首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The competition for spots in medical schools may get a little less fierce over the next few years, but the competition for postg
The competition for spots in medical schools may get a little less fierce over the next few years, but the competition for postg
admin
2015-03-25
60
问题
The competition for spots in medical schools may get a little less fierce over the next few years, but the competition for postgraduate residencies(the period of specialized training in a hospital that a doctor receives after leaving university)may be heating up. The number of federally funded residencies has remained
capped
since 1997, despite the expected significant increase in the number of first-year medical students by 2017.
These training positions are largely funded by the federal health care program known as Medicare. There are hardly more residency spots being created to meet the demand of new graduates. Medical organizations are pushing House of Representative and Senate leaders to create more spots to offset these challenges, but their efforts may be ineffective in the short term.
In March the Association of American Medical Colleges backed two bills introduced in the House and one in the Senate that outline a plan for adding 3,000 residency positions each year from 2015 through 2019. Even though the bills provide a compromise, they may not enact immediate change. "Members of Congress might agree that we need new residency spots," says Ray Quintero, director of the department of government relations for the association. But "the cost of residency spots is quite expensive. So there’s been an inability to find the funding. "
The University of Nevada School of Medicine is preparing students to get into residencies when fewer spots are available. ln the last few years the school has started gathering more data about the profiles of students who match in competitive residencies and using data from the National Resident Matching Program to advise students about the specialties in which they should attempt a match. That data, combined with an analysis of a student’s strengths and likes, can give them a better chance at solidifying a residency match.
At the School of Medicine at Oregon Health and Science University, professors are trying a variety of ways to make students more competitive residency candidates. They now receive training in topics such as informatics, which examines how information is delivered. Students are encouraged to think about how tools such as Facebook, Twitter and email factor into corresponding with patients and others in the health care community. Residency programs have changed and what they’re looking to do has changed, says George Mejicano, the school’s senior associate dean for education. "It’s both an advising and a curriculum process," he says.
Prospective students trying to plan their medical careers should spend time with physicians in multiple health care settings to see if being a doctor is really what they want to do, says Margo Vener, a family physician who also teaches medicine at the University of California—San Francisco. She has been advising UCSF students on their career and residency choices since 1999. "This is an incredibly long and hard training process," says Vener. And because it’s followed by possibly a 30- to 40-year career, "training is the tip of the iceberg. "
In which way are students at University of Nevada School of Medicine better prepared?
选项
A、They have access to National Resident Matching Program.
B、They know what their specialties and strengths are.
C、The school has gathered their full profiles.
D、The school provides them with useful suggestions.
答案
D
解析
事实细节题。根据题干关键词University of Nevada School of Medicine定位到第四段。该段第二句提到,在过去的几年里,内华达大学医学院已经在努力收集更多符合高竞争力的住院医生职位的学生资料,并利用从全国住院医生配对项目中获得的信息向学生提供建议。由此可知,该学校的学生可以从校方那里获得十分有用的建议,因此选[D]。该段第二句提到了该医学院很好地利用从全国住院医生配对项目中获得的信息,但没有说别的医学院不能从这个项目中获得信息,因此,这不是该医学院学生的优势,故排除[A];该段最后一句提到该校将自己的信息与学生的个人情况相结合,但并没有说其他学校的学生不了解自己的优势和长处,故排除[B];该段第二句也提到了该校收集了更多符合高竞争力的住院医生职位的学生的资料,但没有提到将所有学生的资料都收集起来,故排除[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dF74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
In1929JohnD.Rockefellerdecideditwastimetosellshareswhenevenashoe-shineboyofferedhimasharetip.Duringthepa
In1929JohnD.Rockefellerdecideditwastimetosellshareswhenevenashoe-shineboyofferedhimasharetip.Duringthepa
Afewmilliampsofelectricitycancauseplantstoincreasesynthesisofchemicals.Thesecompoundsoftenalsohaveapharmacolo
ItisgenerallybelievedthatthedigitaldivideissomethingTheauthorseemstobelievethatwidenedwagegapcanbeattribut
Whenwomendobecomemanagers,dotheybringadifferentstyleanddifferentskillstothejob?Aretheybetter,orworse,manag
ThelatestArchaeologicalDiscoveryintheAnclesBymodernstandards,thehostilesummitofMountLlullaillaco,intheArge
DepressionAstudyledbyresearchersattheUniversityofPennsylvaniaindicatesthattheantidepressantsworknobetterth
TopbusinesschiefslikeIndraNooyi,AnuAghaandShikhaSharmamayhavebrokentheglassceilingtocommandtheirownboardroo
Oneofthemosteminentofpsychologists,ClarkHull,claimedthattheessenceofreasoningliesintheputtingtogetheroftwo
Morethananyotherdateonthecalendar,Thanksgivinghasremainedprivateandpersonal,withoutthetrappingsthatspoilther
随机试题
金属液经过冒口再浇入铸型或用发热冒口等方法可防止铸件产生缩孔。()
A.注册B.成肽C.转位D.终止E.起始核糖体沿mRNA的移动称为
下列关于不动产登记资料的查询中,不属于对查询人的要求的是()。
对于个别要求较高水温的用水设备,如()等,宜采用将一般热水进一步加热或单独加热两种方式。
担保贷款是一种由()承诺,在借款人不能偿还贷款时,由其保证按约定条件承担还款责任的贷款。
关于资本市场,下列说法不正确的是()。
创新是一个民族进步的灵魂,是一个国家兴旺发达的不竭动力.也是一个政党永葆生机的源泉。创新包括理论创新、制度创新、技术创新、文化创新及其他各方面的创新。在各种创新中处于先导地位的是()。
选出没有歧义的句子。( )
检察机关及其公职人员依照法定职权适用法律处理案件的专门活动属于()。
【君主立宪派】
最新回复
(
0
)