首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Now satellites are helping to forecast the weather. They are in space, and they can reach any part of the world. The satellites
Now satellites are helping to forecast the weather. They are in space, and they can reach any part of the world. The satellites
admin
2012-05-17
66
问题
Now satellites are helping to forecast the weather. They are in space, and they can reach any part of the world. The satellites take pictures of the atmosphere, because this is where the weather form. They send these pictures to the weather stations. So meteorologists can see the weather of any part of the world. From the pictures, the scientists can often say how the weather will change.
Today, nearly five hundred weather stations in sixty countries receive satellite pictures. When they receive new pictures, the meteorologists compare them with earlier ones. Perhaps they may find that the clouds have changed during the last few hours. This may mean that the weather on the ground may soon change, too. In their next weather forecast, the meteorologists can say this.
So the weather satellites are a great help to the meteorologists. Before satellites were invented, the scientists could forecast the weather for about 24 or 48 hours. Now they can make good forecasts for three or five days. Soon, perhaps, they may be able to forecast the weather for a week or more ahead.
Meteorologists forecast the weather ______.
选项
A、when they have received satellite pictures
B、after they have compared new satellite pictures with earlier ones
C、before they received satellite pictures
D、during they study satellite pictures
答案
B
解析
根据第二段的说明我们知道,meteorologists通过拍摄的照片,与之前的照片进行比较,发现天气可能发生的变化。A项说当他们接收到卫星图片的时候,这时候还没有比较,所以没办法预报天气。B项说在他们将图片和之前的比较之后,这个符合文章的意思。C项说在他们接收到卫星图片之前,接收图片之前怎么可能预报天气呢,所以C也不正确。D项说当他们在研究卫星图片的时候,和文章的说明不符。所以答案选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cghq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
Inthepast,manypeopleusedhorsesfortraveling,farmingandotherkindsofwork.Alotpeoplestillliketoridehorses.And
Aboutthreeyearsago,Ifeltverylonely.Ididn’tlikemyclassmates,myparentsoranyoneelse.Myclassmatesdidn’twantto
Koreanculture(韩国文化)isreallyexcitingrightnow.TheKoreanWaveissweepingAsiancountriesincludingChina.Youngpeoplear
EyesCanSpeakMuchmeaningcanbecarriedclearly,withoureyes,soitisoften【B1】thateyescanspeak.Doyouhavesuc
Theworkershavedecidedtofinishthetaskontime,______itmeanstheywouldhavenoweekendsthesetwomonths.
OneofthemostfamousscientiststostudyadaptationswasCharlesDarwin.HewasborninEnglandin1809.Hewasn’tthebestst
—It’sreallyhottoday.Whatdrinksdowehaveinthefridge?—Wehavesome______.
Aladyoncewrotealongstory.Shesentittoafamouseditor.After【C1】______weekstheeditor【C2】______thestorytoher.Thel
Whatareyougoingtodoifyouareinaburninghouse?Howwillyouescape?Doyouknowhowtosaveyourself?Pleasereadthe
sostarteasybadlysomeonedifficultifthankclassreportermedicalsucceedProvingThem
随机试题
用SO42-沉淀Ba2+时,加入过量的SO42-可使Ba2+沉淀更加完全,这是利用()。
A.大承气汤B.大黄牡丹汤C.温脾汤D.麻子仁丸E.蒿芩清胆汤具有泻热破郁,散结消肿的功效的方剂是()
出口后矢状径的正常值为
在风险管理过程中,()是实施和改进整个风险管理过程的基础。
位于BP曲线以上的点,意味着金融资产的净流入小于商品和劳务的净进口,即国际收支处于逆差。()
下列各项税金不需要通过“应交税费”科目核算的是()。
目前中国沙漠化较为严重,我国是世界上沙漠化受害最深的国家。()
左边给定的是纸盒的外表面,下列哪一项能由它折叠而成?
教育调查研究的特点包括()。
一份犯罪调研报告揭示,某市近3年来的严重刑事犯罪案件的60%皆为已记录在案的350名惯犯所为。报告同时揭示,严重刑事案件的半数以上作案者同时是吸毒者。如果上述断定都是真的,并且同时考虑到事实上一个惯犯可能多次作案,那么,下述哪项断定一定是真的?
最新回复
(
0
)