首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her
admin
2012-01-16
78
问题
Ann Curry is a famous news presenter of the NBC News "Today" show. When she was 15 she happened to walk into a bookstore in her hometown and began looking at the books on the shelves. The man behind the counter, Mac McCarley, asked if she’d like a job. She needed to start saving for college, so she said yes.
Ann worked after school and during summer vacations, and the job helped pay for her first year of college. During college she would do many other jobs: she served coffee in the student union (学生会), was a hotel maid and even made maps for the U.S. Forest Service. But selling books was one of the most satisfying jobs.
One day a woman came into the bookstore and asked Ann for books on cancer (癌 症). The woman seemed anxious. Ann showed her practically everything they had and found other books they could order. The woman left the store less worried, and Ann has always remembered the pride she felt in having helped her customer.
Years later, as a television reporter in Los Angeles, Ann heard about a child who was born with problems with his fingers and his hand. His family could not afford a surgical (外科的) operation, and the boy lived in shame, hiding his hand in his pocket all the time.
Ann persuaded her boss to let her do the story. After the story was broadcast, a doctor and a nurse called, offering to perform the surgical operation for free. Ann visited the boy in the recovery room after the operation. The first thing he did was to hold up his repaired hand and say, "Thank you." What a sweet sense of satisfaction Ann Curry felt!
At McCarely’s bookstore, Ann always sensed she was working for the customers, not the store. Today it’s the same. NBC News pays her, but she feels as if she works for the people who watch the programs, helping them make sense of the world.
How did Ann help the child get the operation he needed?
选项
A、Ann persuaded the boy to speak on TV.
B、Ann paid for the operation herself.
C、Ann’s boss agreed to raise money.
D、Ann’s news report moved some doctors.
答案
D
解析
本题为细节题。本题询问安以什么方式帮助小男孩,文章第五段的第一 行“Aftler the storv was broadcast.”说明安是位新闻记者,她的工作是做 新闻报道。安的新闻故事一经报道,打动了很多人的心,以至医生护士 提供免费手术,从而达到她帮助人的目的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aZ5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
MillionsofAmericanssurvive(生产)inlow-payingjobs.TheWorkingPoor(319pages),byDavidShipler,aPulitzer-winningformer
Wheredidthehorseoriginate?Whatmightbetheauthor’spossiblepurposeinwritingthispassage?
Whichofthefollowingisthebesttitleforthispassage?TheAmericanRed’Crosswasorganizedin______.
Ifthereisanysinglefactorthatmakessuccessinliving,itistheabilitytobebenefitedbydefeat.EverysuccessIknowha
MichaelJacksonisfamousforhis______trotMuhammadAliforhis______.Whatwouldhappentosuperstarsatlastaccordingto
PhevosandAthena______.TheofficialmascotsofAthens2004representallthefollowingEXCEPT______.
Ifweworkwithastrongwill,wecanovercomeanydifficulty,______greatitis.
WhatwereBritishpeopleinterestedinthe1890s?
Whenhewasinthecountryside,he______visitthepoorpeasants.
Whenhewasinthecountryside,he____visitthepoorpeasants.
随机试题
幕墙节能工程使用的保温隔热材料,其()、密度、燃烧性能应符合设计要求。
不属于物理性荨麻疹的是
易吸湿的药品易挥发的药品
精神疾病中自杀最多的是
下列属于风险识别内容的是()。
公司是一个高成长公司,目前公司总价值为20000万元,没有长期负债,发行在外的普通股1000万股,目前的股价为20元/股,该公司的资产(息税前)利润率为12%。现在急需筹集债务资金5000万元,准备平价发行20年期限的公司债券,投资银行认为,目前长期公司债
假设ABC会计师事务所于2011年12月1日开始接受委托,承接对甲公司2011年度财务报表进行审计,在2011年审计业务约定书中双方达成一致条款,约定审计报告出具时间是2012年3月15日。假设ABC会计师事务所于2012年3月15日提交了审计报告,则下列
有下列情况发生时,应该召开居民会议( )。
陈某是某控股公司员工,且持有本公司的一些股票,年底获3万元股息收入,这3万元属于()。
Ithasbeenbelievedthatpeoplewhoreadforpleasurehavedevelopedimaginationandlanguagesbetterthanpeoplewhopreferto
最新回复
(
0
)