首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the history of her town by printing up wedding and de
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the history of her town by printing up wedding and de
admin
2022-07-24
63
问题
Jessamine is a calligrapher (书法家) and she has, over the years, printed out the history of her town by printing up wedding and death announcements, invitations and menus. Now she has another ability—she finds herself forced to print out such calligraphy of events before they happen. She knows this is a precious and dangerous gift. She persuades a man in town to accept the love affair between his daughter and a young man whom he dislikes because Jessamine has already printed the wedding announcement. Her relationship with Callie, that young woman, is a wonderful intergenerational friendship. When Jessamine prints her own death notice, she deals with it as wisely as she has dealt with all the rest.
The story of Jessamine is only 51 pages long and, as such, there isn’t much difficulty for less able readers. Meanwhile, the idea that one can use a magic (魔法) power to do good secretly is such an
intriguing
idea that more able readers will also be drawn to the book.
Readers might be willing to read the book closely to see how DeFelice, the writer of the story, managed to describe such a complex (复杂的) person in so few pages and do it so skilfully. There are times when the passages come close to poetry and students might like to read particular selections aloud. For example, when Jessamine learns that Callie will not win the scholarship which could give her a fresh start in life, the way she gives Callie the strength to accept the disappointment and yet gain sell-respect is worth examining.
What does the word "intriguing" in paragraph 2 probably mean?
选项
A、Exciting.
B、Interesting.
C、Practical.
D、Valuable.
答案
B
解析
由“intriguing”后面的内容“that more able readers will also be drawn to the book”可知,有更多有能力的阅读的读者被这本书吸引,故可推测“intriguing”意为“有趣的”,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/be6D777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Itwasasunnyday.Alittleboy’sfatherwassittingonthecouch,drinkingabeerwhilewatching【K1】________basketballmatch.
Ifyouarelooking【C1】________information,libraryshelvesareagoodplace【C2】________.Butifyouneedup-to-the-minutedatao
PeoplewhotravelalotflywithHeavenAir,becausetheyknowtheywillgetwhattheywant.Theywanttogoquicklyandsafely
PeopleallovertheworldknowWimbledonasthecentreoflawntennis.In1874itwasacountryvillage,butitwasthehome
ItwasClark’sfirstvisittoEngland,andhewaslookingforwardtohisfirstjourneyonLondon’sUndergroundRailway.Against【
Wherearethespeakers?
Thissummerthecity’sDepartmentofTransportationstartsanewbike-shareprogram.People【K1】________liveandworkinNewYork
WhatadvicedoesDebbiegivethenursesabouthealthandsafety?
A、Toexaminehowwisethemanwas.B、Tomakefunoftheman.C、Tocatchalivingbird.D、Toshowhowclevertheywere.A
Livingwithparentsedgesoutotherlivingarrangementsfor18-to34-year-oldsA)Broaddemographic(人口的)shiftsinmarital
随机试题
WantingandHaving1There’sanoldproverbthatit’smoreimportanttowantwhatyouhavethantohavewhatyouwant.Ilov
Thechildwassorry______hismotherwhenhearrivedatthestation.
中华人民共和国对待旧条约的态度是按条约的性质和内容进行严格审查,审查后如何处理?()
位于7度抗震区的多层砌体房屋,其最大高宽比的限值是:
()是广告受众处理信息的首要环节。
最早的有系统记录的汉语文字是()时代的甲骨文。
某学校开设羽毛球、武术、健美操、篮球、足球五门体育课,小明、小红和小丽各选一门,则三人都选择羽毛球的概率是().
郑伯克段于鄢初,郑武公娶于申,曰武姜。生庄公及共叔段。庄公寤生,惊姜氏,故名曰寤生,遂恶之。爱共叔段,欲立之。亟请于武公,公弗许。及庄公即位,为之请制。公曰:“制,岩邑也;虢叔死焉,佗邑唯命。”请京,使居之,谓之京城大叔。祭仲曰:“都城
目前,PC中所采用的主要功能部件(如CPU)是______。
HomelandSecuritySecretaryJanetNapolitanowarnedthatwejustcan’twin,canwe,airlines?Overthepastseveralyears,asmo
最新回复
(
0
)