首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research finding of a team of Japanese doctors, who say t
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research finding of a team of Japanese doctors, who say t
admin
2012-10-30
42
问题
If you want to stay young, sit down and have a good think. This is the research finding of a team of Japanese doctors, who say that most of our brains are not getting enough exercise and as a result, We are aging unnecessarily soon.
Professor Taiju Matsuzawa wanted to find out why otherwise healthy farmers in northern Japan appeared to be losing their ability to think and reason at a relatively early age. With a team of colleagues at Tokyo National University, he set about measuring brain volumes or a thousand people of different ages and varying occupations.
Computer technology enabled the researchers to obtain precise measurements of the volume of the front and side sections of the brain, which relate to intellect and emotion, and determine the human character. The rear (后方的) section of the brain, which controls functions like eating and breathing, does not contract with age, and one can continue living without intellectual or emotional faculties or functions.
Contraction of front and side parts--as cells die off--was observed in some subjects in their thirties, but it was still not evident in some sixty-and-seventy-year-olds. Matsuzawa concluded from his tests that there is a simple remedy to the contraction normally associated with age-using the head.
The findings show in general terms that contraction of the brain begins sooner in the country than in the towns. Those least at risk says Matsuzawa, are lawyers, followed by university professors and doctors, white collar workers doing routine work in government offices are, however, as likely to have shrinking brains as the farm worker, bus driver and shop assistant.
Matsuzawa’s findings show that thinking can prevent the brain from shrinking. Blood must circulate properly in the head to supply the fresh oxygen the brain cells need. "The best way to maintain good blood circulation is through using the brain," he says, "Think hard and engage in conversation. Don’t rely on pocket calculators."
The Japanese doctors find out that ______.
选项
A、our brains are aging too early
B、Japanese farmers are ageing at a relatively early age
C、our brains are not getting enough exercise
D、Japanese farmers are losing their ability to think
答案
C
解析
细节题,文章第一段第二句指出,日本医生发现,我们的大脑没有得到足够的锻炼,所以C正确
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/bzw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itsstudentscanspendthewholesummeratschool.B、Itcanofferfoundationcoursesaswellasadvanceddegrees.C、Ithasest
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaindirectionsandextendsitinothers.Society【37】onhi
Manistheonlyanimalthatlaughs.Whatisthehistoryofthis"happylaughter",assomeoneonce【67】it?Wearenot【68】ofth
ThereisprogresstowardapossibletreatmentforlungdiseasessuchasSARS(severeacuterespiratorysyndrome).Researchers
ThelargeAmericanenergyservicecompany,Enron,failedafewyearsago.IthadbeentheseventhlargestcompanyintheUnited
A、Sam’sapplicationforastudentloan.B、Adecisiontheyhavetomake.C、WhichcollegeacceptedSam.D、WhichuniversitySamsho
Top10ReasonsforAfricanAmericanStudentstoGoAbroadBeforegoingabroad,Iwasanarmchairtraveler.Isatatmydesk
ApaperpublishedbytworesearchersattheUniversityofLondonclaimstoprovethatmusicaffectsourresponsestovisualimag
The______betweenrichandpooriswiderintheSouththanintherestofthecountry.
A、Somethinghappenedtohercar.B、Shewasbrokenandcouldn’taffordthebus.C、Shegotuptoolatetocatchthebus.D、Hercar
随机试题
中国的农耕知识有自己的“书库”,即历代方志。它兴起于()
下列口腔诊疗器械不需要达到灭菌水平的是
A.应明确质量条款B.应确认合法资格,并做好记录C.应进行质量审核,审核合格后方可经营D.应进行质量评审E.应以质量为前提,从合法的企业进货药品经营企业购进药品()
从风险管理的角度,投标担保属于风险应对措施中的()。
非有效的证券或资产组合位于资本市场线的上方。
求(cotχ)sin3χ
下列程序运行后的输出结果是______。#include<stdio.h>main(){chars[20];scanf("%S",S);printf("%s",s);}运行程序,输入HOW
Itwasacold,rainyandwhollymiserableafternooninWashington,andahotmuggynightinMiami.ItwasSunday,andthreegame
LifeandtheWorldLifeandtheworld,orwhateverwecallthatwhichweareandfeel,isanastonishingthing.Themistoff
A、Askforathree-dayleave.B、Gooutwithhisfriend.C、Watchfilmsathome.D、GotovisitBob.C题目询问男士可能会怎么做。男士说“…rentsomem
最新回复
(
0
)