首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even
admin
2012-07-05
60
问题
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously aggressive. Some even start queuing outside stores before dawn to be the first to lay their hands on heavily discounted merchandise. Despite the frenzy at many stores, however, the recession appears to have accelerated the pace at which shoppers are abandoning bricks and mortar (传统的 实体企业) in favor of online retailers—e-tailers. So this year Black Friday also marks the start of many conventional retailers’ attempts to regain the initiative.
E-commerce holds particular appeal in straitened times as it enables people to compare prices across retailers quickly and easily. Buyers can sometimes avoid local sales taxes online, and shipping is often free. No wonder, then, that online shopping continues to grow even as the offline sort shrinks.
The shift in spending to the Internet is good news for companies like P&G that lack retail outlets (经销 店) of their own. But it is a big concern for brick-and-mortar retailers, whose prices are often higher than those of e-tailers, since they must bear the extra expense of running stores. Happily, however, conventional retailers are in a better position to fight back than last year, when overstocking forced them to resort to ruinous (破坏性的) discounting.
The most obviouis response to the growth of e-tailing is for conventional retailers to redouble their own efforts online. The online arms of big retailers are performing well, on the whole. Retailers are also trying to make shopping seem fun and exciting to counteract the economic gloom. One common tactic is to set up "pop-up" stores, which appear for a short time before vanishing again, to foster a sense of novelty and urgency. Following the lead of many bricks-and-mortar outfits, eBay recently launched a pop-up in New York where customers could inspect items before ordering them.
Stores are also trying to lure customers by offering services that are not available online. Lululemon athletica, which sells sports clothes, offers free yoga classes. Best Buy, a consumer-electronics retailer, has started selling music lessons along with its musical instruments. The idea is to bring people back to its shops regularly, increasing the likelihood that they will develop the habit of shopping there.
Why is the recession of conventional business accelerating?
选项
A、Because conventional retailers don’t cater for their customers.
B、Because more people are waiting for the best bargain.
C、Because stores compete by offering discounted merchandise.
D、Because many customers begin to favor shopping online.
答案
D
解析
事实细节题。由定位句可知,尽管在黑色星期五时存在购物风暴的事实,但是购物者放弃传统实体商店而倾向于网上购物,这加快了零售业的衰退。由此可知,D)“因为很多顾客开始青睐网上购物”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aI57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Nancyshouldintroduceherchildrentotheneighbors.B、Nancyshouldbringtheneighborsagift.C、Nancyshouldasktoseethe
Exerciseisgoodforyou,butmostpeoplereallyknowvery【C1】______abouthowtoexerciseproperly.Sowhenyoutry,youcanrun
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain--nearlytwiceasmanyasin1960.Duringthel%0seight【C1】______newoneswer
Inmanycountries,authorityisseldomquestioned,eitherbecauseitishighlyrespected,orbecauseitis【B1】______.Sometimes,
A、fewthings.B、notmanythings.C、plentyofchoice.D、nothinginhissize.C此题考查听细节的能力。解题关键是听到“OK,wehaveplentyofchoicefor
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasan【B1】______.Hestartedhighschoolwhenhewas5,finishing
DietingDietingisoneofthosethingsthatiscompletelyintegratedintoAmericanculture.Onanygivenday,ahugeportion
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
A、Inthemorning.B、Duringlunch.C、Intheafternoon.D、Duringdinner.A
Noonelikestomakemistakes.Butanewstudysaysorganizationslearnmorefromtheirfailuresthantheirsuccesses,andkeep
随机试题
大众传播中最主要、最受重视的信息是
临床上常把_______和_______之间的消化管称为上消化道。
氨基酸是通过下列哪种化学键与tRNA结合的
A.六磨汤B.五灵脂、元胡、佛手C.柴胡疏肝散D.平胃散加山楂、神曲E.鳖甲煎丸聚证腹胀或痛,腹部时有条索状物聚起,按之胀痛更甚,便秘,纳呆,舌苔腻,脉弦滑,宜选方
男性,18岁,以肾病综合征表现就诊,查24小时尿蛋白为4.5g,尿圆盘电泳示中分子蛋白尿(选择性蛋白尿),浮肿明显,血压及肾功能正常,幼年时有类似发作史,经正规激素治疗后完全缓解,至本次发病前尿检均阴性。本例目前治疗宜选
引起病猪尿液中出现白色黏稠絮状物或脓液的寄生虫是
不孕症妇女了解有无排卵最简单的方法是
如果估价报告超过了其使用期限还未得到使用。则估价责任期限就是估价报告使用期限。()
有一只股票的价格为20元,刚刚发放的股利为1元/股,预计股利将以大约10%的速度持续增长,则该股票的期望报酬率为()。
具有多媒体功能的微机系统常用CD_ROM作外存储器,它是()。
最新回复
(
0
)