首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He thought the copying process took too long. B、He considered each photograph to be unique. C、He didn’t have the necessary equ
A、He thought the copying process took too long. B、He considered each photograph to be unique. C、He didn’t have the necessary equ
admin
2013-06-02
43
问题
You may remember that a few weeks ago, we discussed the question of what photography is. Is it art, or is it a method of reproducing images? Do photographs belong in museums or just in our homes? Today I want to talk about a person who tried to make his professional life an answer to such questions.
Alfred Stieglitz went from the United States to Germany to study engineering. While he was there, he became interested in photography and began to experiment with his camera. He took pictures under conditions that most photographers considered too difficult—he took them at night, in the rain, and of people and objects reflected in windows. When he returned to the United States, he continued these revolutionary efforts. Stieglitz was the first person to photograph skyscrapers, clouds, and views from an airplane.
What Stieglitz was trying to do in these photographs was what he tried to do throughout his life: make photography an art. He felt that photography could be just as good a form of self expression as painting or drawing. For Stieglitz, his camera was his brush. While many photographers of the late 1800’s and early 1900’s thought of their work as a reproduction of identical images, Stieglitz saw his as a creative art form. He understood the power of the camera to capture the moment. In fact, he never retouched his prints or made copies of them. If he were in this classroom today, r m sure he’d say, "Well, painters don’t normally make extra copies of their paintings, do they?"
选项
A、He thought the copying process took too long.
B、He considered each photograph to be unique.
C、He didn’t have the necessary equipment for reproduction.
D、He didn’t want them to be displayed outside of his home.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c4B7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
PartyRandomThoughtsLastnight,pressuredbywdl4ntentionedfriends,forthefirsttimeinmonths,Icameoutofwriter’s
PartyRandomThoughtsLastnight,pressuredbywdl4ntentionedfriends,forthefirsttimeinmonths,Icameoutofwriter’s
Itisclearthathumanhistorywillend;theonlymysteryiswhen.Itisalsoclearthatifthetimingislefttonature(or,if
Itisclearthathumanhistorywillend;theonlymysteryiswhen.Itisalsoclearthatifthetimingislefttonature(or,if
A、Theythinkthescreenisamapoftheworld.B、Theyseethescreenlikeapainting.C、Theyseethescreenlikeaphotograph.D
A、EarlynewspapersinEngland.B、Theearlyhistoryofmagazines.C、ThelifeofDanielDefoe.D、Differencesbetweennewspapersan
AnewWorldBankreportwarnsthatchildrenwhodonotgetenoughgoodfoodinthefirsttwoyearsoflifesufferlastingdamage
AnewWorldBankreportwarnsthatchildrenwhodonotgetenoughgoodfoodinthefirsttwoyearsoflifesufferlastingdamage
A、Playingtrumpet.B、Writingmusic.C、Musicstudy.D、Playingpiano.B文章中提到,后来她到纽约城学习小提琴和作曲。故答案为B)。
A、ThePhilippines.B、Brazil.C、Mexico.D、Guatemala.C细节题.由文章中“Studiesshowthatmorethanonemillionchildrenliveandworkon
随机试题
A.相邻RR周期逐渐延长,继之QRS波群脱落B.P波与QRS波群无关,心房率大于心室率C.P-R周期延长,无QRS脱落D.P-R周期固定,有QRS脱落E.P-R周期逐渐延长,继之QRS波群脱落二度I型房室传导阻滞的心电图表现是
根据药物对胎儿危害,以下属于妊娠药物A级用药的是()。
采用玻璃钢作防腐蚀衬里的化工设备,其表面的预处理方法应为()除锈。
根据民事诉讼法律制度的规定,审判过程中出现下列()情况,人民法院可以按撤诉处理。
某企业为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为13%,2018年12月1日,该企业“原材料——甲材料”科目期初结存数量为2000千克,单位成本为15元,未计提存货跌价准备。12月发生有关甲材料收发业务或事项如下:(1)10日,购入甲材料2020
停车场管理系统不包括()。
我国的地方审计机关包括:省、自治区、直辖市、设区的市、自治州、县、自治县、不设区的市、市辖区的人民政府的审计机关。地方审计机关实行()。
分页式存储管理中,地址转换工作是由什么完成的?
户外广告是现代城市景观中不可或缺的部分,反映着城市的繁荣程度,文化特色和品位。企业热切地希望通过户外广告不断提升形象,传播商业信息。各级政府也希望通过它树立城市形象,美化(beautify)城市。户外广告将会有广阔的市场,同时也对其提出了更高的要求。随着现
Bythetime,Eliothadalreadyrisento______intheliterarycircleinhiscountry.
最新回复
(
0
)