首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
An industrial society, especially one as centralized and concentrated as that of Britain, is heavily dependent on certain essent
An industrial society, especially one as centralized and concentrated as that of Britain, is heavily dependent on certain essent
admin
2019-09-17
41
问题
An industrial society, especially one as centralized and concentrated as that of Britain, is heavily dependent on certain essential services: for instance, electricity supply, water, rail and road transport, the harbors. The area of dependency has widened to include removing rubbish, hospital and ambulance services, and, as the economy develops, central computer and information services as well. If any of these services ceases to operate, the whole economic system is in danger. It is this economic inter-dependency of the economic system which makes the power of trade unions (工会) such an important issue. Single trade unions have the ability to cut off many countries’ economic blood supply.
This can happen more easily in Britain than in some other countries, in part because the labor force is highly organized. About 55 percent of British workers belong to unions, compared to under a quarter in the United States.
For historical reasons, Britain’ s unions have tended to develop along trade (行业) and occupational lines, rather than on an industry-by-industry basis, which makes a wages policy, democracy in industry and the improvement of procedures for fixing wage levels difficult to achieve.
There are considerable strains and tensions in the trade union movement, some of them arising from their outdated and inefficient structure. Some unions have lost many members because of their industrial changes.
Others are involved in arguments about who should represent workers in new trades. Unions for skilled trades are separated from general unions, which means that different levels of wages for certain jobs are often a source of bad feelings between unions. In traditional trades which are being pushed out of existence by advancing technologies, unions can fight for their members’ disappointing jobs to the point where the jobs of other union members are threatened or destroyed. The printing of newspapers both in the United States and in Britain has frequently been halted by the efforts of printers to hold on to their traditional highly-paid jobs.
Trade unions have problems of internal communication just as managers in companies do, problems which multiply in very large unions or in those which bring workers in very different industries together into a single general union. Some trade union officials have to be re-elected regularly: others are elected, or even appointed, for life. Trade union officials have to work with a system of "shop stewards" (工厂工人代表) in many unions, "shop stewards" being workers elected by other workers as their representatives at factory or work level.
Why is the trade union power crucial in Britain?
选项
A、Because the unions offered a large number of essential services.
B、Because the economy is closely interdependent.
C、Because the unions have been set up for a long time.
D、Because unions in Britain outnumber elsewhere.
答案
B
解析
由题干中的“the trade union power crucial in Britain”可以定位到文中第一段的倒数第二句话。该句提到“正是经济体系内部的这种相互依赖才会使工会的权力成为如此重要的一个问题”。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dIp7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itwasquitestableandcarefree.B、Itwasnoteasytosurvive.C、Peopleenjoyedalonghealthylife.D、Peopleneedn’tworkha
A、SheisthemanageroftheTokyobranchbank.B、ShestudieseconomicsinJapan.C、SheworksforaJapanesebankinAmerica.D、S
A、Parentsareurgedtogetfreesugarapptocheckproducts.B、Therearetoomanyadvertisementsonfreeapps.C、Childrenshould
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledOnFightingAgainstDrunkDriving.Youshouldincl
Americanshavelongpridedthemselvesasbeingpartofanoptimisticsociety.ButanewresearchdescribesAmericansaspessimis
A、ShewasthefirstwomantoleadabigU.S.publishingcompany.B、ShegotherfirstjobasateacherattheUniversityofChica
A、Theyareusuallyadoptedfromdistantplaces.B、Theirbirthinformationisusuallykeptsecret.C、Theirbirthparentsoftentr
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragileparentsabouttheirfuturecanbe"oneofthemos
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpeoplewhoworkinoffices.Peoplewhoworkinoffices
随机试题
简述在质量领先的公司中,高层管理者在质量改进中的地位与作用。
中国古代称为“长庚”的星是()。
细丝CO2气体保护焊CO2气体流量应大于15L/min。()
A.A型血病人B.B型血病人C.O型血病人D.O型或B型血病人E.O型或A型血病人接受A型血的包括
以抗炎、抑制免疫为主要作用的药物是二丙酸倍氯米松。()
某工程项目施工中,发包人供应的材料经过承包人检验通过后用于工程。后来发现部分工程存在缺陷,原因属于材料质量问题,该部分工程需拆除重建,则( )。
在某社区服务中心运作过程中,属于授权行为的是()
下列关于国库券的描述中,正确的是()。[北京航空航天大学2014金融硕士]
Weneedmoremenofcultureandenlightmentbecausewehavetoomany______amongUS.
Certainlynocreatureintheseaisodderthanthecommonseacucumber.Alllivingcreatures,especiallyhumanbeings,havethei
最新回复
(
0
)