首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
A、Current smokers exclusively. B、Second-hand smokers. C、With a lung problem. D、At age 40 or over. D根据文中who were healthy,at least
A、Current smokers exclusively. B、Second-hand smokers. C、With a lung problem. D、At age 40 or over. D根据文中who were healthy,at least
admin
2013-10-31
108
问题
For years researchers have debated the whether smoking effects the lungs in men and women differently. In a most compelling study on the topic to date, researchers determined that women are twice as vulnerable to lung cancer as men. But in a surprising twist, they die at half the rate of men. The study, which was published last week in the Journal of the American Medical Association(J. A. M. A.), included 9,427 men and 7,498 women from throughout North America who were healthy, at least 40 years old and either current or former smokers. Over the course of more than eight years, a group of investigators led by Dr. Claudia Henschke of the Weill Medical College in New York City identified lung tumors in 113 of the men and 156 of the women. Then the researchers kept track of who lived and for how long, as well as the treatment participants were given. The study showed that both sexes tended to be in their late 60s when they received a lung-cancer diagnosis but that the women usually had smoked considerably less than the men. Still, at each stage of lung cancer, the women lived longer than the men. If the reported results are confirmed, there are a few hints from other research that might explain the sex difference. Women’ s bodies appear to have greater difficulty repairing the damage to their genes caused by smoking, but there is also some evidence that estrogen, which is found in women’ s lungs as well as their ovaries, may interfere with some tumors’ ability to grow. There is one thing about which all investigators are ready to agree; lung cancer is particularly deadly and almost entirely preventable. So the take-home message is clear: Don’ t smoke! If you do smoke, quit!
Questions
21. What is the talk mainly about?
22. What was one of the requirements for the participants of the study?
23. Over the course of more than eight years, how many of the participants developed lung cancer?
24. Which of the following is one finding of the study?
25. What is the consensus among all the investigators on smoking?
选项
A、Current smokers exclusively.
B、Second-hand smokers.
C、With a lung problem.
D、At age 40 or over.
答案
D
解析
根据文中who were healthy,at least 40 years old and either current or former smokers可知被调查者都是至少40岁,没有肺病,正在吸烟或以前吸过烟。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cHU3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
病理学上,确定恶性肿瘤的级别常常根据
女,52岁,车祸伤2小时。体格检查:神志清,血压120/70mmHg,气管向左侧移位,右胸壁大量皮下捻发音,右侧叩诊鼓音,右侧呼吸音明显减弱。胸片:右第4、8、9肋骨折,左第7、8、9肋骨折,右肺压缩90%。根据上述情况首先应做的处理是
High-speedlivinghasbecomeafactoflife,andthefranticpaceistakingitstoll,accordingtosciencewriterJamesGleick.
High-speedlivinghasbecomeafactoflife,andthefranticpaceistakingitstoll,accordingtosciencewriterJamesGleick.
Ifyouarecaughtinadownpour,itisbettertorunforshelterthanwalk,researchersintheUSadvise.Thismaysoundobvious
Youfeelgenerallydepressedandunabletoconcentrate.Your【C1】______ofdailyactivitymaychange;youfindyourself【C2】______a
AboywhostrugglestoreadEnglishprimary-schoolstorybooksyethasnotroublewithuniversityphysicstextbooksinJapanesei
Inaseemingcontradiction,thegrowthofcomputer-augmentedworkwillprobablycreateaneedforless-skilledworkersratherth
Readingtooneselfisamodernactivitywhichwasalmostunknowntothescholarsoftheclassicalandmedievalworlds,whiledur
A、Itmadeovertwothousandpeoplehomeless.B、Manypeoplewerebadlyinjured.C、Itcompletelydestroyedthetwovillages.D、Onl
随机试题
下列关于印花税缴纳方法的表述,不正确的是()。
下列自然人中,属于无民事行为能力人的是()。
下列不属于美国社会心理学家班杜拉强化理论的分类的是()。
当代世界教育改革的趋势主要有()
认为动物界也有教育且把教育看作是一个生物学过程的观点是()。
我国十二届全国人大常委会第七次会议表决通过了两个决定:将9月3日定为中国人民抗日战争胜利纪念日,将()设为南京大屠杀死难者国家公祭日。
18世纪、19世纪宪法所规定的公民基本权利,只限于人身自由、言论自由、出版自由、集会自由等自由权。但随着()的制定,公民的基本权利从自由权已扩大到了社会权、经济和文化权利领域。
使用VC6打开考生文件夹下的源程序文件modi2.cpp。完成fun()数,其功能是:求出M行N列二维数组每行元素中的最小值,并计算它们的和值。和值通过形参传回主函数输出。注意:不能修改程序的其他部分,只能修改fun()函数。#inClude
Increasingly,thedevelopmentoftourismisseentohaveaneffectontheenvironment.Erosion(磨损)isoneproblem.Thestepsand
OnProfessionalEthicsofDoctors1.目前许多医生的职业道德遭到人们的质疑2.原因是…3.你认为应该如何解决这一问题
最新回复
(
0
)