首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the Arctic Circle, it is not that Eskimos lack ability or industry, but the surroundings restrict constructive effort to the
In the Arctic Circle, it is not that Eskimos lack ability or industry, but the surroundings restrict constructive effort to the
admin
2014-04-23
33
问题
In the Arctic Circle, it is not that Eskimos lack ability or industry, but the surroundings restrict constructive effort to the barest necessities of existence. This effectually retards progress to higher development.
Agriculture is impossible all along the thousands of miles of the north shore. The only wood is such as drifts in. Other than this driftwood, the only available building materials are snow, ice, stone, and bones of animals. All of these have been used for habitations and storage places, differing in various tribes according to the requirements and skill of the workers.
The lack of necessary timbers to build walls and span wide spaces is probably one reason why these tribes construct their houses at least partly beneath the surface of the ground. This device also makes the houses more impervious (不能渗透的) to the cold.
Most of us are inclined to think that the Eskimo lives always in an igloo or snow house. This is not entirely true. After the long cold winter, the family is very likely to move, when the weather permits, into a tent of sealskin. The actual construction of such a tent is similar to that used by other, more southerly tribes and will be described later.
The snow house, however, is an interesting and unique habitation. Our summer campers will not build with snow, but the delicate art is worth recording and some of our winter camps in the mountains might try to make snow houses.
Why do Eskimos build their houses partly under the ground?
选项
A、They like to live under the ground.
B、They are short of essential materials for walls and roofs.
C、They want their houses less affected by the cold.
D、Both B and C
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问为什么爱斯基摩人将他们的住房部分建造在地下。利用查阅式阅读法,我们可以在文章的第三段中找到相关信息,第三段第一句提到了第一方面的理由:缺乏必要的木材建墙和架于宽阔的空间之上,是这些部落将住处部分建于地下的原因之一。第二句提到了第二方面的原因:这种设计也使得寒冷更难以侵入房内。因此,爱斯基摩人将房屋部分建造在地下有两个原因,一是他们缺乏建造墙和房梁的主要材料;二是他们想要房屋少受严冬的侵扰。所以,本题的正确答案应是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aIWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspared.Ifyouenduphavingtostartover,inaddition
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspared.Ifyouenduphavingtostartover,inaddition
Whenherealizedthetruenatureoftheproposal,he______allcommunicationwiththegroup.
HowtoGetPreservedasaFossil【M1】Unfortunatelythechangesofanyanimalbecomeafossilarenotverygreat,and【M2】the
Thecomingofautomationis______tohaveimportantsocialconsequences.
PresidentCoolidge’sstatement,“ThebusinessofAmericaisbusiness,”stillpointstoanimportanttruthtodaythatbusinessin
Neverbeforehasflyingbeensocontroversial.Inthespaceoftwoyears,theenvironmentaldamagedonebyplaneshasgonefrom
Thegovernmentisexpectedtomakenewlegislationsto______foreigninvestmentinrealestate.
Whatdoesthescientistthinkofhumancloning?
Thebossrealizedthe*importanceofqualifiedstaff,andurgedall______toparticipateinthetrainingseminar.
随机试题
中国共产党根本的政治路线和组织路线是( )
病程中,易出现黄疸和胆囊肿大的疾病是
试述妊娠用药禁忌的一般原则。
下述哪种骨肿瘤肯定不是原发骨肿瘤
丙承租了甲、乙共有的房屋,因未付租金被甲、乙起诉。一审法院判决丙支付甲、乙租金及利息共计10000元,分5个月履行,每月给付2000元。甲、乙和丙均不服该判决,提出上诉:乙请求改判丙一次性支付所欠的租金10000元。甲请求法院判决解除与丙之间租赁关系。丙认
【2011改编】1.某建设项目的工程费由以下内容构成:(1)主要生产项目1500万元:建筑工程费300万元,设备购置费1050万元,安装工程费150万元。(2)辅助生产项目300万元:建筑工程费150万元,设备购置费110万元,安装工程费40万元。(
首创正版软件连锁经营的连邦,经过短短的5年经营,已在全国145个城市建有近300家专卖店,销售额平均年增长率超过100%,从1994年不到500万元到1998年超过3.5亿元,成为国内软件流通的主渠道。其独创的连邦软件销售排行榜被誉为中国软件市场的晴雨表。
Althoughthetotalpercentageofdailysmokersisfallinginmostcountries,anewinternationalstudyshowsthatsixpeopledie
Ihavenoticedthatchildrenarenotevenbeingschoolinsocialgraces.AtaSundaybrunch,aclownwasmakingballoonanimals
1.Planningandmakingcalls2.OpeningacallA—IdentifyingyourselfC—ExplainingthepurposeofthecallB—Identifyingthecal
最新回复
(
0
)