首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To carry information that would help determine elevation B、To provide accurate weather reports C、To relay information from sci
A、To carry information that would help determine elevation B、To provide accurate weather reports C、To relay information from sci
admin
2004-12-30
68
问题
Not long ago, some of you may have read about the team of mountain climbing scientists who helped to recalculate the elevation of the highest mountain in the world, Mount Everest(珠穆朗玛峰). Of cause the elevation of Mount Everest was determined many years ago using traditional surveying methods. But these scientists wanted to make a more precise measurement, using a new method that takes advantage of recent advances in technology; it’s called the Global Positioning System. The Global Positioning System uses 24 satellites that circle the earth. Each of the satellites is constantly sending out signals, and each signal contains important information that can be used to determine the longitude, latitude and elevation at any point on the earth’s surface. Well in order to use the system to calculate amount of Everest’s elevation. Scientists need to put a special receiver on the summit to receive signals from the satellites. The problem with this was that in the past, the receivers were much too heavy for climbers to carry. But now these receivers have been reduced to about the size and weight of a hand-held telephone, so climbers were able to take the receiver to the top of the Everest, and from there, to access the satellite system signals that would allow them to determine the precise elevation. And it turns out that the famous peak is actually a few feet higher than us previously thought.
选项
A、To carry information that would help determine elevation
B、To provide accurate weather reports
C、To relay information from scientists around the world
D、To indicate which route the mountain climbers should take
答案
A
解析
In the study described, how were satellite signals used?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d78O777K
0
托福(TOEFL)
相关试题推荐
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassage3?WriteYESifthestatementagreeswiththe
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14~26,whicharebasedonReadingPassage2below.Changein
Soviet’sNewWorkingWeekHistorianinvestigateshowStalinchangedthecalendartokeeptheSovietpeoplecontinuallyatwork.
TacklingHungerinMsekeniATherearenotenoughclassroomsattheMsekeniprimaryschool,sohalfthelessonstakeplaceinth
WhatissimilaraboutWestAfricaandSouthAmerica,fromthelinguist’spointofview?
HistoryofRefrigerationRefrigerationisaprocessofremovingheat,whichmeanscoolinganareaorasubstancebelowthee
SECTION3Questions21-30Questions21Whichthreeguestsareontheradioprogramme?Writethecorrectletteronyouranswer
Completetheformbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.INSURANCE
Choosefouranswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-G,nexttoquestions27-30.AlightsBfixedcameraCmirrorD
books定位句为“However,therewasalargeitemofantiquefurnitureandabagfilledwithfirsteditionbooks.”。本题的定位词在听力原文中原词重现比较好捕捉到
随机试题
当企业高额盈利主要是由于产品具有特色或产品价高利大引起时,预测企业未来收益一般采用()
A.ABCB.LABC.BABD.直接法BASE.间接法BAS生物素化第一抗体为
王某欲开办一家公司,于是依法向工商行政管理部门提出申请,工商行政管理部门根据王某的申清,经依法审查,颁发了企业法人营业执照。由此可以看出,行政许可具有以下特点:()
由位于南极的长城站往东,依次经过的大洋是()。
1880年7月法国政府规定:“凡1880年7月6日以前,因政治犯罪和因违反新闻法行为而被判刑者,一律赦免。”被赦免者既有巴黎公社的战士,也有君主派人士。这表明,在当时的法国()
大年三十晚上。大雪封堵住通往市中心的高速公路。很多车辆都被拥堵。被堵司机、乘客都急着回家过年,有人情绪很激动。有人说要冲岗,你作为现场唯一的交警。如何处理?
卡特尔将人的智力分为哪两种?()
在编纂体例上采用以六部官制为纲,分述各行政机关职掌和事例的封建法典是()。
美国的一个动物保护组织试图改变蝙蝠在人们心目中一直存在的恐怖形象。这个组织认为,蝙蝠之所以让人觉得可怕和遭到捕杀,仅仅是因为这些羞怯的动物在夜间表现出特别的活跃。以下哪项如果为真,将对上述动物保护组织的观点构成最严重的质疑?
Scientistshaveaskedimportantquestionsaboutthisexplosionformorethanacentury.Whydiditoccursolateinthehistory
最新回复
(
0
)