首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
All around the world, lawyers generate more hostility than the members of any other profession—with the possible exception of jo
All around the world, lawyers generate more hostility than the members of any other profession—with the possible exception of jo
admin
2016-01-05
26
问题
All around the world, lawyers generate more hostility than the members of any other profession—with the possible exception of journalism. But there are few places where clients have more grounds for complaint than America.
During the decade before the economic crisis, spending on legal services in America grew twice as fast as inflation. The best lawyers made skyscrapers-full of money, tempting ever more students to pile into law schools. But most law graduates never get a big-firm job. Many of them instead become the kind of nuisance-lawsuit filer that makes the tort system a costly nightmare.
There are many reasons for this. One is the excessive costs of a legal education. There is just one path for a lawyer in most American states: a four-year undergraduate degree in some unrelated subject, then a three-year law degree at one of 200 law schools authorized by the American Bar Association and an expensive preparation for the bar exam. This leaves today’s average law-school graduate with $ 100, 000 of debt on top of undergraduate debts. Law-school debt means that they have to work fearsomely hard.
Reforming the system would help both lawyers and their customers. Sensible ideas have been around for a long time, but the state-level bodies mat govern the profession have been too conservative to implement them. One idea is to allow people to study law as an undergraduate degree. Another is to let students sit for the bar after only two years of law school. If the bar exam is truly a stern enough test for a would-be lawyer, those who can sit it earlier should be allowed to do so. Students who do not need the extra training could cut their debt mountain by a third.
The other reason why costs are so high is the restrictive guild-like ownership structure of the business. Except in the District of Columbia, non-lawyers may not own any share of a law firm. This keeps fees high and innovation slow. There is pressure for change from within the profession, but opponents of change among the regulators insist that keeping outsiders out of a law firm isolates lawyers from the pressure to make money rather than serve clients ethically.
In fact, allowing non-lawyers to own shares in law firms would reduce costs and improve services to customers, by encouraging law firms to use technology and to employ professional managers to focus on improving firms’ efficiency. After all, other countries, such as Australia and Britain, have started liberalizing their legal professions. America should follow.
Hindrance to the reform of the legal system originates from
选项
A、lawyers’ and clients’ strong resistance.
B、the rigid bodies governing the profession.
C、the stern exam for would-be lawyers.
D、non-professionals’ sharp criticism.
答案
B
解析
细节题。根据题干关键词reform定位到第四段。首句谈到“法律体系改革”,第二句讲“一些改革构想一直以来在业界流传,但是负责管理法律行业的政府机构由于过于保守始终未能将改革实施”(Sensible ideas have been around for a long time,but the state—level bodies that governthe profession have been too conservative to implement them.),其核心问题来自于the state—levelbodies that govern the profession,故答案为B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cCsZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thedawnoftheoilagewasfairlyrecent.AlthoughthestuffwasusedtowaterproofboatsintheMiddleEast6,000yearsago,e
Twoofthemostcommonrumorsaboutimmigrantfamiliesarethattheydon’treallywanttobecomeAmericanandthatthey’readra
Beingfatisbadforyou.【B1】______that,almosteveryoneagrees.Itisjustpossible,【B2】______,thatalmosteveryoneiswrong.
Beingfatisbadforyou.【B1】______that,almosteveryoneagrees.Itisjustpossible,【B2】______,thatalmosteveryoneiswrong.
Beingfatisbadforyou.【B1】______that,almosteveryoneagrees.Itisjustpossible,【B2】______,thatalmosteveryoneiswrong.
Beingfatisbadforyou.【B1】______that,almosteveryoneagrees.Itisjustpossible,【B2】______,thatalmosteveryoneiswrong.
Inwhatweliketothinkofas"primitive"warriorcultures,thepassagetomanhoodrequiresthebloodingofaspear,thetaking
AsAmericamovesintothe21stcentury,thechangingcompositionoftheworkforcewillbecomemoreevidenttoboththegeneralp
AroundhalfofallteenagersintheUKareputtingthemselvesatriskoffoodpoisoningbecausetheydon’twashtheirhandsbefo
Writealettertothepresidentofyourcollegeabouttheunpleasantconditionsoftheuniversitydormitory,andsuggestingposs
随机试题
香砂养胃乳剂具有温中和胃,理气燥湿的作用,用于脾胃寒湿气滞。处方组成:木香70g、砂仁70g、白术100g、陈皮100g、茯苓100g、半夏(制)100g、香附(醋制)70g、枳实(炒)70g、豆蔻(去壳)70g、厚朴(姜制)70g、广藿香70g、甘草30
与造成牙横嵴低平的下颌全口义齿舌侧产生气泡的原因无关因素A.塑料填塞不够B.塑料填塞过早C.塑料在面团期填塞D.塑料填塞时压力不足E.热处理过快
预制安装水池满水试验能否合格,除底板混凝土施工质量和预制混凝土壁板质量满足抗渗标准外,现浇壁板缝混凝土也是防渗漏的关键;必须控制其施工质量,其具体操作要点表述错误的是( )。
计算机网络的拓扑结构主要取决于它的()。
改革开放以来,中国净进口粮食占国内粮食生产的比重呈减少趋势,1978-1984年为3.2%,1985-1990年为1.2%,1991-1995年为0.4%。另外中国在进口一些粮食的同时,还出口一些具有较高附加值的食品。因此()。
是过度集权经济而非气候变化,导致S国自其政府掌权以来农业歉收。S国的邻国T国,经历了同样的气候条件,然而,其农业产量一直在增加,尽管S国的一直在下滑。以下哪项如果为真,最能削弱以上论证?
一份对北方山区先天性精神分裂症患者的调查统计表明,大部分患者都出生在冬季。专家们指出,其原因很可能是那些临产的孕妇营养不良。因为在这一年最寒冷的季节中,人们很难买到新鲜食品。以下哪项,如果为真,能支持题干中的专家的结论?
关系模式R(U,F),其中U={C,T,H,I,S,G},F={CS→G,C→T,TH→I,HI→C,HS→I}。关系模式R的候选键是(45),(46)是无损连接并保持函数依赖的分解。
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.Amangoesshoppingbecauseheneedssomething.
Dr.AlanHirschdesignssmellsforbusinesses.Hesaysthatitdoesn’ttakeawholelotofsmelltoaffectyou.Storeownerscan
最新回复
(
0
)