlectureinAustraliamostofhislife.
Coalisexpectedtocontinuetoaccountforalmost27percentoftheworld’senergyneeds.Withgrowinginternationalawareness
Humansareuniqueintheextenttowhichtheycanreflectonthemselvesandothers.Humansareableto【C1】______,tothinkin
StressStresscanbedefinedasanadaptiveresponse,mediatedbyindividualcharacteristicsand/orpsychologicalprocesses
WikiSoftwareTheUnitedNations,notoriousforendlessdeliberations,istryingatechnologicalquickfix.ItsGlobalCompa
Pardonme,butSarahmightnotturn______againuntil,say,tonight.
Whichisnotmentionedinthepassageasanaspectthatfarmingactivitiesaredamaging7
Beforethe1500’s,thewesternplainsofNorthAmericaweredominatedbyfarmers.Onegroup,theMandans,【C1】______intheupper
Itwas______wehadhoped.
随机试题
小区物业管理公司是社区工作者经常打交道的合作单位之一。为了充分认识物业管理公司,社会工作者应了解的情况有()。
作为人力资源的人,能够从事劳动的自然时间被限定在其生命周期的中间一段,而且无论哪类人力资源,都有其才能发挥的最佳期、最佳年龄段。这表明人力资源具有【】
A、消瘦B、呕吐C、黏液便D、反酸E、便秘肠易激综合症的常见症状为()
下列有关配伍变化和配伍禁忌的说法,错误的是
某建筑物土建工程采用单价法编制施工图预算,有关预算资料如下:根据题意,回答下列问题:下列关于该预算编制方法的说法中,正确的为()。
下面哪一首歌曲不属于中国民歌()
第一次国共合作的政治基础是()。
马航MH370航班失踪之后,国际海事卫星组织试图利用多普勒原理计算出失踪航班的下落。多普勒原理源于这样一种物理现象(多普勒效应):随着飞机高速接近(或远离)接收微波信号的卫星,卫星所侦测到的微波频率就会越来越高(或越来越低)。下列描述的现象中,哪一种也体现
由于学识、秉性、经历及外部环境的影响,每个人对读书内容的喜好千差万别。从学习角度而言,在感兴趣的方面发扬钉子精神深钻细研,无疑可以对该领域了解得更全面、系统和深透。但不感兴趣的东西,有的也可能恰恰是我们所欠缺的。这不仅仅因为兴趣本身具有一定的局限性,而且在
Nowadaysthescatteringofgalaxiesandtheastoundingabundanceofstarsareforcingthosewhopondersuchmatterstoafurther
最新回复
(
0
)