首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists can determine someone’s favorite food from their body shape. They have discovered that the arrangement of taste buds
Scientists can determine someone’s favorite food from their body shape. They have discovered that the arrangement of taste buds
admin
2017-05-22
46
问题
Scientists can determine someone’s favorite food from their body shape. They have discovered that the arrangement of taste buds (舌部味蕾) on the tongue varies for different body types. The scientist team examined 1,000 British adults and divided them into three physiologically recognized body types—ectomorphs, endomorphs and mesomorphs. They determined that a person’s body type indicated where they were likely to have the most taste buds on the sweet, bitter or salty areas of their tongue.
The study showed that ectomorphs, who make up one in three of the population, usually have a small delicate shape, have a sweet tooth but hate bitter foods. Mesomorphs, who make up 20 percent of the population, usually have a muscular shape and prefer salty or bitter foods but dislike sweet foods. Half the British population are endomorphy with soft, rounded bodies, and they like most foods. The findings showed that for two in three people food preference was a physiological rather than a psychological choice.
Body shape expert Simon Bradshaw, who takes charge of this team, said: "It appears that simply by looking at an individual’s body shape we can make sure about their preferences." But Catherine Collins, of the British Dietetic Association said:" It is difficult to dictate whether our body shape dictates the food we like, or the food we like dictates body shape." It stands to reason people who prefer most types of foods will be fatter and people who are the endomorph shape tend to find it more difficult to lose weight.
Which of the following statements is true according to the passage?
选项
A、People of the endomorph shape tend to lose weight more difficultly.
B、People who don’t like most food are easy to lose weight.
C、Different body shape determines one’ s weight.
D、Half of the British are mesomorphs with soft, rounded bodies, and they like most foods.
答案
A
解析
题干意为“根据本文,下面哪句话是正确的”。由文章最后一句话可知,大部分食物都喜欢的人会更胖一些,胖型体质者往往感到减肥很难。但并没有说不喜欢吃大部分食物的人容易减肥,所以排除B;C项体形决定体重,文章均未涉及;由第二段中的“Half of the British population are endomorphy with soft,rounded bodies,and they like most foods”可知,有一半的英国人是胖型体质者,D项一半的英国人是强壮型体质者(mesomorphs),与原文不符,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cmaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Wine.B、orangejuice.C、Beer.D、Blackcoffee.B女士曾说过啤酒,最后还是决定选择橙汁。所以选B项。
Inthelast500years,nothingaboutpeople—nottheirclothes,ideas,orlanguages—haschangedasmuchaswhattheyeat.Theori
Overthepasttenyears,ahugechangehastakenplaceinChina’seconomy.Thetraditionaleconomicsystemhasbeentransformed,
A、ThejobsareinFranceandSpain.B、FrenchandSpanisharenecessaryforthejob.C、ThenoticeappearedinFrenchandSpanish
Thispassageconsistsofadviceonfiresafetyprimarilyfor________.Accordingtotheinstructions,whatisateachersuppose
Hospitaldoctorsdon’tgooutveryoftenastheirworktakes______theirtime.
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthatwe’reallafraidofmakingfoolsofourselves.The
Accordingtotheeveningnewscast,severalvillagesinthearea(isolate)______bytheheavysnowfall.
Wehavetoliveinartifwewouldbeaffectedbyart.Wehavetopaintratherthanlookatpaintings,toplayinstrumentsrathe
Ifshehadmoremoney,she(dress)______morefashionably.
随机试题
总的来说,文学传播的发展所经历的阶段包括【】
患儿,7岁。8月10日发病出现高热、头痛、呕吐1次,次日排稀便2次,精神不振,晚间开始抽搐、神志不清。体检:体温39.5℃,急性病容,脉充实有力,颈有抵抗,克氏征阳性,布氏征阳性,肌张力高,血白细胞15×109/L,粪镜检白细胞每高倍视野0~2个,脑脊液检
很少引起AIDS患者机会性感染的病原体是
下列各项中,不属于汇总记账凭证会计核算程序特点的有()。
下列各项说法中,不正确的是()。
已知复数集{zn}成等比数列,其首项和公比均为1-i,则z3=().
甲拥有一辆“福特”汽车,以10万元出让给乙,但是,双方同时约定,甲在购买到“丰田”汽车之后,再正式向乙交付“福特”汽车。甲、乙之间买卖“福特”汽车的合同是()的合同。
下列说法不正确的是()。
Wheredoourfavoritefoodscomefrom?Thetruthmay(31)you.Didyouknowcurry(咖喱)isn’tIndian?DidyouknowAmericanswe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic"MyIdealJob".Youshouldwriteinnolessthan1
最新回复
(
0
)