首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Amazon is facing a battle with UK publishers as it seeks to secure more advantageous terms in its latest round of contract negot
Amazon is facing a battle with UK publishers as it seeks to secure more advantageous terms in its latest round of contract negot
admin
2014-11-27
33
问题
Amazon is facing a battle with UK publishers as it seeks to secure more advantageous terms in its latest round of contract negotiations. The web giant wants the right to print books itself if publishers fail to provide adequate stock, and wants publishers to match any pricing deals it offers to other distributers.
"Print-on-demand"
Among the new clauses of the contract negotiations were the right for Amazon to print its own copies of a book if a publisher runs out of stock. The Seattle-based company would do this using its "print-on-demand" equipment, and would require publishers to hand over electronic versions of their titles. The process, which can print books more quickly than a traditional press, is generally thought to offer an inferior product. Publishers are concerned that if Amazon used this method to print books, customers would blame them, and not the tech firm, for the quality.
Another clause, known in the industry as a "most favoured nation"(MFN)proposal, asks publishers not to offer promotions to distributors without also offering them to Amazon. This would include selling books at a discount on the publishers’ own websites. It also demands that publishers inform Amazon before offering e-book deals to other clients, and give the tech firm the same terms.
One representative of a mid-sized firm said Amazon had become "increasingly cruel" in its negotiations, while another accused Amazon of "bullying".
Publishers also said that Amazon generally prefers verbal agreements, and rarely documents its negotiations, but had done so in the latest round of talks, with one mid-sized firm saying this was the first time it had received correspondence outlining such terms.
In a separate development, a German trade association has brought a complaint against Amazon to the country’s competition authorities, claiming the firm abused its market dominance.
On Thursday, the Associated Press reported that the French government, in a bid to support the country’s small bookshops, has adopted a bill that will prevent Amazon and other online retailers from offering free deliveries of discounted books.
But Mr Jones also emphasized the positive role Amazon has played in the bookselling industry. "The worst thing that could happen(to book publishers)would be for Amazon to go away," he said. "The second worst thing would be for it to become more dominant."
What’s the implied meaning of Mr Jones’ remarks?
选项
A、Amazon is harmful to the bookselling industry.
B、The bookselling industry should get rid of Amazon sooner.
C、Amazon is not crucial to the bookselling industry.
D、Amazon plays a vital role in the bookselling industry.
答案
D
解析
推断题。从他的话The worst thing that could happen(to book publishers)would be for Amazon to goaway可知出版商离不开亚马逊,即亚马逊扮演了重要角色。A选项,亚马逊对于图书出版业有害的意思不是他的话的重点,C选项,亚马逊对出版业不重要与文章的意思相反,B选项,出版业要尽快摆脱亚马逊,与他的话恰恰相反,因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cjm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Childrenfrompoorfamiliesarealreadyayearbehindinvocabularytestswhentheystartschool,accordingtoaresearchpublis
A、Pricesforfarmproductsrose.B、Farmersbecamemoredependentonloansfrombanks.C、Jeffersonestablishedgovernmentprogram
A、Moreandmorekidsbecomeoverweightinthenation.B、Theparentsoftenplaytoystogetherwiththekids.C、Morecaloriescan
A、Herprofessor.B、Aclassmate.C、Herformerboss.D、Aforeigndiplomat.C男士问女士要先采访谁,女士回答说是她之前为其工作过的公司的经理,即女士的前任上司,故答案为C)。
A、Fatness.B、Laziness.C、Malnutrition.D、Skinniness.A事实细节题。短文中提到,错误地选择食物会导致人们肥胖,尤其是孩子会越来越胖。
RainforestCityA)Apatchoftropicalrainforesthastwicethenumberofmammalspecies,fivetimesthebatsandbirdsandtent
A、Theyimposethreattothelocaleconomy.B、Theyenrichlocalspecies.C、Theybecomealocaltouristattraction.D、Theykilllo
A、Prohibitingthesalesoftobaccoproductsinthemarket.B、Encouragingtobaccofarmerstoplantothercrops.C、Forbiddingpeop
A、Optimistic.B、Pessimistic.C、Radical.D、Conservative.B推断题。短文中提到,接受调查的2/3的人都认为她们不可能找到理想的工作(“almostimpossible”togettheirdre
AmitaiEtzioniisnotsurprisedbythelatestheadingsaboutschemingcorporatecrooks(骗子).AsavisitingprofessorattheHarva
随机试题
A.弥漫型(胃型)胃癌B.胃黏膜相关淋巴组织淋巴瘤C.溃疡型胃癌D.胃类癌E.息肉型胃癌与环境和饮食因素密切相关的是
A.辛寒清气泻火B.苦寒直折火热C.甘寒清热育阴D.甘温益气除热E.辛凉解表透热沙参麦冬汤的功用是
关于腮腺良性肿瘤的诊断和治疗,错误的是
关于更年期保健内容,下列哪项不正确
A.省级卫生行政部门B.省级药品监督管理部门C.设区的市级卫生行政部门D.设区的市级药品监督管理部门将取得印鉴卡的医疗机构名单向本行政区域内的定点批发企业通报的部门是()。
再投资退税优惠中所适用的退税率有()。
在学前儿童健康教育中,可供选择和运用的教育方法主要有()。①动作与行为练习 ②讨论游戏 ③参观访问 ④情景演示、讲解示范
人每天都会眨眼无数次,有时是有意识的动作,有时则是“自动”进行的。这些“自动”进行的眨眼动作的主要目的是()。
两次运行下列的程序,如果从键盘上分别输入3和1,则输出结果是()。main(){intx;scanf("%d",&x);if(x++>2)printf("%d",x);els
Manyoftheemployeesthinktheircareerpathbeginsduringtheiremploymentorwhentheygetajob.Butbasically,ifwelooka
最新回复
(
0
)