首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out int
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out int
admin
2012-07-17
51
问题
At the Kyoto conference on global warming in December 1997, it became abundantly clear how complex it has become to work out international agreements relating to the environment because of economic concerns unique to each country. It is no longer enough to try to forbid certain activities or to reduce emissions of certain substances. The global challenges of the interlink between the environment and development increasingly bring us to the core of the economic life of states.
During the late 1980s we were able, through international agreements, to make deep cuts in emissions harmful to the ozone layer. These reductions were made possible because substitutions had been found for many of the harmful chemicals and, more important, because the harmful substances could be replaced without negative effects on employment and the economies of states.
Although the threat of global warming has been known to the world for decades and all countries and leaders agree that we need to deal with the problem, we also know that the effects of measures, especially harsh measures taken in some countries, would be nullified if other countries do not control their emissions. Whereas the UN team on climate change has found that the emissions of carbon dioxide would have to be cut globally by 60 % to stabilize the content of CO2 in the atmosphere, this path is not feasible for several reasons. Such deep cuts would cause a breakdown of the world economy. Important and populous lower medium-income countries are not yet willing to undertake legal commitments about their energy uses. In addition, the state of world technology would not yet permit us to make such a big leap.
We must, however, find a solution to the threat of global warming early in the 21st century. Such a commitment would require a degree of shared vision and common responsibilities new to humanity. Success lies in the force of imaginations, in imagining what would happen if we fail to act. Although many living in cold regions would welcome the global-warming effect of a warmer summer, few would cheer the arrival of the subsequent tropical diseases, especially where there had been none.
The reason why it is difficult to get rid of the threat of global warming is that______.
选项
A、the leaders of many countries are not fully aware of the gravity of the problem
B、world technology is not able to solve the problem
C、not all the countries are willing to make deep cuts in emissions
D、many people welcome the global-warming effect of a warmer summer
答案
C
解析
本题是一道具体细节题。问消除全球变暖的威胁是一个难题的原因是什么。文章第三段指出,虽然联合国气候变化研究小组发现:要稳定大气层里的二氧化碳含量,全球范围内的二氧化碳排放量必须减少60%,但是,这种做法是不现实的,其中包括多个理由:(1)如此大幅度的减少会引起世界经济的崩溃;(2)某些人口众多的中低收入大国还不愿就自己的能源消耗承担法律上的义务;(3)国际技术水平还不容许我们迈出如此大的步子。从第二个理由来看,本题的正确答案应是C“并非所有的国家都愿意大幅度地减少有害物质的排放量”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bEXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Thewaythatpeoplespendtheirmoney,andtheobjectsonwhichtheyspendit,arethelastareaswherefreechoiceandindividu
Sincetheearlynineties,thetrendinmostbusinesseshasbeentowardon-demand,always-availableproductsandservicesthatsu
Whenshelearnedthatshebroketheworldrecord,shefeltanirresistible______tocryatthewinner’sstand.
AnIndiananthropologist,ChandraThapar,madeastudyofforeigncultures,whichhadcustomssimilarto【C1】______ofhisnative
Ayearhas______andthereisnosignofthesituationgettinganybetter.
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】______ofinformationhavenothingtodowith
BytheendoftheMiddleAgesthetechnologicalsystemscalledcitieshadlongsincebecomeacentralfeatureofWesternlife.I
Thesevariedracialgroupshavelearnedtolivetogetherinpeaceand______,settinganexamplewellworthfollowing.
ThePonyExpressisanoutstandingexampleofcourage,endurance,anddeterminationinthewestwardexpansionoftheUnitedStat
ThePonyExpressisanoutstandingexampleofcourage,endurance,anddeterminationinthewestwardexpansionoftheUnitedStat
随机试题
A、Becauseshehasgotanappointment.B、Becauseshedoesn’twantto.C、Becausesheisn’tinvited.D、Becauseshehastowork.D
关于溶血性贫血的定义,正确的是()
下列关于甲型肝炎的错误论述是
2012年5月20日,美籍华人王某在美国就某实用新型提出专利申请后,2013年1月4日,又向中国专利部门提出该实用新型的专利申请,并书面声明要求优先权。2012年5月21日,中国公民陈某以同样的实用新型向国家专利部门申请专利,并于当日寄出了申请文件,该申请
依据《环境影响评价技术导则—非污染生态影响》,开展工程分析时,工程平面图中的“地表状况”不包括()。
锅炉结构复杂,且系统中存在水、汽、烟、电、燃料等介质,检修过程中存在较多安全风险,必须针对各类风险采取相应的防范措施。下列关于锅炉检修的安全措施的说法中错误的是()。
在心智技能形成过程中,心智活动的实践模式向头脑内部转化,由物质的、外显的、展开的形式变成观念的、内潜的、简缩的形式的过程称之为()
试述五层协议的网络体系结构的要点,包括各层的主要功能。
“4+1”视图主要用于描述系统逻辑架构,最早PhilippeKruchten于1995年提出。其中(44)视图用于描述对象模型,并说明系统应该为用户提供哪些服务。当采用面向对象的设计方法描述对象模型时,通常使用(45)表达类的内部属性和行为,以及类集
Thenumbercodes3152,3455and5213standforthreeofthewordsMASH,MISSandSHAM.Workoutthecodeforeachofthefourwo
最新回复
(
0
)