首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The most widespread fallacy of all is that colds are caused by cold. They are actually caused by viruses passing on from person
The most widespread fallacy of all is that colds are caused by cold. They are actually caused by viruses passing on from person
admin
2012-12-26
44
问题
The most widespread fallacy of all is that colds are caused by cold. They are actually caused by viruses passing on from person to person. You catch a cold by coming into contact, directly or indirectly, with someone who already has one. If cold causes colds, it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever. But they do not. And in the isolated Arctic Regions explorers have reported being free from colds until coming into contact again with infected people from the outside world by way of packages and mail dropped from airplanes.
At the Common Cold Research Unit in England, volunteers took part in experiments in which they gave themselves to the discomforts of being cold and wet for long stretches of time. After taking hot baths, they put on bathing suits, allowed themselves to be with cold water, and then stood about dripping wet in drafty rooms. Some wore wet socks all day while others exercised in the rain until close to exhaustion. Not one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose. If, then, cold and wet have nothing to do with catching colds, why are they more frequent in the winter? Despite the most pains-taking research, no one has yet found the answer. One explanation offered by scientists is that people tend to stay together indoors more in cold weather than at other times, and this makes it easier for cold viruses to be passed on. No one has yet found a cure for the cold. There are drugs and pain suppressors such as aspiring, but all they do is relieve the symptoms.
The passage mainly discusses ______
选项
A、the experiments on the Common cold
B、the viruses of the common cold
C、the reason and the way people catch colds
D、the continued spread of common colds
答案
C
解析
根据文章内容可知,文章主题就是围绕人们患上感冒的原因和途径。据此判断, 答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJ9O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Althoughtheyhadagreedtodefertheactiontheministerorderedtoactimmediately.
HenryTannerreceivedwidespreadrecognitionforhisnaturalisticpaintingsofplantationlife.
ThecrucialyearsoftheDepression,astheyarebroughtintohistoricalfocus,increasinglyemergeasthedecisivedecadeforA
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessesmay
Threeyears______beforehereturnedhomefromtheUnitedStates.
Investmentinthepublicsector,suchaselectricity,irrigation,quarrying,publicservicesandtransport(excludingvehicles,
Asalawgraduate,heoughttoknowthateyewitness______isnotoriouslyunreliable,especiallysowhenthewitnessisnotanex
Properclothes______formuchinbusiness.That’swhy;youseemostbusinesspeopledressformally.
JudgmentwassuspendedtillthefollowingMondaybecauseofthelackofevidence.
随机试题
一切对称冲裁件的压力中心均位于图形轮廓的________上。
未取得商品房预售许可证的房地产开发项目,不得以()等名目发布房地产广告。
文化遗产是全人类的财富,为保护这些财富,联合国教科文组织通过了一系列历史文化遗产保护的重要文献,其中《保护历史城镇与城区宪章》是()通过的。
某礼花厂2018年1月发生以下业务:(1)月初库存外购已税鞭炮的金额为12000元,当月购进已税鞭炮300箱,增值税专用发票上注明的每箱购进金额为300元。月末库存外购已税鞭炮的金额为8000元。其余为当月生产领用。(2)当月生产甲
纸币之所以可以作为流通手段,是因为它本身具有内在价值。()
根据下列材料回答问题。2010年,全国研究与试验发展(R&D)经费总支出为3710.2亿元,比上年增长23.545%,研究与试验发展(R&D)经费投入强度(与国内生产总值之比)为1.49%。按研究与试验发展人员(全时工作量)计算的人均经费支出为21-4万
睡眠者效应指由于时间间隔容易使得人们忘记传播的来源,而只保留对内容的模糊记忆。根据上述定义,下列中不属于睡眠者效应的是:
经济风险
列宁说:“以为诗人才需要想象,这是没有道理的,这是愚蠢的偏见!甚至在数学上也需要想象,甚至微积分的发现没有想象也是不可以的。”该论断所揭示的是()
くうふく
最新回复
(
0
)