首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I was desperately nervous about becoming car-free. But eight months ago our elderly people carrier was hit by a passing vehicle
I was desperately nervous about becoming car-free. But eight months ago our elderly people carrier was hit by a passing vehicle
admin
2015-01-03
42
问题
I was desperately nervous about becoming car-free. But eight months ago our elderly people carrier was hit by a passing vehicle and the damage was so bad it had to be written off. No problem, I thought: we’ll buy another. But the insurance payout didn’t even begin to cover the costs of buying a new car—I worked out that, with the loan we’d need plus petrol, insurance, parking permits and tax, we could easily be looking at around £600 a month.
And that’s when I had my fancy idea. Why not just give up having a car at all?
The more I thought about it, the more sensible it seemed. I live in London. We have a railway station behind our house, a tube station 10 minutes’ walk away, and a bus stop at the end of the street. A new car club had just opened in our area, and one of its shiny little red Peugeots was parked nearby If any family in Britain could live without a car, I reasoned, then surely we were that family?
But my new car-free passion, sadly, wasn’t shared by my family. My teenage daughters were horrified. What would their friends think about our family being "too poor to afford a car"?(I wasn’t that bothered what they thought, and I suggested the girls could take the same approach.)
My friends, too, were astonished at our plan. What would happen if someone got seriously ill overnight and needed to go to hospital?(an ambulance?)How would the children get to and from their many events?(buses and trains?)People smiled indulgently, as though this was another of my mad ideas, before saying they were sure I’d soon realize that a car wasn’t a luxury, it was a necessity.
Eight months on, I wonder whether we’ll ever own a car again. The idea that you "have" to own a car, especially if you live in a city, is all in the mind. I live— and many other city-dwellers do too—in a community that has never been better served by public transport, and yet car ownership has never been higher. We worry about rising car costs, but we’d be better off asking something much more basic. Do I really need a car? The answer turned out to be no, and I’m a lot richer because I dared to ask the question.
What did the author suggest his daughters do about their friends’ opinion?
选项
A、Think it over.
B、Take the advice.
C、Argue against it.
D、Leave it alone.
答案
D
解析
在第三段,作者的女儿担心自己被同学瞧不起,作者的回应则是“我才不管别人怎么想呢,我建议孩子们也这样”,也就是说不管别人说什么都不予理睬。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aLHO777K
0
研究生英语学位课统考(GET)
相关试题推荐
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersisoneofthosehypothesesthatdarenotspeakitsname.
CarmenAraceMiddleSchoolissituatedinthepastoraltownofBloomfield,Conn.,butfouryearsagoitfacedmanyofthesame
InJune2006,inMinato,Tokyo,a16-yearoldhighschoolstudentwaskilledbyaSchindlerelevator.Hewasbackingoutofitw
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguageisuniversalbutthatthegesturesweuseareunderst
TheUnitedNationsPopulationFundhaspickedOctober31asthedaytheworldwillbehometo7billionpeople.Forbettera
Ithasbeenarguedthatwhereschoolsbecomebureaucratized,theybecomeboundupwiththetechniquesandimplementationofthe
Sciencehaslonghadanuneasyrelationshipwithotheraspectsofculture.ThinkofGallileo’s17thcenturytrialforhisrebell
Organizationalculturecanbedefinedasasystemofsharedbeliefsandvaluesthatdevelopswithinanorganizationand______beh
随机试题
下列关于DNA结构的不正确叙述是
仙方活命饮中的防风和白芷的配伍意义是普济消毒饮中升麻和柴胡的配伍意义是
移动式电缆的安装形式有()。
某施工现场所需主要临时用电设备包括1台起重机械和3台电焊机,则施工单位应当()。
CIF是一种典型的象征性交货的术语,其特征明显地表现在( )。
X、Y、Z、W均为短周期元素,它们在元素周期表中的位置如图2所示。若Y原子的最外层电子数是次外层电子数的3倍,下列说法中正确的是()。
软件工程是指导软件开发和维护的工程性学科,它以计算机科学理论及其他相关学科的理论为指导,采用工程化的概念、原理、技术和方法进行软件的开发和维护,把经过时间证明正确的______和当前能够得到的最好的技术方法结合起来,以较少的代价获得高质量的软件。
如表1所示,在某DHCP客户机上捕获了5条报文,并对第5条报文进行了解析,表2是在该客户机捕获上述报文后执行ipconfig/all命令后得到的部分信息。分析表中的信息,并补全表1中空白处的信息。
Manyhundredsofrebelswereputtodeathby______ashepassedtriumphantlywithanarmyof40,000menthroughKentandEssex.
InAmericaalone,tippingisnowa$16billion-a-yearindustry.Arecentpollshowedthat40%ofAmericans(1)______thepractic
最新回复
(
0
)