首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The law firm Patrick worked for before he died filed for bankruptcy protection a year after his funeral. After his death, the fi
The law firm Patrick worked for before he died filed for bankruptcy protection a year after his funeral. After his death, the fi
admin
2009-01-13
61
问题
The law firm Patrick worked for before he died filed for bankruptcy protection a year after his funeral. After his death, the firm’s letterhead properly included him: Patrick S. Lanigan, 1954-1992. He was listed up in the right-hand corner, just above the paralegals. Then the rumors got started and wouldn’t stop. Before long, everyone believed he had taken the money and disappeared. After three months, no one on the Gulf Coast believed that he was dead. His name came off the letterhead as the debts piled up.
The remaining partners in the law firm were still together, attached unwillingly at the hip by the bondage of mortgages and the bank notes, back when they were rolling and on the verge of serious wealth. They had been joint defendants in several unwinnable lawsuits; thus the bankruptcy. Since Patrick’s departure, they had tried every possible way to divorce one another, but nothing would work. Two were raging alcoholics who drank at the office behind locked doors, but never together. The other two were in recovery, still teetering on the brink of sobriety.
He took their money. Their millions. Money they had already spent long before it arrived, as only lawyers can do. Money for their richly renovated office building in downtown Biloxi. Money for new homes, yachts, condos in the Caribbean. The money was on the way, approved, the papers signed, orders entered; they could see it, almost touch it when their dead partner—Patrick—snatched it at the last possible second.
He was dead. They buried him on February 11,1992. They had consoled the widow and put his rotten name on their handsome letterhead. Yet six weeks later, he somehow stole their money.
They had brawled over who was to blame. Charles Bogan, the firm’s senior partner and its iron hand, had insisted the money be wired from its source into a new account offshore, and this made sense after some discussion. It was ninety million bucks, a third of which the firm would keep, and it would be impossible to hide that kind of money in Biloxi, population fifty thousand. Someone at the bank would talk. Soon everyone would know. All four vowed secrecy, even as they made plans to display as much of their new wealth as possible. There had even been talk of a firm jet, a six-seater.
So Bogan took his share of the blame. At forty-nine, he was the oldest of the four, and, at the moment, the most stable. He was also responsible for hiring Patrick nine years earlier, and for this he had received no small amount of grief.
Doug Vitrano, the litigator, had made the fateful decision to recommend Patrick as the fifth partner. The other three had agreed, and when Patrick Lanigan was added to the firm name, he had access to virtually every file in the office. Bogan, Rapley, Vitrano, Havarac, and Lanigan, Attorneys and Counselors-at-Law. A large ad in the yellow pages claimed "Specialists in Offshore Injuries." Specialists or not, like most firms they would take almost anything if the fees were lucrative, Lots of secretaries, and paralegals. Big overhead, and the strongest political connections on the Coast.
They were all in their mid-to late forties, Havarac had been raised by his father on a shrimp boat. His hands were still proudly calloused, and he dreamed of choking Patrick until his neck snapped. Rapley was severely depressed and seldom left his home, where he wrote briefs in a dark office in the attic.
选项
A、They all wanted to divorce their wives.
B、They were all heavily involved in debts.
C、They were all recovering from drinking.
D、They had bought new homes, yachts, etc.
答案
B
解析
本题是细节题。文章第二段第二句提到,剩下的四位律师很不情愿地因为抵押贷款和银行票据而整天呆在一起,可见,四个人一起债台高筑,[B]为答案。第二段第三句提到他们千方百计divorce one another,而不是divorce their wives,所以[A]的表述错误;第四句指出另外两个律师在康复之中,仍然处在昏迷的边缘,而不是all,排除[C];第三段第四句提到,这些钱本来打算用来在加勒比购买新房子、游艇和公寓,第四句接着指出这些钱都已经没有了,[D]使用了过去完成时,是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZzvO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?
A、oflittlenutritionalvalueB、difficulttogrowC、aplantthatexhauststhesoilD、asourceofproteinD根据关键词正确找寻到原文相关处是解题的关键。
Whatissuggestedtodobeforemakingadecisiontochange?
Alllivingcellsonearthrequiremoisturefortheirmetabolism.Cerealgrainswhenbroughtinfromthefield,althoughtheymay
Alllivingcellsonearthrequiremoisturefortheirmetabolism.Cerealgrainswhenbroughtinfromthefield,althoughtheymay
A、I’llasksomeoneelsetoreadandcheckthisagreementforerrors.B、I’llthinkmoreabouttheagreementbeforemakingadecis
A、ThirtypercentoftheGermanpopulationcanreceivecollegeeducation.B、Americanstudentsenjoyaveryhighrateofadmission
A、Shehadtobuyanewdishwasher.B、Paulahadsomerepairsdonewithoutherpermission.C、Thewomendidn’tpaytheirrentonti
A、ThecommissionhasspenttoomuchonhumanitarianoperationsinthePalestinianTerritorieslastyear.B、TwoUNReliefandWor
随机试题
消化食物最重要的场所是________。
一个非镜面反射体是
患者,男,68岁,离退休。既往偶有心绞痛,含服硝酸甘油有效。现因工作过累发生心前区剧烈疼痛已4小时余,含服硝酸甘油无效,来医院急诊。护士接待时应先做以下哪种检查
口腔上皮内的非角质形成细胞是
增液汤的组成药物中含有
皮质激素类药物的沉淀反应为
气柜施工完毕后,钟罩、中节的气密试验和快速升降实验的目的是()。
八角鼓原是关外满族行围射猎之暇自娱自乐时所用的手鼓,因形制八角而得名。()
近几年,不少银行向影视业提供了较多的贷款支持,但迫切渴望融资渠道的中小影视公司仍难以得到扶持,银行往往只是“_______”。而私募基金投资影视业则是“_______”:尽管目前号称以影视产业为主要投资方向的基金已有近20只,声称募集资金达200亿元,但披
求(n为正整数).
最新回复
(
0
)