首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It has become a major cocoa trading center connecting to Europe. B、It has become a major center of drug smuggling to Europe. C
A、It has become a major cocoa trading center connecting to Europe. B、It has become a major center of drug smuggling to Europe. C
admin
2012-10-21
52
问题
A new report finds that West Africa has become a major hub of cocaine smuggling to Europe, a trend that threatens to undermine African countries as well as European law enforcement efforts.
The report by the Vienna-based International Narcotics Control Board has found cocaine smugglers are choosing to ship drugs from South America to Europe, through West Africa and the Balkans.
In the case of West Africa, Beate Hammond, an officer at the Board, says the findings are alarming. Hammond says that before 2005, the total amount of cocaine seized in West Africa was one ton. That has jumped to 33 tons the past three to four years.
“Because the geographical location of West Africa makes it an ideal staging point for smuggling,” Hammond said. “Then generally the structure, and law enforcement structures in particular, are very weak in African countries, and traffickers of course can take advantage of that.”
Hammond says Liberia, where 2.5 tons of cocaine were seized in January 2008, offers just one worrisome example.
The study also says the price of cocaine has fallen drastically recently, possibly because shipping routes are cheaper and possibly because of the global economic downturn, although hard times may also lead to an increase in demand for the drug.
Besides West Africa, Afghanistan remains a concern for drug enforcement agents.
“Opium cultivation declined by more than 19 percent in 2008 and estimated production also declined,” Beate Hammond said. “But this does not change the essential fact that Afghanistan remains by far the largest supplier of illicit opium poppy in the world and also the largest supplier of heroin.”
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What does the new report find about West Africa, according to the passage?
33. What is the total amount of cocaine seized in West Africa before 2005?
34. What is a possible reason for the drastic falling of the price of cocaine, according to the passage?
35. Which country is the largest supplier of heroin?
选项
A、It has become a major cocoa trading center connecting to Europe.
B、It has become a major center of drug smuggling to Europe.
C、It has caught up with the development of many European countries.
D、It has provided great fortune and opportunities for many Europeans.
答案
B
解析
选项中的It,become a major...center...to Europe,provided...opportunities for...Europeans等表明,It可能指某一地点,本题考查该地对于欧洲的意义。短文开头提到,一项新的报告发现West Africa已经成为可卡因走私到欧洲的主要中心,故答案为[B],其中的a major center of drug smuggling与短文中提到的a major hub of cocaine smuggling对应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ajb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheBureauofLaborStatisticspredictssomejobsectorsstillwillbehotbetween2008and2018EXCEPT______.Informationtec
TheBureauofLaborStatisticspredictssomejobsectorsstillwillbehotbetween2008and2018EXCEPT______.AccordingtoDa
A、Lateinthemorning.B、Earlyintheafternoon.C、Sometimebeforedawn.D、Shortlyaftersunrise.C推理判断题。男士在报道中提到反动武装有可能在破晓前占据首都
A、ThewholeAntarcticregionwillbesubmerged.B、Somepolaranimalswillsoonbecomeextinct.C、Manycoastalcitieswillbecov
A、Apeacefulsetting.B、Aspaciousroom.C、Tobeintherightmood.D、Tobeentirelyalone.D女士问男士他在进行基本构思时是否喜欢一个人待着,男士说他需要绝对独处,
Shegave______directionsaboutthewaytherugshouldbecleaned.
Thetwosmallindependentcountriesenteredinto______witheachotherandtheyfeltlessafraidoftheirpowerfulneighbor.
A、Suethegovernment.B、Suetheindividual.C、Closedownthecompany.D、Sentencetheindividualtodeath.B短文谈到,任何人不付钱就使用某种专利,发明
A、Theywereroommates.B、Theyweregoodfriends.C、Theywerecompetitors.D、Theywerebooksellers.C由四个选项均为Theywere和表示人际关系的名词可知
Unknowingly________,hehadaknackofaskingembarrassingpersonalquestions.
随机试题
男性,25岁,汽车撞击右髋部4小时,有尿意但不能自主排尿。体检:血压110/80mmHg,脉搏94次/分,腹软、下腹部隆起伴轻压痛、肠鸣音正常、右髋部肿胀、皮下淤血。直肠指检前列腺尖部浮动,X线摄片示:双侧耻骨上下支骨折。导尿时F24号导尿管可无阻力全
某老人行走时突然跌倒,神志不清,即送医院。经检查发现一侧上下肢瘫痪,口斜眼歪,一侧瞳孔直径5mm,另一侧瞳孔直径3mm,其原因是
××省属亚热带温湿气候,夏季最高气温40℃,冬季最低气温一10℃。6~7月为梅雨季节,年平均降雨量在1234mm以上。11月至次年3月空气湿度较大,经常大雾弥漫,能见度极差。省内公路、铁路、内河航运十分便利。该省现有的大地控制网受地壳变动和社会建设发展等
重力坝按坝体高度分为高坝、中坝和低坝,其中高坝的高度大于()m。
梁桥轻型墩中,()、施工简便、外形美观、过水性良好,适用于地基土软弱的地区。
观察(x3)’=3x2,(x5)’=5x4,(sinx)’=cosx,由归纳推理可得:若定义在R上的函数f(x)满足f(-x)=-f(x),记g(x)为f(x)的导函数,则g(-x)=().
眼手协调活动是婴儿认知发展过程中的重要里程碑,也是手的真正探索活动的开始。()
王某是某市一国有公司的经理,张某是该企业的副经理。2005年,该公司进行产权制度改革,将国有公司改制为管理层控股的股份有限公司。其中,王某、张某及其他15名干部职工分别占40%、30%、30%股份。在改制过程中,国有资产管理部门委托某资产评估所对该公司的资
【B1】【B15】
Physicalfitnessistheresultofmanyfactors—goodmedicalcare,propernutrition,adequaterestandrelaxation,andsensiblep
最新回复
(
0
)