首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains
admin
2019-05-23
31
问题
There are two factors which determine an individual’s intelligence. The first is the sort of brain he is born with. Human brains differ considerably, some being more capable than others. But no matter how good a brain he has to begin with, an individual will have a low level of intelligence unless he has opportunities to learn. So the second factor is what happens to the individual-the sort of environment in which he is brought up. If an individual is handicapped(不利的)environmentally, it is likely that his brain will fail to develop and he will never attain the level of intelligence of which he is capable.
The importance of environment in determining an individual’s intelligence can be demonstrated by the case history of the identical twins, Peter and Mark. Being identical, the twins had identical brains at tirth, and their growth processes were the same. When the twins were three months old, their parents died, and they were placed in separate foster(抚养)homes. Peter was raised by parents of low intelligence in an isolated community with fewer educational opportunities. Mark was reared in the home of well-to do parents who had been to college. He was read to as a child, sent to good schools, and given every opportunity to be stimulated intellectually. This environmental difference continued until the twins were in their late teens, when they were given tests to measure their intelligence. Mark’s I. Q. was 125, twenty-five points higher than the average and forty points higher than his identical brother. Given equal opportunities, the twins, having identical brains, would have tested at roughly the same level.
The main idea of this passage is that______.
选项
A、human brains differ completely
B、the brain a person is born with determines his intelligence
C、environment is crucial in determining a person’s intelligence
D、persons having identical brains will have roughly the same intelligence
答案
C
解析
主旨大意题。本文一共两段,第一段写了出生和环境对人的智商都有影响,第二段举例说明环境对智力发展的影响,所以最符合文章大意的是C选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/d7JC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Whatisthebetterwayofstayingawayfromthecoldwinterdays?ComeouttoourHallMarketsinthebeautifulcountryside,ful
Everythingweeatanddrinkcontainssomesalt;wecanmeetthebody’sneedforitfromnaturalsourceswithoutturning_______t
Youngpeoplenowlivealife-style______theirparentscouldhardlydreamof.
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardless【C1】______whotheyareorwhattheydo,Americansspend【C2】______timeatwo
Themotheraskedtheboystoput______everythingin______orderbeforetheylefttheroom.
Ifind______importantthatwepracticeEnglisheveryday.
Thelegallimitfordrivingafterdrinkingis80milligramsofalcoholin100millilitersofbloodintheU.S.whentested.But
ResearcherssayextravitaminEfedtoturkeysappearstohelpcontrolinfectionsfromlisteria(李氏杆菌).Peoplewhoeatfoodstha
Facialexpressionscarrymeaningsthatarepartlydeterminedbyculture.Forexample,manyJapanesedonotshowtheiremotionsa
随机试题
在下列关于资产负债率、权益乘数和产权比率之间关系的表达式中,正确的是()。
总结的主要作用是()
下图所示影响线不是哪个量值的影响线?()
处方的结构中前记部分不包括
上颌结节阻滞麻醉容易发生的并发症是
下列关于使用寿命有限的无形资产摊销的表述中,正确的有()。(2014年)
企业接受的现金捐赠,应计入()。
关于生活事件的概念,不正确的叙述是()。
(1)前往某地的旅客未能按时登机(2)飞往某地的当日航班被取消(3)旅客纷纷到问讯处询问开航时间(4)等候在机场的旅客被送往民航招待所过夜(5)气象部门通知浓雾将持续6个小时
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和(2)单独都不充分,两个条件联合起来也不充分
最新回复
(
0
)