首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Watercolor is the oldest painting medium known. It dates back to the early cave dwellers ’who discovered they could add lifelike
Watercolor is the oldest painting medium known. It dates back to the early cave dwellers ’who discovered they could add lifelike
admin
2010-02-17
55
问题
Watercolor is the oldest painting medium known. It dates back to the early cave dwellers ’who discovered they could add lifelike qualities to drawings of animals and other figures on the walls of caves by mixing the natural colors found in the earth with water.
Fresco, one of the greatest of all art forms, is done with watercolor. It is created by mixing pigments and water and applying these to wet plaster. Of the thousands of people who stand under Michelangelo’s heroic ceiling in the Sistine Chapel, very few are aware that they are looking at perhaps the greatest watercolor painting in the world.
The invention of oil painting by the Flemish masters in the fifteenth century led to a decline in fresco painting, and for the next several centuries watercolor was used mainly as a medium for doing preliminary sketches or as a tool for study. It was not until the eighteenth and nineteenth centuries that English painters reinstated watercolor as a serious art form. The English have a notorious love for the outdoors and also great fondness for small, intimate pictures. The subdued tones of watercolor had a remarkably strong appeal for them.
The popularity of watercolor continued to grow until in the twentieth century the United States passed England as the center for watercolor, producing such well - known watercolor artists as Thomas Eakins and Andrew Wyeth.
Which of the following can be inferred about what 16th and 17th century artists thought of watercolor painting in comparison to oil painting?
选项
A、Watercolor waft more costly, but was better.
B、Oil painting was less permanent, but more vivid.
C、Watercolor was not appropriate for finished works.
D、Oil painting tended to be difficult to use.
答案
C
解析
文章第三段中提到,15世纪油画的发明使得用水彩做的壁画走.向衰落。在以后的两个世纪中,水彩画只是用来画草图和用作学习绘画的工具。直到18、19世纪,英国的画家才使水彩画恢复了其作为严肃的艺术形式的地位。因此正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d4nK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Itisaknownfactthatphysicalactivityimprovesoverallhealth.Notonlydoesitimprovecirculation,increasebloodflowto
PeoplewhohaveInternetaccessathomearemorelikelytobeinarelationship,withtheWebgaininginimportanceasameetin
ThreefactorscontributetothemiraculousspreadofEnglish【C1】______aninternationallanguage:Englishusageinscience,tech
Theonly______beforehimwhichhefelthimselftobeincapableofcontemplatingwastheprospectofleavingEmily.
TheAlaskaPipelineTheAlaskapipelinestartsatthefrozenedgeoftheArcticOcean.Itstretchessouthwardacrossthela
Having_________somanyobstacles,sheestablishedherfameasafirst-rateactressatlast.
Starbirth,whichtransformedprimordialgasintothecountlessstarrygalaxiesofthepresentdayuniverse,surgedtohighleve
Itiscommonlysupposedthatwhenamanseeksliterarypowerhegoestohisroomandpreparesanarticleforthepress.Butthis
Hefeltlikeasmallboatona(n)______ocean.
随机试题
Mostyoungpeopleenjoyphysicalactivities,walking,cycling,football,ormountaineering.Thesewhohaveapassion【C1】____
A、强力枇杷露B、急支糖浆C、桂龙咳喘宁胶囊D、苏子降气E、养阴清肺膏患者,女,45岁。咳嗽月余,症见咽喉干痛、干咳少痰,时而痰中带血,宜选用的中成药是
女性,23岁,诊断为肺结核,使用抗结核化疗,乙胺丁醇在使用中会出现哪种不良反应
市场供给力量和需求力量相互抵消时所达到的价格水平称为( )。
中国传统人物画中,描写()的被称为道释画。
2013年5月10日,某家具行与某贸易公司达成买卖10套仿古红木家具的协议,约定双方在合同书上盖章后合同成立,但未约定家具的质量标准。家具行盖章后,将合同书寄给贸易公司盖章。贸易公司未盖章,即将10套仿古红木家具发运给家具行。家具行收到家具的当天,将家具卖
已知数列xn=(1+a)n+(1-a)n,求证:
设平面区域D:1≤x2+y2≤4,f(x,y)是区域D上的连续函数,则等于().
一台微机性能的好坏,主要取决于()。
E-booksAne-bookistheelectronicversionofatraditionalprintbook./Insteadofwordsonpaper,itiswordsonascree
最新回复
(
0
)