首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I love my job, though the pay is not great. What I like best about this job is being outdoors (在户外), seeing how the city changes
I love my job, though the pay is not great. What I like best about this job is being outdoors (在户外), seeing how the city changes
admin
2018-07-12
66
问题
I love my job, though the pay is not great. What I like best about this job is being outdoors (在户外), seeing how the city changes from season to season. Being in an office, you can’t watch each day of the changing seasons. Driving so much, I’ve seen places that I never would have seen in another job. And I love all kinds of weather. I like to leave the window down in a fine rain and let it just blow in on me.
Out in the countryside on a long drive, with the fresh (新鲜的)air and the shining sun, you just seem to want to drive all your life. At least(至少), that’s how it is for me.
I enjoy meeting so many different people, too. I might not have met some of them before this job. Some people are in the greatest rush and say," Get me there as fast as you can. "They are in such a hurry that they often forget to pay when they get there. A few people don’t like to have a woman driver.
The only great difficulty in this work for me is to drive at night. I have two little children.
The writer likes her job because she can ______.
选项
A、visit big cities
B、see different places
C、make a lot of money
答案
B
解析
细节题。从文中第一段的“Driving so much, I’ve seen places that I never would have seen in another job.”可知,作者通过当出租车司机看到了很多地方,这让她很喜欢她的工作。故B选项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cked777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Manyteenagersthinkthattheirfriendscanunderstandthembetter.Thesentence"Youranswersarewelcome."means"Youranswer
Pleasetellme______theywillgowith.
Hedoesn’tseemtobeabletodoit,______Ithoughthecould.
Manyyears,lifewas【C1】______thanitistoday.Peopledidn’thavemodemmachines.Therewasnomodemmedicine,【C2】______.Li
"What’sthematter,mum?"AssoonasIenterthedoor,Ifindthatmymotheris.It’sunusual—sheusually【C1】______thedoora
Onedayalittleboycomesintoashopand【C1】______theshopassistant,“Iwant【C2】______twelveexercisebooksof6centseachan
Wheredidyourbrotherlivebeforehe______toBeijing?
It’safinedaytoday.Itis______toocold______toohot.
Hedoesnotcaremuchabout______happenstoher.
随机试题
良好的激励就是要去激发人的()
世界近代史上第一部成文宪法是()。
肺癌放射治疗的不良反应和并发症有
双胍类降血糖作用机制是
某法院推行办案责任制后,直接由独任法官、合议庭裁判的案件比例达到99.9%,提交审委会讨论的案件仅占0.1%。对此,下列说法正确的是:(2017年卷一87题)
根据《民法典》第三编合同,合同无效的情形包括()。
Inthefollowingarticle,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelistA-G
下列关于宽带城域网技术的描述中,错误的是()。
A、signalhisreservationsaboutthewaythesetermshavebeenusedtodefinegeographythroughhumancategoriesB、drawattention
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.Ifthefirstfewparagraphsholdtheirinterest,
最新回复
(
0
)