首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1 Insomnia is underappreciated. 2 Many people would rather admit to their fetishes and contagious rashes than confess
1 Insomnia is underappreciated. 2 Many people would rather admit to their fetishes and contagious rashes than confess
admin
2010-03-25
42
问题
1 Insomnia is underappreciated.
2 Many people would rather admit to their fetishes and contagious rashes than confess to insomnia. Insomnia is not merely a condition, at least not in our culture. It is a disorder. Insomnia is proof that you are not calm of mind, clear of conscience, at peace in your body. "Insomniac" sounds suspiciously like "maniac."
3 Anywhere you turn these days there’s someone counseling us on how to avoid the insomnia plague, which, we’re warned, can be caused by pizza, Scotch, depression, work, love, arthritis, coffee, red wails, Excedrin, Letterman and "Nightline". In short, insomnia is caused by life.
4 In a recent New York Times article on two new sleeping pills, one expert called insomniacs "one of the largest potential pharmaceutical markets in the world." Who needs tax cuts when you have sleep disorders to bolster the economy?
5 But hang on. Insomnia deserves a defense, not just a pill.
6 Especially in winter, I hear a lot of Chicagoans complain of insomnia, and it’s certainly the season when my eyes are likely to pop open between 2 a. m. and 4 a.m. All of us who’ve ever suffered from insufficient sleep know its terrors—the crankiness, the disorientation, the hollow eyes, the bedraggled skin and spirit. We also know that one good night’s sleep seems to cure almost everything, from premature aging to an Orwellian world view.
7 But the problem a lot of us mean when we talk about insomnia isn’t insomnia. The problem is sleep deprivation, often caused by the lack of time to go back to sleep after a round of insomnia. Insomnia itself is something else, something that can come close to bliss.
8 Insomnia has given me exquisite moments in my life. In fact, it’s when I finally gave in to my occasional insomniac bouts a few years ago that I came to relish those moments of stillness, freed from obligation, distraction and the hum of the busy, waking city.
9 In the tiny bedside light of 3 a. m. , with a concentration it’s hard to muster in more chaotic hours, I’ve had the kind of ecstatic, fiercely engaged reading experiences it’s hard to find past the age of 10. "A Fine Balance." "A Civil Action." Edward P. Jones’ wonderful new novel, "The Known World." One reason I remember these books so vividly is that I read them in the quiet of the middle of the night, when words, feelings and ideas seep deeper than they do in ordinary waking hours. And does anybody who’s not insomniac have time for magazines?
According to the passage, insufficient sleep is harmful in that it can cause all BUT ______ of the following.
选项
A、poor eyesight
B、premature aging
C、odd behavior
D、loss of orientation
答案
A
解析
本题为细节归纳题。据第6段第2句中的crankiness(古怪)和disorientation可排除 C和D;据第6段最后1句可排除B。hallow eyes(眼窝凹陷)不等于眼睛近视。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bJqO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ateamofworld-leadingneuro-scientistshasdevelopedapowerfultechniquethatallowsthemtolookdeepinsideaperson’sbrai
Extract1LastyearIstartedworkwithanewcompany.Unfortunately,inmynewroleIwasrequiredtospeakinpublic,atc
Takingonaleadershiproleforthefirsttimeistough.Thereisalwayspressureonyoutodotherightthings,andtobeseen
Weallhaveproblemsandbarriersthatblockourprogressorpreventusfrommovingintonewareas.Ourproblemsmightincludet
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelargenumbersofearthquakes.Japanisoneofthem.Others
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelargenumbersofearthquakes.Japanisoneofthem.Others
BlackstoneGroupLPonThursdayraised$4.13billioninthebiggestUSinitialpublicofferinginfiveyears,asignofthegrow
BlackstoneGroupLPonThursdayraised$4.13billioninthebiggestUSinitialpublicofferinginfiveyears,asignofthegrow
SuicidebombersinIraqhavestagedadeadlysurgeoftheirown,strikingthreetargetsonMondays—includingthehighlyfortifi
WhenIwasgrowingup,Iwasonlyoccasionallyexposedtothecriminalclasses.Andeventhenitwasmostlyinaharmless,almos
随机试题
女性,20岁,反复高热伴游走性关节痛,口腔溃疡、脱发1月。辅助检查示RF1:20(+),抗SSA抗体(+),抗双链DNA抗体(+),尿蛋白(++),颗粒管型5个/HP。诊断首先考虑
某开发商拥有足够的经济实力,预算高额的广告费用代理费用,此预算编制方法为()。
下列情况中,担保人在原保证担保的范围内继续承担保证责任的是()
原始凭证按格式不同,可以分为()。
精神发育迟滞分级中属于“能教育的”智商范围为()。
图中,为使杠杆OA保持静止,画出在A点所加最小力F1的示意图和阻力F2的力臂l2.
“莫”和“暮”的关系是()。
下列情形中,诉讼时效为1年的是()。
(1)Hehadallowedhertofreeherself;andinaminuteortwothemilkingofeachwasresumed.Nobodyhadbeheldthegravitatio
Heordersmeabout______Iwerehiswife.
最新回复
(
0
)