首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Placing a human being behind the wheel of an automobile often has the same curios effect as cutting certain fibres in the brain.
Placing a human being behind the wheel of an automobile often has the same curios effect as cutting certain fibres in the brain.
admin
2014-09-27
57
问题
Placing a human being behind the wheel of an automobile often has the same curios effect as cutting certain fibres in the brain.
The result in either case is more primitive behaviour. Hostile feelings are apt to be expressed in an aggressive way.
The same man who will step aside for a stranger at a doorway will, when behind the wheel, risk an accident trying to beat another motorist through an intersection. The importance of emotional factors in automobile accidents is gaining recognition. Doctors and other scientists have concluded that the highway death toll resembles a disease epidemic and should be investigated as such.
Dr. Ross A. McFarland, an associate professor of industrial Hygiene at the Harvard U-niversity School of Public Health, aid that accidents "now constitute a greater threat to the safety of large segments of the population than diseases do. "
Accidents are the leading cause of death between the ages of 1 and 35. About one third of all accidental deaths and one seventh of all accidental injuries are caused by motor vehicles.
Based on the present rate of vehicle registration, unless the accident rate is cut in half, one of every 10 persons in the country will be killed or injured in a traffic accident in the next 15 years.
Research to find the underlying causes of accidents and to develop ways to detect drivers who are apt to cause them is being conducted at universities and medical centres. Here are some of their findings so far:
A man drives as he lives. If he is often in trouble with collection agencies, the courts, and police, chances are he will have repeated automobile accidents. Accident repeaters usually are egocentric, exhibitionistic, resentful of authority, impulsive, and lacking in social responsibility. As a group, they can be classified as borderline psychopathic personalities, according to Dr. McFarland.
The suspicion, however, that accident repeaters could be detected in advance by screening out persons with more hostile impulses is false. A study at the University of Colorado showed that there were just as many overly hostile persons among those who had no accidents as among those with repeated accidents.
Psychologists currently are studying Denver high school pupils to test the validity of this concept. They are making psychological evaluations of the pupils to see whether subsequent driving records will bear out their thesis.
The author believes that, behind the wheel of an automobile, some people act______.
选项
A、as though they were uncivilized
B、as they should change their attitudes from hostility to amicability
C、as though their brain fibres needed cutting
D、as though they wanted repress hostile feeling
答案
A
解析
根据第二段第一句话“The result in either case is more primitive behaviour”,这里“primitive”的意思就是“uncivilized”,所以正确答案应为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/boRd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whenweuseawordinspeechandwriting,itsmostobviouspurposeistopointtosomethingorrelationorproperty.Thisisth
ManyforeignerswhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,fortheyareusedtothinkingoftheBritishIsle
A80-yearoldmanfromCincinnatiinAmericaismakinglegalhistorybysuingdoctorswhosavedhiswife.EdwardWinterhaswitn
A80-yearoldmanfromCincinnatiinAmericaismakinglegalhistorybysuingdoctorswhosavedhiswife.EdwardWinterhaswitn
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywhichproductsandservicesthatareinlimitedsupply
RealpolicemenhardlyrecognizeanyresemblancebetweentheirlivesandwhattheyseeonTV.Thefirstdifferenceisthata
Beforegraduation,thestudentsintheuniversityshould______.
Sincepleasureisthefirstgoodandnaturaltous,forthisveryreasonwedonotchooseeverypleasure,butsometimeswepass
relax本题有一定的难度。在第五个话轮中,女士指出自己周末也工作,然后在第六个话轮中男士问她是不是(周末)从不休息,从女士的回答及后面的话轮可知她正是这样。男士的noteverrelax即是neverrelax,因此本题应填入relax。
American细节题。根据“theAmericanversionsareconsiderablymoreexpensive…”可知正确答案。
随机试题
阅读下面的文字:关山月陆游和戎诏下十五年,将军不战空临边。朱门沉沉按歌舞,厩马肥死弓断弦。戍楼刁斗催落月,三十从军今白发。笛里谁知壮士心,沙头空照征人骨。中原干戈古亦闻,岂有逆胡传子孙!遗民
Oneofthepoliticalissueswehearalotaboutlatelyiscampaignfinancereform.Thepeoplewhoarecallingfor【21】usuallywan
借款人不能按期归还贷款时,应当在贷款到期日之前,向银行申请()。
教师在学生朗读后,经常让学生谈谈读完后的感受、体验,并对刚才的朗读进行自我评价,然后再进行评价和指导。对该做法的分析,不正确的一项是()。
幼儿发展评价的方法不包括()。
请结合相关法律规定,回答以下问题。甲村村民李某游手好闲,整日沉迷于网络游戏。因没钱为游戏充值,于是李某伙同两名网友金某、陶某(17岁)盗窃,三人相约于2021年5月21日见面。在经过两天的踩点,三人决定于5月23日晚盗窃乙村的一户人家,并商定由陶某望风,
改革开放以来,我国工人阶级队伍发生了明显变化,呈现出新的特点,但没有变的是
(2009年)计算不定积分∫ln(1+)dχ(χ>0).
=________.
WhatwasHenrySmith?HowmanystoresdidHenrybuybooksat?
最新回复
(
0
)