首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
What’s the engine that drives American business? Innovation? Sweat? Capital? Try coffee. From the shop floor to the boardroom, J
What’s the engine that drives American business? Innovation? Sweat? Capital? Try coffee. From the shop floor to the boardroom, J
admin
2018-07-10
37
问题
What’s the engine that drives American business? Innovation? Sweat? Capital? Try coffee. From the shop floor to the boardroom, Java—and I don’t mean the soft ware—fuels workers and shapes office culture. What’s more, a steaming cup of coffee may be as good for your health as it is for the bottom line.
Many people take their coffee with a small dose of guilt, worried that it isn’t good for the body. That’s a misunderstanding from studies done in the 1950s and 1960s showing that coffee drinkers were prone to heart disease and other sufferings. These studies failed to account for cigarette smoking, which once went hand in cup with coffee drinking. Since then, the medical community has done a gradual turn on the health effects of coffee.
Large, long-term studies show that coffee doesn’t promote cancer and may even protect against some types. It’s safe for the heart—so safe that the American Heart Association says it’s OK for heart attack survivors to have a cup or two a day even as they recover in the coronary care unit. Results from the long-running Health Professionals Follow-Up and Nurses’ Health studies show that drinking coffee cuts the risk of dying early from a heart attack or stroke.
It’s possible that the bean improves productivity, too. A bit of caffeine wakes up millions of workers in the morning. Controlled laboratory experiments indicate that it causes feelings of well-being and increases energy, alertness, and motivation. Functional MRI scans show that coffee activates parts of the brain involved in short-term memory, the kind that helps focus attention on tasks at hand.
For all that, a word of warning is in order. The average cup of coffee serves up about 100 milligrams of caffeine, and a large specialty coffee can deliver five times that much. If you aren’t used to caffeine, it can make you restless, boost your blood pressure, and dehydrate you. But the biggest health hazard is the extra stuff that drinkers add to coffee. Taken black, coffee is a nearly calorie-free beverage full of antioxidants and other vegetable nutrients. Add cream, sugar, fresh cream, and flavorings, and it turns into a fat- and calorie-laden dessert, which can add pounds that offset any possible health benefits. For most people, though, the health and social benefits of coffee outweigh the hazards, and the daily grind keeps American business spreading.
The word "offset" (Line 6, Para. 5) is closest in meaning to _____.
选项
A、get rid of
B、balance out
C、outweigh
D、weaken
答案
B
解析
根据题干及offset可直接定位到第五段,即文章最后一段。第三、第四段提到了咖啡能给我们带来的很多益处,而该段语义一转,表示要对其害处有所警惕。其中该段④句就表明最大的健康危害(biggest health hazard)是往咖啡中额外添加的材料。结合该词所在的⑥句来理解,前半句Add cream,sugar...flavorings正是上文提到的危害,加了奶油、糖、鲜乳酪及调味料之后,咖啡就成了高脂高热的甜食,从而导致体重增加,offset了咖啡本身可能给身体带来的好处。根据前后句,可猜想offset有前后相抵之意,即B项balance out“抵消”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bu6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
WhenPaulGorski,thefounderofanorganizationcalledEdChange,visitscollegesanduniversitiestoadvisethemoncampusdive
WhenPaulGorski,thefounderofanorganizationcalledEdChange,visitscollegesanduniversitiestoadvisethemoncampusdive
Inthefollowingtext,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelistA-Gto
Youaregoingtoreadalistofheadingsandatextaboutwhataleaderissupposedtoconsiderwhenmakingbigdecisions.Choos
Youaregoingtoreadalistofheadingsandatextaboutwhataleaderissupposedtoconsiderwhenmakingbigdecisions.Choos
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
You’veheardoftheAmericandream,right?【F1】TheAmericandreamwasthismachinewebuilttogetridofuncertaintyandcreate
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwanttorecruitstaffwithforeignlanguageskills.Frenchisstillthemosthighlypr
Whetheryou’reaNewJerseymallratorafarmerinIndia,beingpoorcanexhaustyoursmarts.Thefindingsindicatethatan
随机试题
下列说法与醋酸氢化可的松不相符的是
甲某(女)因“吃醋”与丙某(女)发生口角,即取来一把尖刀插于腰间,再次与丙某发生争执、扭打。扭打中,甲某拔出尖刀刺向丙某颈部、大腿外侧各一刀,逃离现场。丙某因抢救无效死亡。甲某于当日(1998年10月30日)到派出所投案,第二日被刑事拘留羁押于县看守所。甲
某地方企业投资兴建一自动化程度较高的橡胶厂,安装单位单机无负荷试运转结束后,由于连锁、报警系统暂未到货,无法进行无负荷联动试运行。该地方企业投产心切,提出连锁、报警暂不投入使用,就这样在关键岗位操作人员尚不熟悉的情况下投料运行。运行过程中发生了火灾,因处置
基坑经常性排水两种方式是().
通信设备的安装要求主要应考虑的有()。
木薯粉
()是指针对陌生关系群体,是营销人员通过主动自我介绍与陌生人认识、交流,把陌生人发展成为潜在客户的方法。
《中华人民共和国预防未成年人犯罪法》中规定,未成年人的父母或者其他监护人,不得让不满十六周岁的未成年人脱离监护单独居住。()
PassageTwo
在城市里,越来越多受过良好教育的职业女性加入到剩女的行列。
最新回复
(
0
)