首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As is the case in many cultures, the degree to which a minority group was seen as different from the characteristics of the domi
As is the case in many cultures, the degree to which a minority group was seen as different from the characteristics of the domi
admin
2013-02-16
52
问题
As is the case in many cultures, the degree to which a minority group was seen as different from the characteristics of the dominant majority determined the extent of that group’s acceptance. Immigrants who were like the earlier settlers were accepted. The large numbers of immigrants with significantly different characteristics tended to be viewed as a threat to basic American values and the American way of life.
This was particularly true of the immigrants who arrived by the millions during the late nineteenth and early twentieth centuries. Most of them came from poverty-stricken nations of southern and eastern Europe. They spoke languages other than English, and large numbers of them were Catholics or Jews.
Americans at the time were very fearful of this new flood of immigrants. They were afraid that these people were so accustomed to lives of poverty and dependence that they would not understand such basic American values as freedom, self-reliance and competition. There were so many new immigrants that they might even change the basic values of the nation in undesirable ways.
Americans tried to meet what they saw as a threat to their values by offering English instruction for the new immigrants and citizenship classes to teach them basic American beliefs. The immigrants, however, often felt that their American teachers disapproved of the traditions of their homeland. Moreover, learning about American values gave them little help in meeting then-most important needs such as employment, food, and a place to live.
Far more helpful to the new immigrants were the "political bosses" of the larger cities of the northeastern United States, where most of the immigrants first arrived. Those bosses saw too many of the practical needs of the immigrants and were more accepting of the different homeland traditions. In exchange for their help, the political bosses expected the immigrants to keep them in power by voting for them in elections.
In spite of this, many scholars believe that the political bosses performed an important function in the late nineteenth and early twentieth centuries. They helped to assimilate large numbers of disadvantaged white immigrants into the larger American culture. The fact that the United States had a rapidly expanding economy at the beginning of the century made it possible for these new immigrants, often with the help of the bosses, to belter their standard of living in the United States. As a result of these new opportunities and new rewards, immigrants came to accept most of the values of the larger American culture and were accepted by the great majority of Americans. For white ethnic groups, therefore, it is generally true that their feeling of being a part of the larger culture, that is, "American" is much stronger than their feeling of belonging to a separate ethnic group — Irish, Italian, Polish, etc.
The living standards of the new immigrants were improved in the late nineteenth and early twentieth centuries mainly because______.
选项
A、They kept the political bosses in power
B、the political bosses gave them a lot of practical help
C、they had a much stronger feeling of being a part of the larger culture
D、there was a rapid grown in American economy at that time
答案
D
解析
根据文章最后一段第三句“The fact that the United States had a rapidly expanding economy at thebeginning of the century made it possible for these new immigrants,often with the help of the bosses,to better theirstandard of living in the United States.”可知,二十世纪初期美国经济迅猛发展的事实使得外来移民在这些政治老板的帮助下改变生活水平成为可能。据此判断,答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cBmO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Whereonestageofchilddevelopmenthasbeenleftout,ornotsufficientlyexperienced,thechildmayhavetogobackandcapture
DadCan’tHandleTheseToysAnyparentwithachild【C1】____theagesof3and11cantellyou【C2】____technologyhascreptint
DadCan’tHandleTheseToysAnyparentwithachild【C1】____theagesof3and11cantellyou【C2】____technologyhascreptint
Increasingnumbersofpeoplehavemigratedfromthecountrysideandmovedintotownsandcitesover【B1】______.Mostareintile
ForgetwhatVirginiaWoolfsaidaboutWhatawriterneeds-aroomofone’sown.Thewritershehadinmindwasn’tatworkonano
Winnersdonotdedicatetheirlivestoaconceptofwhattheyimaginetheyshouldbe;rather,theyarethemselvesandassuchdo
Howeverimportantwemayregardschoollifetobe,thereisnogainsayingthefactthatchildrenspendmoretimeathomethani
Hewas_______whenheheardtheunexpectednews,butIfinallyconvincedhim.
Overthepastdecade,Americancompanieshavetriedhardtofindwaystodiscourageseniormanagersfromfeatheringtheirownne
Canexercisebeabadthing?Suddendeathduringorsoonalterstrenuousexertiononthesquashcourtoronthearmytraininggr
随机试题
劳动技术教育即组织学生参加生产劳动。
背景材料我国某企业与荷兰某精密仪器生产厂就购买仪器问题进行谈判。谈判一开始荷方代表立场强硬,提出了令我方无法接受的价格,并说明还有许多国家的有关企业欲购买他们的产品。随后荷方代表又滥施压力,咄咄逼人,经常使用过激的语言。问题:由材料提供的信息可知,
( )指标属价值性指标。
资本配置的基本步骤包括()。
下列项目可以差额计算缴纳增值税的有()。
某企业为了促进员工进行创新,在内部形成了一整套技术创新体系,并形成与企业战略、技术、规模及人员素质相适应的技术创新组织结构模式。该企业允许自己的员工在一定时间内离开本岗位工作,从事自己感兴趣的创新活动,并且可以利用企业的现有条件,如资金、设备等。根据以上
物业管理企业在居住小区的装修管理中,应根据建设部的()制定本小区的装修管理规定。
阅读以下文字。完成下列问题。全面推行“三证合一”登记制度改革,是贯彻党的十八大和十八届二中、三中、四中全会精神,落实国务院决策部署,深化商事登记制度改革的重要举措。对于提高国家治理体系和治理能力现代化水平,使市场在资源配置中起决定性作用和更好发挥
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears.
A、Bad.B、Justsoso.C、Great.D、Unconvenient.C本题考查重要细节。根据句(6—1)和句(6—2)可知,采访者问Westin最近表现如何,Lisa回答说Westin最近的服务非常棒,因此[C]为正确答案。
最新回复
(
0
)