首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、When they are with a baby-sitter. B、When they are with another baby. C、When they are with a strange adult. D、When they are wit
A、When they are with a baby-sitter. B、When they are with another baby. C、When they are with a strange adult. D、When they are wit
admin
2021-07-14
64
问题
Recently a five-year study was conducted by the Center for Childhood Development in Los Angeles, California, regarding the way babies react to different types of people. The findings of the study suggest that infant children seem to be more comfortable around other babies than they are with strange adults.
The results confirm the ideas of Dr. Richard Perelman, who has written many books about raising children. Dr. Perelman supports the findings of the study and adds that it is a sounder idea to keep children with other children, as in a day care center, than it is to have children cared for by a baby-sitter.
According to the results of the study, infants benefit from being in the company of other babies on a daily basis. Whereas some babies seem to show fear of strange adults, they are likely to reach out to try to touch an unfamiliar baby. The study even suggests that children as young as one year old can form friendships.
Two of the children in the study were especially close. It was reported that if the children were separated for any reason they would start to cry. The only way to satisfy them was to allow them to be together. [25]If the findings are true it may lead to an increase in the use of family-oriented day care centers where children can spend more time with each other and less time adults.
22. According to the study, when do babies feel the most comfortable?
23. What does Dr. Richard Perelman do?
24. How do babies react to unfamiliar babies?
25. What is the best way to care for babies?
选项
A、When they are with a baby-sitter.
B、When they are with another baby.
C、When they are with a strange adult.
D、When they are with an elderly person.
答案
B
解析
文中两处提及与other babies相处的好处,故B为答案。选项是时间状语,可预测问题是“当婴儿与谁在一起时会……”。要注意记录各种情况下婴儿的表现,或者捕捉一种最特殊的情况。A、C都是在文中被否定了的情况;D项在文中并未谈及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dJJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
ShouldChildrenUsetheInternetasEarlyasPossible?1.目前,中国孩子接触网络的年龄越来越小2.有人认为孩子越早接触网络越好,也有人表示反对3.我的观点
A、Becausemanystudentsarecheatinginexam.B、Becausetheyhavetheaccesstosmartphones.C、Becausethepressurefromtheir
A、Theguaranteedqualityofitsgoods.B、Thehugevolumeofitsannualsales.C、Theserviceitprovidestoitscustomers.D、The
A、Onethird.B、Almosttwothirds.C、Morethantwothirds.D、Almosthalf.B
A、Sheisatouristguide.B、Sheisaninterpreter.C、Sheisadomesticservant.D、Sheisfromtheroyalfamily.A
A、It’squitedifferentwhenpronouncedinFrenchandEnglish.B、TowritewithoutusingitisdifficultbothinEnglishandinF
A、Collectashtreeseedsforexperiment.B、Preservethehealthyashtreeseeds.C、Setupanewseedbankforresearch.D、Develop
A、Immediately.B、Thefollowingweek.C、Intwoweeks.D、Attheendofthesemester.B这是一道细节题,说话者说会在下周与每个人进行谈话。可见正确答案是B。
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultureisstillasignificantfactorinallbodylanguage
Itisimportantthatscientistsbeseenasnormalpeopleaskingandansweringimportantquestions.Good,soundsciencedependso
随机试题
往血液中注入大量低渗溶液时,红细胞可能会
可用量比较麦迪霉素的片剂和颗粒剂吸收程度的指标是
某成年女子,其体质指数为22.5,可以判断她属于下列哪种情况
治疗上消化道出血脾不统血证,应首选
药材在贮藏时,易出现"走油"现象的是
经营者违反《反不正当竞争法》的规定,根据情节,处以违法所得1倍以上3倍以下的罚款或者()万元的罚款。
根据税收征收管理法律制度的规定,关于发票开具、使用和保管的下列表述中,正确的是()。(2015年)
学校文化建设有多个落脚点,其中,课堂教学是学校文化建设的主渠道,在课堂教学中教师必须注意加强学校文化和学科文化建设。这主要有利于落实课堂三维目标中的()。
新的学习需要的形成途径有()
地址编号从80000H到BFFFFH且按字节编址的内存容量为(1)KB,若用16K×4bit的存储器芯片构成该内存,共需多少(2)片。(2)
最新回复
(
0
)