首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He worked in a supermarket for tuition. B、He helped someone to learn to read. C、He gave single mothers the help that they need
A、He worked in a supermarket for tuition. B、He helped someone to learn to read. C、He gave single mothers the help that they need
admin
2021-07-14
62
问题
Last summer I went through a training program and became a literacy volunteer. The training I received, though excellent, did not tell me how it was to work with a real student. When I began to discover what other people’s lives were like because they could not read, I realized the true importance of reading.
[9]My first student Marie was a 44-year-old single mother of three. In the first lesson, I found out that she walked two miles to the nearest supermarket twice a week because she didn’t know which bus to take. When I told her I would get her a bus schedule, she told me it would not help because she could not read it. She said she also had difficulty once she got to the supermarket because she couldn’t always remember what she needed. Since she did not know words, she could not write out a shopping list. Also, she could only recognize items by sight, so if the product had a different label, she would not recognize it as the product she wanted. As we worked together, learning how to read built Marie’s self-confidence, which encouraged her to continue in her studies. She began to make rapid progress and was even able to take the bus to the supermarket. At the end of the program,[11]she began helping her youngest son, Tony, a shy first grader, with his reading.
As a literacy volunteer, I learned a great deal about teaching and helping others. In fact, I may have learned more from the experience than Marie did.
9. What did the speaker do last summer?
10. How did Marie use to find the goods she wanted in the supermarket?
11. How was Marie’s study during the summer?
选项
A、He worked in a supermarket for tuition.
B、He helped someone to learn to read.
C、He gave single mothers the help that they needed.
D、He went to a training program to help a volunteer.
答案
B
解析
推断题。录音开头提到,去年夏天我参加了一个培训课程,成为了一名扫盲志愿者。由此可以直接推知,speaker在暑期里教别人识字,故B正确。而且下文还有暗示:“我的第一位学生Marie…”,这可以让考生更加肯定B为正确答案。D为强干扰项,错在help一词上,应为become才正确,speaker是要成为一名扫盲志愿者而不是帮助一位志愿者。虽然录音中提到speaker的第一个学生是单亲妈妈,但并不表示他只帮助单亲妈妈,C属于过度推断,故不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bRJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
全世界糖尿病(diabetes)患者共有3.66亿。中国有高达9200多万患者,居世界首位。也就是说,平均每10个成年人中就有一人被确诊患有这个慢性疾病。此外,还有1.48亿中国人处于糖尿病前期(pre—diabetic)。令人担心的是,这个数字预计会继续
A、Ithelpspeoplegetupearly.B、ItproducesvitaminD.C、Itkillscoldviruses.D、Itenablesustolookhealthy.B
Throughoutevolution,humanshavebeenactive.Ourancestorschasedpreyashunter-gatherersand【C1】______frompredators.Morer
Oneofourexpectationsabouteducationisthatitwillpayoffintermsofupwardmobility.Historically,thecorrelationbetw
A、TheOpenUniversity.B、TheYoungFoundation.C、TheBritishgovernment.D、TheSchoolofEverything.B该题问新型学校的想法来自哪里,录音开头说到这个想法源
VideogameshavebecomeincreasinglypopularinbotharcadesandtheaverageAmericanhome.Peopleofallagesandfromallwalk
A、Sittingstill.B、Contactingpeople.C、Trainingimagination.D、Improvingskills.A说话人认为在现代社会中,人们最需要的是放慢步伐,集中注意力和静坐,A“静坐”与对话相符,为
Thehumannoseisanunderratedtool.Humansareoftenthoughttobeinsensitivesmellerscomparedwithanimals,butthisislar
A、Therearenotenougheconomicopportunitiesforstudentsnotgoingtocollege.B、Schoolsfailtoeducatestudentsproperly.C、
A、FromtramtotrolleybustoRoutemaster.B、FromtrolleybustoRoutemastertoredbus.C、FromtrolleybustoRoutemastertomoder
随机试题
出版物发行员进行报纸、期刊、音像制品、电子出版物细分时,一些规模较大的门店摊亭,在品种多的情况下,可采用种类性区分法。()
患有劳力性心绞痛的病人,最佳的治疗方案是
水体的富营养化现象是由于()大量繁殖引起的。
西方商业银行内部资金基准利率的选择一般等同于外部市场基准收益率曲线。()
乙公司董事会对待风险的态度属于风险厌恶。为有效管理公司的信用风险,董事会决定自2018年起所有销售均采用现金结算,不再提供赊销业务。乙公司应对此项信用风险的策略属于()。
习近平总书记指出,开展第二批群众路线教育实践活动,要坚持主题不变、镜头不换,要坚持对照()“四面镜子”。
单位要组织一个公务礼仪培训,领导让你组织,你怎么完成?
简述中国传统管理思想。
下列关于计算机的叙述中,不正确的一条是
A、Every6minutes.B、Every20minutes.C、Every30minutes.D、Everyhour.B短文中提到,定时休息非常重要,最好不要长时间不休息地连续工作。之后又提到,每隔20分钟休息一次是最好的。
最新回复
(
0
)