首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Fewer people will devote to heath care. B、The aging population is becoming larger. C、The shortage of nurses will be more serio
A、Fewer people will devote to heath care. B、The aging population is becoming larger. C、The shortage of nurses will be more serio
admin
2019-04-23
52
问题
The health care industry needs more nurses. All areas of the world face a nursing shortage. But the shortage is most severe in developing countries.(16)Many of their nurses leave. They move to more developed nations for better pay, better working conditions and better chances for career development. A World Bank report earlier this year called attention to the problem.(17)For example, developing nations currently have about one nurse for every 1 000 people. The ratio of nurses to population is about ten times higher in the United States and countries in the European Union. John Brown is with the Organization for Economic Cooperation and Development in Paris. He says the nursing shortage also affects industrialized countries.(18)He says there are concerns in most developed countries that the number of nurses is too small to respond to the demand. And what is more worrying is that their concerns are sort of growing. He also says a large number of nurses are expected to retire within the next ten years. At the same time, the health care needs of aging populations are expected to grow, intensifying the shortage of nurses. In May, the World Health Organization approved a global rule on the international recruitment of health workers.(19)The rule advises against actively recruiting health workers from developing countries that face severe shortages. WHO also says that the world also faces a shortage of nursing trainers. As a result, nursing schools are forced to turn away qualified students.
16. Why do many nurses leave developing countries?
17. What can we learn from the World Bank report?
18. What are the developed countries faced with?
19. What kind of countries are unable to offer international health workers?
选项
A、Fewer people will devote to heath care.
B、The aging population is becoming larger.
C、The shortage of nurses will be more serious.
D、The need for nurses is going to fall down.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是发达国家正面临什么情况。短文中提到,发达国家的护理人员也满足不了需求,而且这种情况愈演愈烈。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bRZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
A、Havingapoint.B、Havingflexibility.C、Makingsense.D、Beinginteresting.C短文中提到,有意义的工作包含3个关键要素。第1个要素是工作必须要讲得通,个人必须了解自己的工作任务,
A、Shelikestodosomeextremesports.B、Shegetsmuchpleasurefromskiing.C、Shewasinfluencedbyherparents.D、Shecanshow
A、Bothrequirestrengthandspecializedskills.B、Bothrequireheightandresponsibility.C、Bothrequireenthusiasmandhardwor
A、Theyarepoorattechnologyskills.B、Theyarekeenonhightechnology.C、TheyoftenlistentoNationalPublicRadio.D、Theyf
A、China’sfertilityindustrywouldsufferbecausethegovernmenthasrelaxedtheone-childpolicy.B、Notallmarriedcouplesare
A、Businesspeople.B、Journalists.C、Sportfans.D、Celebrities.C短文提到,几年前Foster办了两份杂志,其中Action是为体育爱好者而办的,故选C。
A、Hewasgoodatwritingaboutinterestingpeople.B、Itwasmucheasiertowritestoriesaboutpeople.C、Hebelievedthatpeople
Oncetheydecidedtohavechildren,MiShelandCarlMeissnertackledthenextbigissue:Shouldtheytrytohaveagirl?Itwas
SevenWaystoCreateaHappyHouseholdA)Everyfamilyisdifferent,withdifferentpersonalities,customs,andwaysofthin
随机试题
胸外心脏挤压时,应使胸骨下陷()
A、茯苓B、猪苓C、冬虫夏草D、灵芝E、松萝来源于多孔菌科植物,药材表面乌黑色或棕褐色,质致密,体轻,能浮于水面的是()
35岁,女性,看医生时拒绝执行任何吩咐,医生叫他张开嘴时,反而咬紧牙关,要他睁眼,反而紧闭,要他伸出手来,反而放到身后去。此种现象属于
用做预应力筋的钢筋冷拉时,应采用的方法是( )。
按照现行规定,下列关于证券过户费的说法,正确的有()。
标金是黄金市场最主要的交易品种,它的出现是市场成熟的表现。()
当票面利率与市场利率相同时,债券期限变化不会引起平价发行债券价值的变动。()
毛泽东《沁园春·雪》原文北国风光,千里冰封,万里雪飘。望长城内外,惟余莽莽;大河上下,顿失滔滔。山舞银蛇,原驰蜡象,欲与天公试比高。须晴日,看红装素裹,分外妖娆。江山如此多娇,引无数英雄竞折腰。惜秦皇汉武,略输文采;唐宗宋
信息市场是要素市场的构成之一,由于其交易对象信息商品的特殊性决定了该市场与其他要素市场具有不同的特点,主要体现在()。
情报是指运用一定的媒体(载体),越过空间和时间传递给特定用户,以解决科研、生产、经营中的具体问题所需要的特定知识和信息。根据以上定义,以下不属于情报的是:
最新回复
(
0
)