首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Listen to the following, passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be
Listen to the following, passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be
admin
2021-08-31
68
问题
Listen to the following, passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage, except the first sentence, will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of JS seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given ONE minute to check through your work once more.
Write on ANSWER SHEET ONE. The first sentence of the passage is already provided.
Laws
Before laws were written, there was no sure way of knowing what was permitted and what was forbidden.
____________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________
选项
答案
Laws Before laws were written, there was no sure way of knowing what was permitted and what was forbidden. One judge might apply one set of rules to a case / while another judge might apply completely different rules to a similar case. / It all depended on the personal judgment of one person. / Today we follow the custom of recording our laws. / Rules passed by our lawmakers are printed and available for everyone to see. / Unless laws are publicly available, / we do not regard them as binding. /
解析
听写短文介绍了法律的今昔对比。在过去,案件的审理依靠法官的personal judgment;而如今法律只有公开化才具有约束力(Unless laws are publicly available,we do not regard them as binding)。
①注意短文使用的时态,介绍法律以前的情况,用一般过去时。介绍现在的情况,用一般现在时。
②注意这些难词的拼写:completely完全地;available可利用的;binding有约束力的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/abtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A.benefitsB.differentC.eventuallyD.instrumentsE.movingF.multipleG.unsalariedH.numberI.paidJ.restrictK.
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufourtimes.Duringthefirstreading,whichwillbe
HowtoBeEffectiveReaders?Whatisreading-amethodofabsorbing【T1】______【T1】______—thedegreeofcomprehension
PASSAGETHREEWhatdoestheword"igniting"inthelastparagraphmean?
Single-sexEducationforGirlsThreemainargumentsagainstsingle-sexschools-Itgoesagainstthegoalofproviding【T
NaturalandSyntheticRubberPeoplegetnaturalrubberfromrubbertreesasawhite,milkyliquid,whichiscalledlatex.Theym
(1)ThereisawindowintheofficewhereIworkthatoverlookstheplaygroundnextdoor.Seatedatmydesk,Icanlookoutoft
Weliveinasocietywherethereisalotoftalkaboutscience,butIwouldsaythattherearenot5percentofthepeoplewho
Thingswentwellforherduringherearlylifebutinhermiddleageher_____seemedtochange.
The________crownjewelsarekeptintheTowerofLondon.
随机试题
下列关于期权合约的要素的说法不正确的是()。
心音
女性,24岁,已婚,月经周期正常,近三个月经期延长,持续10天左右,无腹痛。妇科检查无异常发现,拟行诊断性刮宫术,手术日期应选择为
受到社会尊重理解是免除或部分免除健康时的社会责任是
宜用醋水提取,加碱调至碱性后可从水中沉淀析出的成分是()。
约翰是一家公司的职员,在业余时间创办了Kitty玩具公司。Kitty玩具公司的雏形是约翰在1980年开张了的乔记精品商店。后来的生意越做越大,约翰终于辞去工作全心投入公司,并把店名正式定名为Kitty玩具公司。Kitw玩具公司的生意蒸蒸日上,目前已有7家连
(2019年)下列各项中,对企业会计核算资料的真实性、合法性和合理性进行审查的会计职能是()。
下列茶叶中,按加工工艺依次为不发酵、半发酵和全发酵的是()。
十二音技法:
页岩气燃料因价格便宜和洁净,现已成为许多国家政府、石油公司以及地质勘探和开采公司的重点研究目标。预计中国未动用的页岩气储量比普通天然气多10倍,比美国的储量还高。美国对页岩气的使用已走在了前面,一些专家表示,页岩气可能帮助美国摆脱对进口能源的依赖。21世纪
最新回复
(
0
)