首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cities are getting smarter, embedded with more Internet-connected devices that are generating data in unbelievable volumes. Yet
Cities are getting smarter, embedded with more Internet-connected devices that are generating data in unbelievable volumes. Yet
admin
2021-12-15
26
问题
Cities are getting smarter, embedded with more Internet-connected devices that are generating data in unbelievable volumes. Yet increasing connectivity also means increasing complexity—and sometimes, that means higher vulnerability. Deeper connectivity means the failure of one system can cascade (像瀑布般大量倾泻下来) into the failure of another.
Having more data about those kinds of interactions is both a good and bad thing: we’ve never been able to observe the complex inner workings of society as closely but the waterfall of information is more than we can analyze, leaving us unable to see potential dangers of our newfound connectivity.
A research of Dr. Shade Shutters, a scientist with Arizona State University’s Global Security Initiative, is focused around the "wicked problems" of resilience (恢复力) and sustainability as they apply to social and urban development. Ask anyone who studies resilience what it means and you’ll get a different definition just about every time. Many different academic disciplines and theoretical viewpoints use different definitions for the word, but Shutters says that at a fundamental level, resilience is "something that implies the long-term sustainability of a particular state of a system. "
The challenge with designing cities with long-term sustainability in mind? They’ve become so complex that every push or pull on the system results in new and surprising outcomes. Making one part of a city more resistant to threats can potentially mean weakening another part. Improving your highway system means more lanes for traffic, which can mean less space for buildings and residences, and therefore more suburban homes being built, which can mean more urban sprawl that affects the local ecosystem.
Shutters says he expects that in the next few years a " municipal intelligence or metropolitan intelligence" field will develop as a public-side analog to business intelligence. These positions don’t currently exist, but Shutters hypothesizes that it’s because the data modeling isn’t advanced enough to prove the benefit of such investment.
However, a number of universities have started offering advanced degrees in "Urban Informatics," including Northeastern University and New York University’s Center for Urban Science and Progress (CUSP), which Shutters thinks is a positive step forward.
Topics covered in these degrees include urban informatics and technologies, geographic information systems labs, and focuses on urban modeling and simulation. The new cohort (一群;同期群组) of experts graduating from these programs will work in a field that ranges from urban design to civil engineering and from applied mathematics to statistics and public policy.
People in those positions will be inundated (收到太多而应接不暇) with data, this time from the complex ecosystems of business, politics, land management, urban planning, water distribution and die hundreds of other systems that make up a city. But, Shutters says he hopes his work will help prepare them to filter the signals from the noise and make their cities more efficient and more resilient.
What does Shutters suggest in the last paragraph?
选项
A、Courses in the major of urban informatics may be misleading.
B、The massive data will become a burden without being exploited.
C、People will inevitably get trapped in the mass data for city design.
D、It is vital to learn to select and optimize useful information.
答案
D
解析
由题干中的the last paragraph和各选项内容定位至最后一段最后一句。推理判断题。定位句指出,夏特斯希望他的工作能够帮助担负城市规划任务的人做好准备,从海量信息中滤掉杂音,让他们的城市更加高效、更具恢复力。可见他认为,学会挑选和优化有用信息至关重要,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/cxx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Theimportanceofcultivatingcloserelationshipswithclients.B、Theneedforgettingrecommendationsfromtheirmanagers.C、
JustoffthecoastofSouthernCaliforniasitsSantaCruzIsland,whereamagicalcreaturecalledtheislandfox【C1】______Adeca
A、Hesitant.B、Nervous.C、Flattered.D、Surprised.B对话中,凯西提到了nervous这个词,虽然她答应为布伦达的婚礼烤制蛋糕,但她还是有点紧张,她认为自己离专业人士还差得很远。因此答案为B)。
Thenumberofdevicesyoucantalktoismultiplying—firstitwasyourphone,thenyourcar,andnowyoucantellyourkitchena
Itisnotcontroversialtosaythatanunhealthydietcausesbadhealth.Norarethebasicelementsofhealthyeatingdisputed.
Itmaycomeasasurprisetomanyanexhaustedmotherorfather—butthinkingaboutyourchildrencouldimproveyourmemory,ast
Itmaycomeasasurprisetomanyanexhaustedmotherorfather—butthinkingaboutyourchildrencouldimproveyourmemory,ast
Children’sHealthcareofAtlantawantstomoveGeorgiaoutofthetop10listforchildhoodobesity(肥胖),officialssaid.
A、Gettingonwellwithprofessorsandlecturers.B、Askingprofessorsquestionsanddiscussingwiththem.C、Experimentingwithne
随机试题
根据双膜理论,吸收过程的主要阻力集中在两流体的双膜内。()
报考公务员应当具备( )以上公务员主管部门规定的拟任职位所要求的资格条件。
患者女性,32岁。孕3个月,因四肢关节肿痛3个月,面部红斑1个多月,脱发10天,咳嗽2天就诊。既往身体健康,曾自然流产3次。检查结果为:ESR90mm/h,CRP330mg/L,RF45U/ml,抗dsDNA升高90U/ml,C3和CH50
A.肝内胆管扩张B.胆囊管扩张C.肝内外胆管扩张D.主胰管扩张E.左肝内胆管扩张胆总管下段癌的表现
削痂手术成功的关键是
患者,男性,65岁,陈旧性广泛前壁心肌梗死7年,活动后胸闷、心悸、气短2年,近1周出现夜间阵发性呼吸困难。体检:端坐呼吸,BP160/90mmHg,P120/min。P2亢进,心脏各瓣膜区未闻及杂音;双肺底可闻及细湿哕音,双肺散在哮鸣音;腹平软,肝脾肋
男,48岁。左中指末节红肿7天,疼痛剧烈,掌侧肿胀明显,予切开引流。患指应采用的正确切口是
钩藤横切面的显微特征为( )。
云是天然的生态渔村,冬钓是其特色。()
A、Becauseithadfabulousmansionsinthecity.B、Becausethereweremanywealthymerchantsthere.C、Becauseitislocatedonth
最新回复
(
0
)