首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The word conservation has a thrifty meaning. To conserve is to save and protect, to leave what we ourselves enjoy in such good c
The word conservation has a thrifty meaning. To conserve is to save and protect, to leave what we ourselves enjoy in such good c
admin
2011-01-02
39
问题
The word conservation has a thrifty meaning. To conserve is to save and protect, to leave what we ourselves enjoy in such good condition that others may also share the enjoyment. Our forefathers had no idea that human population would increase faster than the supplies of raw materials; most of them, even until very recently, had the foolish idea that the treasures were "limitless" and" inexhaustible". Most of the citizens of earlier generations knew little or nothing about the complicated and delicate sys tem that inns all through nature, and which means that, as in a living body, an unhealthy condition of one part will sooner or later be harmful to all the others.
Fifty years ago nature study was not part of the school work; scientific forestry was a new idea; timber was still cheap because it could be brought in any quantity from distant woodlands; soil destruction and river floods were not national problems; nobody had yet studied long-term climatic cycles in relation to proper land use; even the word "conservation" had nothing of the meaning that it has for us today.
For the sake of ourselves and those who will come after us, we must now set about repairing the mistakes of our forefathers. Conservation should, therefore, be made a part of everyone’s daily life. To know about the water table in the ground is just as important to us as a knowledge of the basic arithmetic formulas. We need to know why all watersheds need the protection of plant life and why the running current of streams and rivers must be made to yield their full benefit to the soil before they finally escape to the sea. We need to be taught the duty of planting trees as well as of cutting them. We need to know the importance of big, mature trees, because living space for most of man’s fellow creatures on this planet is figured not only in square measure of surface but also in cubic volume above the earth. In brief, it should be our goal to restore as much of the original beauty of nature as we can.
It can be inferred from the third paragraph that earlier generations didn’t realize
选项
A、the interdependence of water, soil, and living things
B、the importance of the proper use of land
C、the harmfulness of soil destruction and river floods
D、the extraordinarily rapid growth of population
答案
A
解析
文章第三段先谈"repairing the mistakes of our forefathers”,要把环保作为我们日常生活的一部分,再谈"the water table教育in the ground’的重要性,还有“...the protection of plant life...their full baneful to the soil...planting"等水土保持问题和生物生存空间问题,再联系第一段最后一句“...an unhealthy condition of one part will sooner or later be harmful to a11 the others’,可知我们的先辈没有认识到水、土壤、生物之间相互依存的关系,[A]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aTeO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
SincetheTitanicvanishedbeneaththefrigidwatersoftheNorthAtlantic85yearsago,nothinginthehundredsofbooksandfi
SincetheTitanicvanishedbeneaththefrigidwatersoftheNorthAtlantic85yearsago,nothinginthehundredsofbooksandfi
ProtectedbysweatersandaleatherJacketagainstthebitingblastsoftheearthwind,Iwalkalongthehillsidethisafternoon
Betweenabout1920to1930,newartisticmove-【M1】________.mentsinEuropeanartweremakingthemselvesf
Sevenyearsago,anEnvironmentalProtectionAgencystatisticianstunnedresearchersstudyingtheeffectsofairpollutiononhe
TheNationalMarineFisheriesServiceannouncedonMarch16,1999,thatitwasextendingEndangeredSpeciesAct(ESA)protection
Literatureisameansbywhichweknowourselves.Byitwemeet【M1】_______.futureselves,andrecognizepastselves;
Literatureisameansbywhichweknowourselves.Byitwemeet【M1】_______.futureselves,andrecognizepastselves;
Literatureisameansbywhichweknowourselves.Byitwemeet【M1】_______.futureselves,andrecognizepastselves;
Literatureisameansbywhichweknowourselves.Byitwemeet【M1】_______.futureselves,andrecognizepastselves;
随机试题
Supposewebuiltarobot(机器人)toexploretheplanetMars.Weprovidetherobotwithseeingdetectorstokeepitawayfromdanger.
导致炎症的因素有
脑外面有3层被膜包裹,自外向内依次为
甲、乙两车同时从A、B两地相向而行,在距A地80千米处相遇,相遇后两车继续前进,甲车到达B地、乙车到达A地后均立即按原路返回,第二次在距A地60千米处相遇。则A、B两地问的路程为()。
在规范企业投资行为中规定中,不得()。
教师在主题为“一张照片”的语言课堂上,要求儿童具体描述照片上的人物是什么样的,正在于什么,他们的表情如何,看到照片后的感觉等。这属于()。
Somepessimisticexpertsfeelthattheautomobileisboundtofallintodisuse.Theyseeadayinthenot-too-distantfuturewhe
公安赔偿中的损害是客观上已经发生的对人身权、财产权的损害,还包括可能造成的损害和仅仅造成危险的情况。( )
“大学之教也,时教必有正业,退息必有居学。”这句话出自()。
A、Shewasmovedtotearsbyitsgracefulyetsimplemelodyandhonestlyrics.B、Shewasmovedtotearsbyitsorientalstyle.C、
最新回复
(
0
)