首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’ re 18, and the truth is far from that," says sociol
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’ re 18, and the truth is far from that," says sociol
admin
2019-05-26
35
问题
"There is a senseless notion that children grow up and leave home when they’ re 18, and the truth is far from that," says sociologist Larry Bumpass of the University of Wisconsin. Today, unexpected numbers of young adults are living with their parents. " There is a major shift in the middle class," declares sociologist Allan Schnaiberg of Northwestern University, whose son, 19, moved back in after an absence of eight months.
Analysts cite a variety of reasons for this return to the nest. The marriage age is rising, a condition that makes home and its pleasantness particularly attractive to young people. A high divorce rate and a declining remarriage rate are sending economically pressed and emotionally hurt survivors back to parental shelters. For some, the expense of an away-from-home college education has become so excessively great that many students now attend local schools. Even after graduation, young people find their wings clipped by skyrocketing housing costs.
Living at home, says Knighton, a school teacher, continues to give her security and moral support. Her mother agreed, " It’ s ridiculous for the kids to pay all that money for rent. It makes sense for kids to stay at home. " But sharing the family home requires adjustments for all. There are the hassles over bathrooms, telephones and privacy. Some families, however, manage the delicate balancing act. But for others, it proves too difficult. Michelle Del Turco, 24, has been home three times-and left three times. "What I considered a social drink, my dad considered an alcohol problem ," she explains. " He never liked anyone I dated, so I either had to hide away or meet them at friends’ house. "
Just how long should adult children live with their parents before moving on? Most psychologists feel lengthy homecomings are a mistake. Children, struggling to establish separate, identities, can end up with " a sense of inadequacy, defeat and failure. " And aging parents, who should be enjoying some financial and personal, freedom, find themselves stuck with responsibilities. Many agree that brief visits, however, can work beneficially.
Which of the following does not account for young adults returning to the nest?
选项
A、Young adults find housing costs too high.
B、Young adults are psychologically and intellectually immature.
C、Young adults seek parental comfort and moral support.
D、Quite a number of young adults attend local schools.
答案
B
解析
题干提到孩子们重返家庭的原因,锁定第二段。根据第二段最后一句,可知A项不能选。第三句提到“高离婚率和低复婚率给人们带来经济压力和情感上的伤害,使得他们重返父母的庇护之下”,可见C项不能选。第四句提到“去离家远的学校上学花费太高了,所以许多学生在当地学校上学”,可见D项也不能选。而B项文中并未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c2nZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Globalwarmingisalreadycuttingsubstantiallyintopotentialcropyieldsinsomecountries—tosuchanextentthatitmaybea
Globalwarmingisalreadycuttingsubstantiallyintopotentialcropyieldsinsomecountries—tosuchanextentthatitmaybea
PresidentBarackObamaclaimedprogressWednesdayinhissecond-termdrivetocombatclimatechangebutsaidmoremustbedonet
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
Whenshopkeeperswanttolurecustomersintobuyingaparticularproduct,theytypicallyofferitatadiscount.Accordingtoa
ThereisgrowinginterestinEastJapanRailwayCo.ltd.,oneofthesixcompanies,createdoutoftheprivatizednationalrailw
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthe
Writeanessaybasedonthefollowingchart.Inyourwriting,youshould1)describethechart,and2)giveyourcomments.
Inorderto"changelivesforthebetter"andreduce"dependency",GeorgeOsborne,ChancelloroftheExchequer,introducedthe"
随机试题
背景材料:芬兰人在买卖做成之后,会举行一个长时间的宴会,请对方洗蒸汽浴。洗蒸汽浴是芬兰人的一项重要礼节,表示对客人的欢迎,对此是不能拒绝的,因为芬兰人经常在蒸汽浴中解决重要问题和加强友谊。问题:以芬兰人为代表的北欧商人的谈判风格是什么?
Drawingapictureisthesimplestwayofputtinganideadownonpaper.Thatis【C1】______menfirstbegantowritesixthousandy
洗胃时,一次洗胃液灌入量应不超过
MHT雌、孕激素连续序贯疗法是指
人民法院收到清算组的报告和终结破产程序申请后认为符合破产程序终结规定的,应当在( )内裁定终结破产程序。
下列各项修改重要性水平的理由中,注册会计师通常认为合理的是()。
关于集体主义,正确的理解是()。
下列表述中,属于法人成立必须具备的条件的是()
“老于旅途的人,走在平坦的地方,固是高高兴兴地向前走,走在崎岖的境界,愈是妙趣横生,觉得在此奇绝壮绝的境界,愈能感到一种冒险的美趣。要知在艰难地国运中建造国家,亦是人生最有趣的事。”这句话说明了
WhichofthefollowingdoesnotbelongtothethreeprincipalfunctionsofU.S.highereducation?
最新回复
(
0
)