首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Congress. B、The central bank. C、The Federal Reserve. D、Common people. C细节辨认题。短文中提到,国会还同意成立消费者金融保护局,但是资金由美联储支付。
A、Congress. B、The central bank. C、The Federal Reserve. D、Common people. C细节辨认题。短文中提到,国会还同意成立消费者金融保护局,但是资金由美联储支付。
admin
2012-06-20
84
问题
On Wednesday, President Obama signed into law the Wall Street Reform and Consumer Protection Act. Together, the changes represent the biggest rewrite of financial rules since the Great Depression. At the heart of the 2 003 pages in the bill are promises to protect average Americans. (32)Congress agreed to create a Consumer Financial Protection Bureau. But the Federal Reserve will pay for it. The central bank will budget about 500 million dollars a year. Travis Plunkett is legislative director of the Consumer Federation of America, a consumer rights group. He says this new independent office will have a lot of responsibility—and that is a good thing. (33)The bureau will set rules for the marketplace and enforce existing laws. One goal is to keep home buyers from getting bigger loans than they can pay for. But two areas where the bureau will not have power is over auto lenders or banks with assets of less than ten billion dollars. (34) Financial interests spent millions fighting the bill. The House of Representatives passed its version in December. Last week, the Senate voted final approval with the aid of three Republican senators. Under the new law, banks can no longer own or invest in certain trading operations. (35) The government has new powers to seize failing financial companies. These include businesses that, during the financial crisis, were considered "too big to fail." Opponents in Congress say they will try to block some measures in the new law. But even if those efforts fail, it is too soon to know just how strong the new rules will be.
32. Who will pay for the funds for Consumer Financial Protection Bureau?
33. What is the role of the bureau according to the passage?
34. What is the attitude of financial interests toward the financial reform bill?
35. What are the new powers of the government according to the new law?
选项
A、Congress.
B、The central bank.
C、The Federal Reserve.
D、Common people.
答案
C
解析
细节辨认题。短文中提到,国会还同意成立消费者金融保护局,但是资金由美联储支付。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/avf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Your【B1】______thistermwillbetowritetwomajorresearchpapers.Oneofthemostimportantthingsinwritingaresearchpaper
A、TheSpanish.B、TheAmerican.C、TheArabian.D、TheBritish.C推理题。通过浏览选项可知,本题考的是“哪国人”,听短文时要关注选项所示的四个地方人的相关信息。根据文章结尾处“IntheMid
A、becausesheenjoysthemusicB、inordertoseetheconcertC、toloseweightD、forexerciseB考查推测理解能力,这句otherwisetheconcert
Thislakesidecity,____________(因其美食而被知晓),enjoysagreatpopularityamongtravelers.
Foralongtime,menwanttoseewhetherlifelesscomputerscanexercisejudgment,makechoices,givebirthtoideas,andplayg
A、ShedidEllendecidetogotoBangkok.B、Sheenjoysthefoodthere.C、Shewaspersuadedtodoso.D、Shehasinvitedbyherclo
A、They’vemetbefore.B、Hedoesnotrememberher.C、Sheshouldagreewithhim.D、Theyhavenevermetbefore.A事实状况题。男士说We’vebee
AgriculturalNewsFoodandAgricultureinTwenty-fiveYearsAccordingtotheInternationalFoodPolicyResearchInstitute,t
A、Wednesday.B、Monday.C、Friday.D、Sunday.A题干询问心理学家指出一周中哪一天人们的心情最沮丧。短文中提到,心理学家认为,星期三人们的情绪最低落,因为它处于一周的中间,离上一周和这一周的周都最远,人们对工作感到厌倦
随机试题
不属于安宫牛黄丸功用的是
患者,男,46岁,因巴比妥类药物中毒,入院治疗,其呼吸特点正确的是
放射性辐射污染的来源包括()。
施工单位应加强施工全过程控制,分别对基础施工、结构施工和装修三个阶段,进行施工组织设计实施情况的()。
杨华将50000元投资在围债上并赚取了3000元的利息收入,杨华的边际税率是50%,个人收入所得税税率是30%。那么他将为这笔投资所得应纳( )元。
下列关于投机交易原则的说法,正确的有( )。
中央地方共享税由()负责管理和征收。
【2015年河南驻马店.单选】上课的时候,听着听着就走神了,脑子不知道飞到哪儿,可能还想着晚上看的电视剧,这种意识状态称为()。
在社会主义条件下,中国共产党与各民主党派长期共存,这是因为()。
Writeanessayof160—200wordsbasedonthefollowingdrawing.Inyouressay,youshould1)describethedrawing,2)in
最新回复
(
0
)