首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To: Leonard Ellis From: Donna Hayes Date: February 9 Subject: Egyptian Odyssey Dear Mr. Ellis, I looked over the brochure you
To: Leonard Ellis From: Donna Hayes Date: February 9 Subject: Egyptian Odyssey Dear Mr. Ellis, I looked over the brochure you
admin
2019-07-26
22
问题
To: Leonard Ellis
From: Donna Hayes
Date: February 9
Subject: Egyptian Odyssey
Dear Mr. Ellis,
I looked over the brochure you sent me last week, and I must say that I was quite impressed with the wide variety of tour packages that your travel agency offers.
I became particularly interested in the Red Sea Escape, but since one of my traveling companions has already been to the Red Sea, I opted for the Egyptian Odyssey, instead. However, when I looked it up on your Web site to find out more, I became somewhat confused since your Web site contains information that is different from what is in the brochure. The online advertisements stated that the visit to the Valley of the Kings and the Hatshepsut Temple takes place on the third day of the tour, not on the fifth day, as was indicated in your brochure. Can you let me know which is correct? The schedule will influence whether or not my friends and I will book the tour.
Meanwhile, I would greatly appreciate it if you could provide me with a quotation for the Egyptian Odyssey tour for six people by tomorrow afternoon. Since we are planning to travel early next month, we would like to get all of the arrangements sorted out as soon as possible. Furthermore, I would also like to ask what the weather will be like in that area around the time of our trip. We would like to make sure to bring the right kind of clothing.
Thank you, and I hope to hear from you soon.
Donna Hayes
To: Donna Hayes
From: Leonard Ellis
Date: February 10
Subject: Re: Egyptian Odyssey
Dear Ms. Hayes,
The tour schedules on the brochure are correct. The other schedules you saw were the result of an error made by our marketing staff. We sincerely apologize for the discrepancy.
I have prepared a quotation for six people for the tour you requested, but a network problem has been preventing me from attaching the file to this e-mail. If you are able to read this by noon today, please reply with your fax number. That way, I can send you the file this afternoon, as you asked. You can also just call me directly at 555-9617.
As for your other concerns, you could not have picked a better time to travel to Egypt as the weather is quite ideal for sightseeing. Bringing along some cool, light clothing should suffice, unless you plan to dine out at one of the city’s finer restaurants. For that purpose, one set of smart casual clothing will do.
Thank you.
Sincerely,
Leonard Ellis
What is NOT indicated about Ms. Hayes?
选项
A、She is traveling with a group.
B、She will contact Mr. Ellis again.
C、She has not set a firm travel date.
D、She has been to the Red Sea before.
答案
D
解析
本题需要在文章中搜索题目核心词Ms.Hayes的相关内容并与选项进行对照,应定位至两封邮件中提及海斯女士的所有相关内容。第一封邮件中提到“…one of my traveling companions has already been to the Red Sea…”,即旅伴中有一位已经去过红海,可知海斯女士是跟团旅游,故(A)与原文内容一致。第二封邮件中提到“…please reply with your fax number.That way,I can send you the file this afternoon…”,即请求海斯女士回复传真号码,以便埃利斯先生能在今天下午发送文件”,由此可知海斯女士将会再次联络埃利斯先生,故(B)与原文内容一致。第一封邮件中提到“The schedule will influence whether or not…I will book the tour.”,即日程将会影响海斯女士是否预约此次旅行,由此可知旅行日期还没有确定下来,故(C)与原文内容一致。第一封邮件中提到“I became particularly interested in the Red Sea Escape,but since one of my traveling companions has already been to the Red Sea,I opted for the Egyptian Odyssey,instead.”,即虽然对“红海大逃亡”特别感兴趣,但因为旅伴中有一人已经去过红海,所以转而选择了“希腊奥德赛”,由此可知海斯女士之前没有去过红海。故(D)与原文内容不符,因此(D)She has been to the Red Sea before.为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bBZd777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
MarkJarvela,ajunioremployee,proposedaninnovativeprojectthathasbeenfundedbyoneoftheorganization’sbiggest______.
AtlasModernRailroadCo,Ltd.EmployeeRulesofConductAtlasModernRailroadCo,Ltd.,(hereafter"Com
Toensure_______,thecurrentemployeeswillstayfor3moreweekswhilethenewlyhiredonesbecomefullyavailable.
EarnextramoneybyworkingwithanindependentDailyPostdistributorasanadultcarrier.Mostroutesrequirereliabletranspo
Itismydeepestregret(141)youthattheBoardofDirectorshasagreedtorequireatwo-weekunpaidleaveforallemployeesin
_____allthoseapplyingforthenewopeningposition,Ms.Elizabethwasthemostexperiencedcandidate.
Thegovernmentofficialsandeconomistswillmeettogethertodiscussthewaystoeffectivelyimplementtheeconomic_____propos
JRcompanyhasthreenewpiecesofequipmentintheprototypestagethat____theTX-3seriesalreadyinproduction.
DearNewHavenresident,(87)theNewHavenChildren’sFoundation,Iwouldliketocordiallyinviteyoutothe2ndAnnual
From:VincentandChambersTo:ChloeSucreSubject:ConfirmationoforderDate:October14DearMs.Sucre,Thankyouforpla
随机试题
根据《民事诉讼法》有关管辖的规定,下列民事诉讼由原告住所地人民法院管辖的是()。
第一机床厂某生产车间生产A零件,需要甲乙两种原材料,12月份生产过程中领用甲材料5000元,乙材料2500元;需要支付给车间工人的工资共10000元,车间管理人员工资4000元;生产A零件的设备在当月计提的折旧为2000元,假定A零件本月无其他耗费,且均在
甲公司委托乙公司代为采购水泥,口头告知乙公司单价应不超过2500元/吨,但授权委托书上并未注明采购限价。乙公司持授权委托书向供应商丙公司采购,约定采购价格为3000元/吨,3日内送货。丙公司将水泥送至甲公司时,甲公司以采购价格过高为由,拒绝收货付款。下列表
①这是他最初的主题被无望地遮蔽,只因他缺少自我教育。否则,常人将以体面的运动和进程走向既定的终点②我们应该如恒河,学她气势恢宏而豪迈地缓缓流向大海③人们当学会感受生命韵律之美,像听交响乐一样,欣赏其主旋律、激昂的高潮和舒缓的尾声④在某些人心中,不和谐
国土资源直接反映一个国家的综合国力。()
从所给的四个选项中选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律。
老虎窗,坡屋顶,崭新的立面,七彩的灯光,“平改坡”——上海为老式多层住宅“戴帽穿衣”的工程,经过两年多的实践已成为都市新的风景。以下最能复述这段话主要意思的是()。
____________的荷塘上面,弥望的是田田的叶子。叶子出水很高,像亭亭的舞女的裙。层层的叶子中间,零星地点缀着些白花,有袅娜地开着的,有羞涩地打着朵儿的:正如一粒粒的____________,又如碧天里的____________,又如刚出浴的____
Themostimportantstepindevelopinganeffectivecampaign,andthestepwhichmustcomebeforeallothers,istodefinetheob
AuniquelaboratoryattheUniversityofChicagoisbusyonlyatnight,winningabigfamefordoingresearchesonsomeoddfiel
最新回复
(
0
)