首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Martin heaved a sigh of relief when the door closed behind the laundryman. He was becoming anti-social. Daily he found it a
(1) Martin heaved a sigh of relief when the door closed behind the laundryman. He was becoming anti-social. Daily he found it a
admin
2022-10-09
64
问题
(1) Martin heaved a sigh of relief when the door closed behind the laundryman. He was becoming anti-social. Daily he found it a severer strain to be decent with people. Their presence
perturbed
him, and the effort of conversation irritated him. They made him restless, and no sooner was he in contact with them than he was casting about for excuses to get rid of them.
(2) He did not proceed to attack his mail, and for a half hour he lolled in his chair, doing nothing, while no more than vague, half-formed thoughts occasionally filtered through his intelligence, or rather, at wide intervals, themselves constituted the flickering of his intelligence.
(3) He roused himself and began glancing through his mail. There were a dozen requests for autographs (亲笔签名)—he knew them at sight; there were professional begging letters; and there were letters from cranks, ranging from the man with a working model of perpetual motion, and the man who demonstrated that the surface of the earth was the inside of a hollow sphere, to the man seeking financial aid to purchase the Peninsula of Lower California for the purpose of communist colonization. There were letters from women seeking to know him, and over one such he smiled, for enclosed was her receipt for pew-rent (教堂座位费) , sent as evidence of her good faith and as proof of her respectability.
(4) Editors and publishers contributed to the daily heap of letters, the former on their knees for his manuscripts, the latter on their knees for his books—his poor disdained manuscripts that had kept all he possessed in pawn (典当) for so many dreary months in order to find them in postage. There were unexpected checks for English serial rights and for advance payments on foreign translations. His English agent announced the sale of German translation rights in three of his books, and informed him that Swedish editions, from which he could expect nothing because Sweden was not a party to the Berne Convention, were already on the market. Then there was a nominal request for his permission for a Russian translation, that country being likewise outside the Berne Convention.
(5) He turned to the huge bundle of clippings which had come in from his press bureau, and read about himself and his vogue, which had become a furore. All his creative output had been flung to the public in one magnificent sweep. That seemed to account for it. He had taken the public off its feet, the way Kipling (英国作家吉卜林) had, that time when he lay near to death and all the mob, animated by a mob-mind thought, began suddenly to read him. Martin remembered how that same world-mob, having read him and acclaimed (称赞) him and not understood him in the least, had, abruptly, a few months later, flung itself upon him and torn him to pieces. Martin grinned at the thought. Who was he that he should not be similarly treated in a few more months? Well, he would fool the mob. He would be away, in the South Seas, building his grass house, trading for pearls and copra (干椰子肉). jumping reefs in frail outriggers, catching sharks and bonitas (狐鲣鱼), hunting wild goats among the cliffs of the valley that lay next to the valley of Taiohae.
(6) In the moment of that thought the desperateness of his situation dawned upon him. He saw, cleared eyed, that he was in the Valley of the Shadow. All the life that was in him was fading, fainting, making toward death.
(7) He realized how much he slept, and how much he desired to sleep. Of old, he had hated sleep. It had robbed him of precious moments of living. Four hours of sleep in the twenty-four had meant being robbed of four hours of life. How he had grudged sleep! Now it was life he grudged. Life was not good; its taste in his mouth was without tang (浓烈的味道), and bitter. This was his peril. Life that did not yearn toward life was in fair way toward ceasing. Some remote instinct for preservation stirred in him, and he knew he must get away. He glanced about the room, and the thought of packing was burdensome. Perhaps it would be better to leave that to the last. In the meantime he might be getting an outfit. (本文选自 Martin Eden)
According to Para. 3, Martin could spot straight away the letters from those who________.
选项
A、asked for his personal signature
B、looked for economic assistance
C、came up with unusual ideas
D、intended to make his acquaintance
答案
A
解析
细节题原文第三段第二句提到,有一打索取他签名的信——他看一眼就知道这些信的内容;有职业性的求助信;还有一些信来自想法古怪的人。该句由三个分句组成,分别介绍了他收到的三种信,其中第一个分句直接指出,他一眼就能识别索取他签名的信件,题干中的spot straight away是对该句第一个分句中的knew them at sight的同义转述,故答案为A。该句的第二、三个分句分别提到职业性的求助信和想法古怪者寄来的信,但原文并未提及马丁是否能一眼识别出这两种信件,故排除B和C;该段第三句提到也有一些信来自想要结识他的女性,而不是打算结识他的所有人,并且原文也未提及马丁是否能一眼识别出这种信件,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cDkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Becausesomanypeopleareonvacationnow.B、Becausethereismoresupplythandemand.C、Becausethecareatsupgasquickly.
Ifyoutoldthetruthtoyourprincipal,he______abletogiveyoumuchbettersuggestionsthanIcan.
[A]advocates[B]ambitious[C]symbol[D]immensely[E]intention[F]witnessed[G]injury[H]ignore[I]recession[J]tremendous[K]ste
A.littleB.unansweredC.detectD.inevitablyE.deepF.dropG.uselessH.eventuallyI.effectiveJ.addressK.catc
Thefollowingchartshowsdifferentattitudesofmenandwomentowardsdown-to-earthmarriage.Lookatthechartcarefullyandw
Withmorecollegegraduatesbecomingentrepreneurs,manycollegestudentsarealsowonderingwhethertheyshouldquitschoolto
TheDigitalAgeNowadaysdigitalproductsareusedinmanyfields.Whatinfluencedoyouthinkitwillbringtoourwork,st
A、Finishingbooks.B、Goingonholiday.C、Readinghabits.D、Readingtheclassics.C①选项都是动名词短语,可以推测题目可能跟对话的主题有关。②对话由女士阅读的一本书作为开头,由
A.approachingB.distinguishC.patternsD.collectE.graspF.managedG.identicalH.rememberedI.exceedingJ.suggeste
IntroductiontoandRequirementsforPsychologyCourse1.Coursecontent■Introductiontothestudyofthe【T1】______
随机试题
津液能够滋养濡润
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和条件(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2)联
Itisa______ridefromhishometotheshoppingcenter.
在近端小管中滤出的HCO3-被重吸收的方式为
幼儿期年龄的划分应是
A.一般不引起细胞病变效应B.细胞内形成多型核巨细胞C.易发生基因重排D.主要通过血液传播E.细胞核内形成嗜酸性包涵体甲肝病毒
属于给水处理构筑物的是()。
牛顿看到成熟的苹果从树上掉下来,研究它的原因,发现了万有引力的秘密,开创了物理学的一个新时代。瓦特从水开时蒸汽顶起壶盖的现象中受到启发,发明了蒸汽机。马克思从人们每天都在进行的亿万次的商品交换中发现了现代资本主义发生、发展和灭亡的规律,为无产阶级社会主义革
一般情况下,母亲与照顾关怀相联结,而如果母亲又常常与跳舞相联结,那么跳舞就可能会成为一种()
A、 B、 C、 C
最新回复
(
0
)