首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、From the parents of the students. B、From the donation of" the society. C、From the contributions of influential people. D、From
A、From the parents of the students. B、From the donation of" the society. C、From the contributions of influential people. D、From
admin
2010-07-24
53
问题
In the United States, (29) boys and girls start school when they are five years old. In some stales they most stay in school until they are sixteen. Most students are seventeen or eighteen years old when they graduate from secondary school.
Most children go to public elementary and secondary schools. The parents of public school pupils do not have to pay directly for their children’s education because (30)tax money supports the public schools. If a child attends a private school, his parents pay the school for the child’s education.
Today about half of the high school graduates go on to colleges and universities. Some colleges and universities receive tax money from the government. A student at a state university does not have to pay very much if his parents live in that state. Private colleges and universities are expensive, however. (31) Almost half of the college students in the United States work while they are studying. When a student’s family is not rich, he has to earn money for part. of his college expenses.
选项
A、From the parents of the students.
B、From the donation of" the society.
C、From the contributions of influential people.
D、From the government.
答案
D
解析
本题考查考生对文章细节的理解。上公立学校的孩子不必直接付学费,因为学校接受政府给予的税金,故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bON7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheUnitedStatesisacountrymadeupofmanydifferentraces.Usuallytheyaremixedtogetherandcan’tbetoldonefromanoth
A、Thedevelopmentofcomputer.B、Howthecomputeraffectdifferentareasespeciallythebusinessfield.C、Peoplearekeenonthe
ChildAbuseDefinitionofChildAbuseChildabuseisalsocalledcrueltytochildren,whichisthepurposefulinfliction
Thereisnoquestionthatsome"greenwashing"isgoingoninthecorporateworld.Byernwerk,aBavarianutility,beganselling"
Rob8app,27,fromKent,lovedgameswhenhewasattendingschool.Infact,helovedgamessomuchthathedecidedtobecomeaP
WithinfifteenyearsBritainandothernationsshouldbewellonwiththebuildingofhugeindustrialcomplexesfortherecyclin
Animalsperformmanyusefulentertainingjobs.Dogsareparticularlyvaluableinguidingtheblind,protectingproperty,finding
A、BreakfasttimeB、LunchtimeC、DinnertimeD、SnackingtimeC综合理解题。在电视机出现之前,美国人的晚餐是一家人最重要的时刻,因为只有晚餐时全家人才有可能聚在一起。
A、Breakfast.B、Afternoontea.C、Lunch.D、Supper.C本题为时间判断题。本题关键词是Ihaveaclassat2:00p,m.,说明两人是在吃午饭。
Inmyopinioneverylittleadvancemadebyaforeignlanguagelearnershould______(受到鼓励)fromtheteacher.
随机试题
左腕掌侧切割伤小指和环指尺侧半感觉消失,夹纸试验阳性,可能损伤的神经是
信知生男恶,________。
Scarcely______whensoldiersarrived,armedwithrifles.
“培土生金”法体现在下列哪方中
甲亢治疗中甲状腺肿和(或)突眼加重时加用
男性,21岁,因跳水时头部着地造成环椎裂开骨折伴颈髓损伤,其致伤原因是
基金管理人、基金托管人等有关信息披露义务人编制临时报告书,经()核准后予以公告,同时报告中国证监会。
下列各项中,不属于基金运作披露的信息是()。Ⅰ.招募说明书Ⅱ.基金合同Ⅲ.基金上市交易公告书Ⅳ.基金份额发售公告
银行承兑汇票属于银行汇票的一种。()
以下不属于代理业务的是()。
最新回复
(
0
)