首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Across the board, American colleges and universities are not doing a very good job of preparing their students for the workplace
Across the board, American colleges and universities are not doing a very good job of preparing their students for the workplace
admin
2022-11-13
54
问题
Across the board, American colleges and universities are not doing a very good job of preparing their students for the workplace or their post-graduation lives. This was made clear by the work of two sociologists, Richard Arum and Josipa Roksa. In 2011 they released a landmark study titled "Academically Adrift, " which documented the lack of intellectual growth experienced by many people enrolled in college. In particular, Arum and Roksa found, college students were not developing the critical thinking, analytic reasoning and other higher-level skills that are necessary to thrive in today’s knowledge-based economy and to lead our nation in a time of complex challenges and dynamic change.
Arum and Roksa placed the blame for students’ lack of learning on a watered-down college curriculum and lowered undergraduate work standards. Although going to college is supposed to be a full-time job, students spent, on average, only 12 to 14 hours a week studying and many were skating through their semesters without doing a significant amount of reading and writing. Students who take more challenging classes and spend more time studying do learn more. But the priorities of many undergraduates are with extracurricular activities, playing sports, and partying and socializing.
Laura Hamilton, the author of a study on parents who pay for college, will argue in a forthcoming book that college administrations are overly concerned with the social and athletic activities of their students. In Paying for the Party, Hamilton describes what she calls the "party pathway, " which eases many students through college, helped along by various clubs that send students into the party scene and a host of easier majors. By sanctioning this watered-down version of college, universities are "catering to the social and educational needs of wealthy students at the expense of others" who won’t enjoy the financial backing or social connections of richer students once they graduate.
These students need to build skills and knowledge during college if they are to use their degrees as a stepping-stone to middle-class mobility. But more privileged students must not waste this opportunity either. As recent graduates can testify, the job market isn’t kind to candidates who can’t demonstrate genuine competence, along with a well-cultivated willingness to work hard. Nor is the global economy forgiving of an American workforce with increasingly weak literacy, math and science abilities. College graduates will still fare better than those with only a high school education, of course. But a university degree unaccompanied by a gain in knowledge or skills is an empty achievement indeed. For students who have been coasting through college, and for American universities that have been demanding less work, offering more attractions and charging higher tuition, the party may soon be over.
What does the author suggest in the last paragraph?
选项
A、American higher education has lost its global competitiveness.
B、People should not expect too much from American higher education.
C、The current situation in American higher education may not last long.
D、It will take a long time to change the current trend in higher education.
答案
C
解析
由题干中的the last paragraph定位到文章最后一段最后一句。推理判断题。定位句指出,对于那些学习要求少,却提供更多诱惑并收取更高学费的大学而言,聚会可能很快就会结束了。由此可知,美国高等教育的现状不会持续太久了,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bWR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Inspirepeopletonewideas.B、Connecttheknowledgetogether.C、Maketermseasiertounderstand.D、Geteasieraccesstoaflo
A、Overdoseofdrugs.B、Lackofnutrition.C、Lackofphysicalexercise.D、Imbalanceinbrainactivity.DDr.Brdesen认为包括生活方式在内的很多因素
A、The"localfood"movement.B、Thehardworkofthechefs.C、Therestrictiononseeds’export.D、Successongeneticmodification
A、Itmayexcludesomepeoplewithotherpreferences.B、Itisbetternottoforcethemonothers.C、Itisacceptableonlyamongf
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonuniversitiesloweradmissionrequirementsforcelebrities.Youre
Waffles?Frenchtoast?Bacon?Bigbreakfastsmaybeathingofthepast.AccordingtotheAssociatedPress,moreAmericansarec
A、Itshouldberaisedbysoldiers.B、Itshouldberaisedquicklybyhand.C、ItshouldberaisedonlybyAmericans.D、Itshouldb
A、ThemedievalHaddonHall.B、ThePalaceofthePeak.C、Chatsworth.D、ThePeakDistrictNationalPark.D短文最后提到,位于Peal(District中心
A、Bossesinlargecompanies.B、Graduatesandjobhoppers.C、Juniorstudents.D、Expertsoncareerplanning.B
A、Thedoctorwillnotbeintheofficeonthatday.B、Themanmusthavehisbloodtestedbeforetheappointment,C、Theapplicati
随机试题
因肺结核引起的支气管扩张,湿啰音最常见的部位是
可动态测定腺体分泌情况的是
患者,女性,70岁。因“颌下急性蜂窝织炎”入院。患者颈部明显红肿、疼痛,伴严重全身感染症状,自感心慌、气紧、胸闷,口唇发绀。既往有冠心病及慢性支气管炎史。入院后予以补液、抗感染治疗。目前患者最可能发生的并发症是
某企业预计明年销售收入将达到6000万元,总成本费用将为5600万元,该企业明年应缴纳()。
某河流监控断面年内共有6次监测数据,其COD标准指数分别为0.8、0.9、1.2、1.0、1.5、2.1,该河流断面的COD测次超标率是()。
某夜总会地上3层,每层建筑面积为1080m2,砖混结构。一层为大堂(190m2)、迪斯科舞厅(810m2)和消防控制室(80m2),二、三层为KTV包间(每个包间的建筑面积不大于200m2)。建筑总高度为12m。在距该夜总会两侧山墙50m处各设有室外地上消
下列描述饼状图的是( )。
我国已被联合国教科文组织列入《世界遗产名录》的古城有()。
"Ofalltheginjointsinallthetownsinalltheworld,shewalksintomine."It’saclassicquotefromthefilmCasablanca,b
Therelationshipbetweenhumananddogdatesbacktoatleast8,000yearsago.Differenttypesofdogswere【S1】______fordiffere
最新回复
(
0
)