首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Because I married a photographer, once we had children, our holiday cards of course became vehicles for their cuteness and his c
Because I married a photographer, once we had children, our holiday cards of course became vehicles for their cuteness and his c
admin
2015-09-26
76
问题
Because I married a photographer, once we had children, our holiday cards of course became vehicles for their cuteness and his creativity. In 2000, baby number one’s chubby smiling face in a Santa hat was the cover image. In 2004, our now-four faces were ornaments on a tree. By 2006, we wore stocking caps and lay down in bed together with a thought bubble over our sleeping heads filled with cherries. Our best card was our last, in 2010. We dressed in extravagant holiday finery, gowns, jackets and bow-ties. We titled it:"Don We Now Our Gay Apparel. "
That was two years ago. We mailed it out in envelopes, signed, sealed and delivered by the U.S. Postal Service and its analogues in distant lands. Good cheer and laughs in mailboxes all around! It’s been downhill ever since. By last year, we’d let our mailing list go to seed. We communicated with most of our friends online and no longer had street addresses for them.
I didn’t know it then but my world, my social world, was changing. Today, my 1,500 Facebook friends—1,300 of whom I have never actually met—have already seen the best of the year’s haul of pictures of my kids. They also know where I’ve gone on vacation and sometimes, what I cooked for dinner or what I thought of a movie on a Saturday night in May. There’s little point to writing a Christmas update now, with boasts about grades and athletic skill, hospitalizations and holidays, and the dog’s accidents, when we have already posted these events and so much more of our trifles all year long. The urge to share has already been well satisfied.
Likewise, as receivers, we already have real-time windows into the lives of people thousands of miles away. We already know exactly how they’ve fared in the past year, much more than could possibly be conveyed by any single Christmas card. If a child or grandchild has been born to a former colleague or high school friend living across the continent, not only did I see it within hours on Shutterfly or Instagram or Facebook, I might have seen him or her take his or her first steps on YouTube.
Still, the demise of the Christmas photo card saddens me. It predicts the end of the U.S. Postal Service. It signals the day is near when writing on paper is non-existent. Finally, it is part of a decline of a certain quality of communication, one that involved delay and anticipation, forethought and reflection. Opening these cards, the satisfaction wasn’t just in the Peace on Earth greeting, but in the recognition that a distant friend or relative you hadn’t heard from in a year was still thinking about you, and maybe sharing news about major events of the past 12 months.
We know each other so well now, perhaps too well. And yet, all the time logged into our computers has also taken us away from our nearest and dearest. Who can say they spent as much time looking into the eyes of family, friends and neighbors as into the colorful phone or laptop screen last year? This season, instead of sending cards, my winter holiday greeting at the end of 2012 will be this: after posting the obligatory seasonal wishes online on Christmas Eve, I will be clicking off the electronic messaging services, and trying to connect in person with my friends, neighbors and family members for a change.
It can be inferred from Paragraphs 4 and 5 that______.
选项
A、we can see other people’s life through windows
B、it’s easy to learn about distant friends over the network
C、writing on paper doesn’t exist any longer
D、opening photo cards gives us the satisfaction of peace
答案
B
解析
推理题。文章第四段最后一句提到,如果以前的同事或者高中朋友家里有小孩或孙子出生,而他/她又住在美国的另一边,我不仅能在数小时之内从快门网、照片分享或脸谱网看到这一消息,而且还可能已经在YouTube网上看过他或她带着孩子蹒跚学步了,由此推知,通过网络可以很容易地得知远方朋友的信息,所以[B]为正确答案。[A]“我们可以通过窗户看到别人的生活”与第四段第一句提到的“我们已经有一个实时的窗口可以看到远在千里之外的人们的生活”语义不符,故排除;第五段第三句提到,这表明在纸上写字不复存在的那一天快要来临了,[C]“在纸上写字不再存在”夸大了文章原意,因此排除;[D]“打开这些照片卡片给我们带来对和平的满足感”与第五段最后一句提到的“打开这些卡片,这种满足感不仅仅是来自对世界和平的祝福”不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bqXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhatisthesituationnowinKidalaccordingtothenews?
Whatkindofjobsmaymendobest,accordingtothepassage?
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?
Whatinstitutionisthemanworkfor?
Whatinstitutionisthemanworkfor?
Inrecentdecadeschildspecialistshavetriedmoreandmoretohelpparentswiththeirchildren’sschoolbehavior.Schoolsofe
Ifthetask______bytheendofthisyearisdelayed,thecompanywillbeunderpunishment.
Youmightthinkthatborrowingamatchuponthestreetisasimplething.Butanymanwhohasevertrieditwillassureyouthat
Whatcausedmostofthedamagefortheinsurancecompaniesin1981?
Consideringhowmuchhangoverscostcountriesandcompanies,nottomentionthepainpeoplesuffer,youwouldthinksomeonewoul
随机试题
对立统一规律揭示了()
《上帝之城》的作者是
减少均数的抽样误差的可行方法之一是
判断胃肠道破裂最有价值的发现是
A.tendtoB.consideredC.ariseD.thinkofA.itmybe【T13】______foolishB.misunderstandings【T14】______betweenpeo
某操作系统支持页式虚拟存储管理,其中央处理器的周期是1μs。当不是处于同一页面时,访问另一个页面耗时1μs。一个页面含1K字。使用磁盘作为外存,其转速为3000r/min,传输率1M字/s。还测得下列数据:磁盘平均寻道时间为19ms,1%的指令要访问不处于
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
IwasintroducedtotheconceptofliteracyanimatorinOladumiArigbede’s(1994)articleonhighilliteracyratesamongwomena
IntheruinsofthePalmBeachHotelyougetapowerfulsensethataneraisdrawingtoaclosethatIsrael’sattempttosettle
JaneAustenwasanEnglishnovelist,whospentherlifeinmiddle-classsociety,whichshedescribedintimatelyandwithironic
最新回复
(
0
)