首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A new study suggests that the more teenagers watch television, the more likely they are to develop depression as young adults. B
A new study suggests that the more teenagers watch television, the more likely they are to develop depression as young adults. B
admin
2016-04-30
50
问题
A new study suggests that the more teenagers watch television, the more likely they are to develop depression as young adults. But the extent to which TV may or may not be to blame is a question that the study leaves unanswered.
The researchers used a national long-term survey of adolescent health to investigate the relationship between media use and depression. They based their findings on more than 4,000 adolescents who were not depressed when the survey began in 1995.
As part of the survey, the young people were asked how many hours of television or videos they watched daily. They were also asked how often they played computer games and listened to the radio.
Media use totaled an average of 5 and one-half hours a day. More than 2 hours of that was spent watching TV.
7 years later, in 2002, more than 7 percent of the young people had signs of depression. The average age at that time was 21.
Brian Primack at the University of Pittsburgh medical school was the lead author of the new study. He says every extra hour of television meant an 8 percent increase in the chances of developing signs of depression.
The researchers say they did not find any such relationship with the use of other media such as movies, video games or radio. But the study did find that young men were more likely than young women to develop depression given the same amount of media use. Doctor Primack says the study did not explore why watching TV causes depression. But one possibility, he says, is that it may take time away from activities that could help prevent depression, like sports and socializing. It might also interfere with sleep, he says, and that could have an influence.
The study was just published in the Archives of General Psychiatry.
In December, the journal Social Indicators Research published a study of activities that help lead to happy lives. Sociologists from the University of Maryland found that people who describe themselves as happy spend less time watching television than unhappy people. The study found that happy people are more likely to be socially active, to read, attend religious services and to vote.
What can be inferred from the seventh paragraph?
选项
A、Depression is not related to the use of other media than TV.
B、Every extra hour of media uses increases the chance of depression.
C、Longer use of media other than TV doesn’t increase the chance of depression.
D、The influence of movies, video games and radio on depression varies respectively.
答案
C
解析
第7段第1句中的such relationship指的是第6段最后一句提到的看电视的时间和患抑郁症的概率之间的关系,由此看来,第7段第1句应暗示使用电视以外的媒体的时间长短与患抑郁症的概率不形成同样的正比关系,C说的正是这个内容,因此本题应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cve7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusclesdevelopwiththe【C1】______ofadequatenutritious
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
AnimalsontheMoveA)Itlookedlikeascenefrom"Jaws"butwithoutthedramaticmusic.Ahugesharkwaslowlyswimmingthrough
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partofthewarmingisnatural;wehaveexperienceda20,00
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitionas
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveInternetuseanddepression,aresearchhasshown.Lee
UniversitiesBranchOutA)Asneverbeforeintheirlonghistory,universitieshavebecomeinstrumentsofnationalcompetitionas
Therearerareinstanceswhenjusticealmostceasestobeanabstract【C1】______.Rewardor【C2】______areoutquiteindependentof
随机试题
在企业、公司中称为“新三会”的是()
A.呆小病B.黏液性水肿C.甲状腺危象D.甲状腺功能检查E.单纯性甲状腺肿
土地估价师是()许可的专业资格。
下列用以更正能够确定累积影响数的重要前期差错的方法中,不正确的有()。
一些发展中国家的工业化和城市化高速发展,对肉类食品的消费需求增加,这对于一家肉制品加工企业来说是一种()。
一种长度固定、无含义的条码,所表达的信息全部为数字,主要应用于商品标识的国际通用符号体系是()码。
沿江高铁某段由西向东设置了五个站点,已知:(1)扶夷站在灏韵站之东、胡瑶站之西,并与胡瑶站相邻;(2)韭上站与银岭站相邻。根据以上信息,关于五个站点由西向东的排列顺序,以下哪项是可能的?如果韭上站与灏韵站相邻并且在灏韵站之东,则可以得出:
fgets(str,n,fp)函数从文件中读入一个字符串,以下错误的叙述是()。
ScientistshavelongassumedthatmostoftheicethatmeltedwasintheNorthernhemisphere(半球)duringthe30,000-yearlongi
A.disgracefulB.imperfectC.holdD.considerationE.approvedF.accordinglyG.nakedH.wanderingI.incorrectJ.ignora
最新回复
(
0
)