首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Imagine eating everything delicious you want with none of the fat. That would be great, wouldn’t it? New "fake fat" products
Imagine eating everything delicious you want with none of the fat. That would be great, wouldn’t it? New "fake fat" products
admin
2015-09-30
39
问题
Imagine eating everything delicious you want with none of the fat. That would be great, wouldn’t it?
New "fake fat" products appeared on store shelves in the United States recently, but not everyone is happy about it. Makers of the products, which contain a compound called olestra, say food manufacturers can now eliminate fat from certain foods. Critics, however, say the new compound can rob the body of essential vitamins and nutrients and also cause unpleasant side effects in some people. So it’s up to consumers to decide whether the new fat-free products taste good enough to keep eating.
Chemists discovered olestra in the late 1960s, when they were searching for a fat that could be digested by infants more easily. Instead of finding the desired fat, the researchers created a fat that can’t be digested at all.
Normally, special chemicals in the intestines (肠道) "grab" molecules of regular fat and break them down so they can be used by the body. A molecule of regular fat is made up of three molecules of substances called fatty acids.
The fatty acids are absorbed by the intestines and bring with them the essential vitamins A, D, E and K. When fat molecules are present in the intestines with any of those vitamins, the vitamins attach to the molecules and are carried into the bloodstream.
Olestra, which is made from six to eight molecules of fatty acids, is too large for the intestines to absorb. It just slides through the intestines without being broken down. Manufacturers say it’s that ability to slide unchanged through the intestines that makes olestra so valuable as a fit substitute. It provides consumers with the taste of regular fat without any bad effects on the body. But critics say olestra can prevent vitamins A, D, E and K from being absorbed. It can also prevent the absorption of carotenoids (类胡萝卜素) , compounds that may reduce the risk of cancer, heart disease, etc.
Manufacturers are adding vitamins A, D, E and K as well as carotenoids to their products now. Even so, some nutritionists are still concerned that people might eat unlimited amounts of food made with the fat substitute without worrying about how many calories they are consuming.
Why are nutritionists concerned about adding vitamins to olestra?
选项
A、People may be induced to eat more than is necessary.
B、It may trigger a new wave of fake food production.
C、It may lead to the over-consumption of vitamins.
D、The function of the intestines may be weakened.
答案
A
解析
细节题。文章最后一段谈到:一些食品厂商正往他们的产品中加入维生素A、D、E、K以及类胡萝卜素,但是即使他们做出这些努力,仍然有一些营养学家们担忧人们会摄入过多的用代脂肪制成的食品,从而摄入过多的热量。因此A为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aZWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Asocietyshouldbejudgedbyhowittreatsitschildren.Acountrythatfailsto【C1】______itschildrenisendangeringitsfutur
It’seasytoimaginethescenario.Afterspendingmostofouradultlifeinpaidemployment,thegoldendayarrives.Suddenlywe
Manypeoplearedisturbedbythegeneticdiversityofcancers—aninevitableconsequenceofrandomevolution.Cancertherapies【
Thewriterregardsphysicalexerciseasastrongmedicinebecause______.Physicalexerciseissociallybeneficialbecause____
Inrecentyears,therehasbeena______increaseinthecostofliving.
SpeakerA:______.SpeakerB:I’vecaughtabadcoldandgotasourthroat.
______,hewentouttoplayfootballwithhisfriends.
Wewereshockedbytheextentto______teachers’decisionsservedtheinterestsoftheschoolratherthanthoseofthestudents
Thefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughsciencehasmadeenormousstepsinmakingfoodmorefitt
Woman:Ipaid50dollarsforthesebooksattheEaglewoodBookstore.They’rereallytooexpensive.Man:Tooexpensive?Theycost
随机试题
激素与受体结合后,除激活细胞作用外,也启动下列哪种过程?
关注组织工作的质和社会效果的评估是【】
物理因素、化学因素和生物因素是职业危害的主要因素。此外还有某些与职业有关的其他因素,也会对人带来伤害和影响,主要包括()等因素。
公路工程交工验收的条件不包括( )。
甲、乙双方于6月10日签订了一份购销合同,约定7月20日交付货物。6月20N.乙方对合同内容持有异议,并向仲裁机构申请仲裁。6月25日,经仲裁机构确认,该购销合同为无效合同。该购销合同没有法律约束力的起始时间应当是()。
根据所给材料,回答下列问题。我们的生活被各式各样的信息塞满挤爆,常常来不及消化,就被迫接收下一个信息,这导致信息的传递处于无意识处理的状态,很多问题都来不及深入思考。长期下来,我们的大脑容易被既定的观念限制,看似精明却往往漏洞百出。商家、推销员、
我国《公司法》第3条第1款规定“公司是企业法人,有独立的法人财产,享有法人财产权。公司以其全部财产对公司的债务承担责任。”本规定属于()。
(A)条件(1)充分,但条件(2)不充分.(B)条件(2)充分,但条件(1)不充分.(C)条件(1)和条件(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分.(D)条件(1)充分,条件(2)也充分.(E)条件(1)和条件(2)单独都不充分,条
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey’realwayscominginforcriticism.Theircriticsseemtoresentthem
A、Finishputtingherbookaway.B、Stopwhatsheisdoing.C、Finishherworkelsewhere.D、Helpthemanalittlebitlater.D[听力原文
最新回复
(
0
)