首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been peop
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been peop
admin
2012-05-17
57
问题
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have always been people who have looked for adventures — those who have climbed the highest mountains, traveled into unknown parts of the world or sailed in small boats across the greatest oceans. Now, however, there are people who look for an immediate excitement from a risky activity which may only last a few minutes or even seconds.
I would consider bungee jumping to be a good example of such an activity. You jump from a high place (perhaps a bridge or a hot-air balloon) 200 metres above the ground with an elastic rope tied to your ankles. You fall at up to 150 kilometres an hour until the rope stops you from hitting the ground. It is said that about 2 million people around the world have now tried bungee jumping. Other activities which most people would say are as risky as bungee jumping include jumping from tall building and diving into the sea from the top of high cliff.
Why do people take part in such activities as these? Some psychologists suggest that it is because life in modern societies has become safe and boring. Not very long ago, diseases could not easily be cured, and life was a continuous battle for survival.
Nowadays, according to many people, life offers little excitement. They live and work in comparatively safe conditions; they buy food in shops; and there are doctors and hospitals to look after them if they become ill. The answer for some of these people is to look for danger in activities such as bungee jumping.
A best title for the text is ______.
选项
A、Dangerous sports: what and why
B、The boredom of modern life
C、Bungee jumping: Is it really dangerous?
D、The need for excitement
答案
A
解析
本文讲述的是现代人通过各种极限运动寻找危险的感觉的现象,以蹦极为例子,并且随后给出了心理学家的解释,为什么人们喜欢通过危险的运动寻找刺激。选项A:危险运动:是什么,为什么。很符合文章的内容和结构。选项B:无聊的现代生活。本文侧重于写危险运动的相关内容,而不是侧重于写无聊的现代生活。选项C:蹦极真的危险吗?文章不是专门用来解释蹦极的危险性的,所以不合适。D:刺激的需求。它只是文章后来解释为什么人们热衷于危险运动的原因,而不能全面概括文章内容。所以答案选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bchq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
在Windows资源管理器中,如果希望在查看文件信息时能够看到上次修改的日期,则需要的查看方式是()。
Wangling,amiddleschoolgirl,feltangrywithherparentsaftergettingaboy’sphonecall."Aclassmatecalledmetodiscuss
—Thepetdoginyourhandisverynice.Isit______?—Yes,butI’llgiveittomyfriend,Lucy,as______birthdaypresent.
Koreanculture(韩国文化)isreallyexcitingfightnow.TheKoreanWaveissweepingAsiancountriesincludingChina.Youngpeoplear
Nowsatellitesarehelpingtoforecasttheweather.Theyareinspace,andtheycanreachanypartoftheworld.Thesatellites
Hecanhardlyremembermytelephonenumber.(改为反意疑问句)Hecanhardlyremembermytelephonenumber,______?
Mr.Whiteworksinanoffice.Helikedreadinginbedwhenhewasatschool.Itwasbadforhiseyesandnowhehasnearsight(
—ShallwegoforapicniconSaturdayorSunday?—______AnytimeisOKwithme,becauseI’monholidaynow.
Couldyoulendmeyourdictionary______inthelibrary?
Theinexperiencedpilotflewtheplane______:itwasoffthebeammostoftime.
随机试题
A.8寸B.9寸C.12寸D.16寸胸剑结合中点(歧骨)至脐中为
A、出现突发性聋B、氮质血症C、耐药菌株迅速出现,变态反应发生率提高D、肾性尿崩症E、厌食、激动、皮肤瘙痒等维生素AD系脂溶性,摄入过多可致
A.硝苯地平B.替硝唑C.米诺环素(二甲胺四环素)D.青霉素E.罗红霉素对Aa具有较强抑制作用的药物是
(2005年)一定质量的理想气体,在温度不变的条件下,当压强降低时,分子的平均碰撞次数和平均自由程的变化情况是()。
质量检验的技术依据应该是()。
一般资料:男,26岁,公司职员。案例介绍:求助者是某公司的业务员,三个星期前和客户发生口角并动手打人。虽然事后两人也成了合作伙伴。但是求助者总觉得那位客户还要找机会报复自己,见到此人就紧张害怕,为此尽量不与此人接触。现在也很少与其他人接触,而且还
张某、陈某结婚多年,因张某沉迷于网购,双方协议离婚,张某同意家庭的主要财产由陈某取得。离婚后不久,陈某发现张某曾在婚姻存续期间私自购买了三处房产并登记在自己名下,于是起诉张某,要求再次分割房产并要求张某承担损害赔偿责任。下列说法正确的是()。
Inourincreasinglycomplexworld,informationisbecomingthebasicbuildingblockofthesociety.(46)However,atatimewhen
运算器虽由许多部件组成,但核心部分是(9)。
ThefactthatmostAmericansliveinurbanareasdoesnotmeanthattheyresideinthecenteroflargecities.Infact,moreAme
最新回复
(
0
)