首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When the Group of Seven was founded in 1920, the artists hoped for recognition of their works and ideas. In the catalog to their
When the Group of Seven was founded in 1920, the artists hoped for recognition of their works and ideas. In the catalog to their
admin
2013-04-22
14
问题
When the Group of Seven was founded in 1920, the artists hoped for recognition of their works and ideas. In the catalog to their first exhibition, they actually invited adverse criticism -- only because what they feared most was indifference. At a time when Canada was coming into its own, they felt that a major factor in the development of a strong and healthy nation was a vi tall and relevant art. They hoped that their works would make a significant contribution to the evolution of a truly Canadian art tradition. Therefore, be hind the Group’s desire to paint the Canadian landscape lay the genuine con eviction that it was the northern landscape that represented and expressed the country’s unique character. It was this concept that was to capture the image nation of so many Canadians.
Today there is every indication that the Group attained its goals. These artists achieved widespread popular success and acclaim, and their works have been honored with exhibitions, degrees, and medals; reproduction of their works can be found on everything from posters to postage stamps.
As frequently happens with popular trends, there has been a tendency to romanticize the accomplishments of the Group, which has inevitably caused many misconceptions to develop. The most common of these is the popular belief that the Group of Seven was violently criticized in the first Group shows. However, the truth of the matter is that the reviews for these early shows were nearly all favorable.
What does the passage mainly discuss?
选项
A、The origin of Canadian traditions,
B、The seven symbols of Canada.
C、Popular trends in Canadian art.
D、A group of seven Canadian artists.
答案
D
解析
此题为主旨题。文章从“七人艺术团”的成立及其成立宗旨开始,到第二段该艺术团的成功,到最后一段有关该团的轶事,无不围绕该艺术团展开,可见本文的主题是D。A)文中提到该艺术团是为了发展(evolution)而没说开创(origin)真正的加拿大文化传统。B项文中未提及。C)第三段有提及,但显然不是主题。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/c9QK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thefirstwaywecanapproachlanguageisasaphenomenonoftheindividualperson.Itisconcerned【C1】______describingandexpl
WheredoestheSyrianradarstationliesin?
Askingstudentstopaymorefortheireducationwassupposedtoencouragecompetitionamonguniversities,notjustlightenthel
"Mirrorworlds"isonlyoneofDavidGelernter’sbigideas.Anotheris"lifestreams"—inessence,vastelectronicdiaries."Every
"MirrorWorlds"isonlyoneofDavidGelernter’sbigideas.Anotheris"lifestreams"—inessence,vastelectronicdiaries."Every
"It’sfivemiles;andasyou’reevidentlybentontalkingyoumightaswelltalktosomepurposebytellingmewhatyouknowabo
Educatorstodayismoreandmoreoftenhardtosaythatcomputerliteracyisabsolutelynecessaryforcollegestudents.Manyeve
TheOpportunitytoEducateIsFairInanidealworld,thenation’seliteschoolswouldenrollthemostqualifiedstudents.Bu
Asitwas,theDemocratswouldcontrolthefederalgovernment______becauseofthedivisionamongtheiropponents.
Themostvocalopponentsofimmigrationreformsayit’snotjustthefearof(1)_____jobstoforeignworkersthat(2)_____their
随机试题
C2b4b3bH因子
可引起周围神经炎的药物是
()是除海洋产业和空间科学技术产业外一切产业项目的支撑基础。
应当在“应收账款”账户贷方核算的是()。
①切割成相同大小隔间的写字楼,吃住挤在6平方米的年轻人,月收入过万但需苦练720小时的工作流程——这就是网红工厂的生态。通过新老主播连麦、互刷礼物、买热门等推广手段,经纪公司“制造”出了千千万万个同质化的赚钱机器。但这种枯燥辛苦的生活并没有阻挡更多人涌入这
针对最近风靡网络的“抢票插件”,某专家认为,铁道部12306订票网站、电话售票渠道的开通,是为了营造公平、公正的购票环境,而使用“抢票插件”就等于插队,破坏购票规则,加上软件:本身的破坏性,最终伤害的是整个购票系统的安全。以下陈述除了哪项,均能构成对该专家
设α=()T,A=I-ααT,B=I+2ααT,其中I是4阶单位矩阵,则AB=[].
在法律运行中,最大量、最经常的工作指的是
Whatdoesitmeantobeintelligent?Mostpsychologistsagreethatabstractreasoning,problemsolving,andtheabilitytoacqui
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakescientistshadgoodnewstoreport:thedamageanddeath
最新回复
(
0
)