首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An insurance agent called me this morning. This particular agent wanted to discuss my automobile coverage, but the next agent to
An insurance agent called me this morning. This particular agent wanted to discuss my automobile coverage, but the next agent to
admin
2015-09-26
61
问题
An insurance agent called me this morning. This particular agent wanted to discuss my automobile coverage, but the next agent to call might be interested in my life insurance program, my health insurance, or fire protection for my home and furniture. The American consumer often feels constantly disturbed by insurance agents. Many agents selling many different policies call us by phone and sometimes even come to our doors. These insurance agents are always friendly, well-dressed, and eager to be of help.
Yet few Americans really enjoy visiting with these eager, helpful men and women. We are not happy when they call us; we are on guard when they visit our homes. They are never really our friends; at best, they are a necessary evil, and insurance, too.
Three reasons why we are unwilling to discuss insurance can be suggested. First of all, insurance is expensive. A young father who purchases a fairly small life insurance policy agrees to pay a sum of $200 every year for 40 years—a total of $8,000. Many college students pay $800 to $1,000 per year for car insurance. In effect, they pay as much for the insurance as they do for the car itself. Health insurance that pays for modern medical miracles often costs Americans as much as $2,000 every year. Adequate insurance is expensive; it is a major item for most families.
Insurance also reminds us that we live in an unsafe world. We are human and we must face the possibilities of illness, injury, death and financial loss. Our rational minds recognize the many unfortunate events that can occur, but in our hearts we hope that we might be spared. Serious injury or death is not a pleasant subject to discuss or even consider. We are afraid; we would rather talk about football or the weather or what we had for lunch.
Finally, insurance is a difficult, complex subject. No one understands it completely and only a few insurance professionals really feel comfortable in a discussion of automobile, life, and major medical coverage. We feel inadequate and try to hide our ignorance by avoiding discussions of insurance.
Yet these three reasons for not discussing insurance provide three excellent reasons why we should learn more about it. Insurance is expensive. In a lifetime, many of us spend as much on insurance as we do on the purchase of a home. If we are to spend our money intelligently, we need information about the products and services available. We don’t depend entirely on salespeople when we buy a car, a house, or a suit of clothes. Neither should we depend entirely on the agent when we buy insurance. We need a basic knowledge of insurance coverage if we are to be intelligent consumers.
The intelligent consumer looks problems in the face. Although accident, illness, and death are not pleasant subjects, each of us knows we face these possibilities. It is better that we plan for these situations by finding means to deal with them than to just hope that they will somehow go away.
Although insurance can be complex, its basic concepts are neither difficult nor impossible to learn. Quite the opposite. Insurance fundamentals can be understood by those willing to study them. Serious study provides knowledge. The study of insurance is an effective, proven method of dealing with the insurance ignorance faced by many American families.
What would you do if you are going to buy insurance?
选项
A、Depend entirely on an insurance agent.
B、Choose an expensive policy for its good service.
C、Pay as little as possible to save money.
D、Have a basic knowledge of insurance coverage.
答案
D
解析
推理题。从最后一段首句Although insurance can be complex,its basic concepts are neither difficultnor impossible to learn.可以看出,本文作者认为在买保险之前了解起码的保险知识是非常有必要的,所以选[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cSXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Parentsaredelightedtohear______accountsoftheirchildren.
TheVictorianshadbecomeaddictedtospeedandtheywantedtogoeverfaster.Timewasmoneyandefficiencybecame【C1】______im
Oneoftheaimsofteachingscienceis,throughlearning,toenablestudentstodevelopacompletepersonalitybycreativity,ho
BBC’sweatherforecastisa______programme.
Insuchachanging,complexsocietyformerlysimplesolutionstoinformationalneedsbecomecomplicated.Manyoflife’sproblems
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolvedaroundtheearth.An【C1】______7%did
Theyhavedoneawaywith______LatinforuniversityentranceatHarvard.
Peopleattendcollegeoruniversityformanydifferentreasonssuchasnewexperiences,careerpreparation,increasedknowledge.
Recentlysomebanksextendtheirbusinesstouniversitycampusandoffercreditcardstostudents.Alotofpeopleworrythatcr
AIDSissaid______thenumber-onekillerofbothmenandwomenoverthepastfewyearsinthatregion.[2002]
随机试题
零件卷弯头、尾两端的直线段是不对称三轴辊机所导致。()
药物出现副作用的主要原因是()
采用“5C”标准对赊销顾客的“能力”进行评价,主要是考察客户的()。
企业按规定计算应交的教育费附加,借记“营业税金及附加”科目,贷记的会计科目是()。
商品流通企业筹资决策的关键是()。
()思想在政治上消极,反对社会进步,主张“无为而治”。
以下关于物权的表述中正确的是()。
Oneofthemostimportantresultsofresearchintoageinghasbeentopinpointthesignificanceofshort-termmemory.Thisfacul
ToothersandthemselvestheBritishhaveareputationforbeingconservativenotinnarrowpoliticalsense,butinthesenseof
假如你是李明,王林是你的好友,他对布朗先生的公司感兴趣,打算到该公司谋职。请根据下面王林的简历表,用英语为他写一封推荐信。姓名:王林;性别:男;国籍:中国职业:律师;学历:大学毕业外语水平:擅长英语其他:有三年工作经
最新回复
(
0
)